Skocz do zawartości
pablos_83

Pro Evolution Soccer 2015

Rekomendowane odpowiedzi

a ma ktos z was team spirit powyzej 90? duza jest roznica w grze naszych ludzi miedzy 80ts a 90ts?

Im większy team spirit tym lepiej.

Ja chyba jestem czarną owcą dziś 3 losowania te zwykłe i 2x biała i raz srebrna a za GP brązowa czy tam bordowa heh

Robię coś źle???

Edytowane przez januszp85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kupilem sobie losowania za prawdziwe kase i same średniaki z 70-76 ovr.

Więc pisanie,ze za kasę lecą lepsi to głupota trochę.

Grałem z ziomkiem w 10 lidze my club,typ 90+ spirit

Parę koxow mial w kapeli, ale o graniu w piłkę pojęcia żadnego i to różni PESA od fify,ja z sredniakami i drewnami z ovr 65-75 do przerwy prowadziłem 0:3:D

Edytowane przez kazikosky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duza :)

Duplikatow nie mozna trafic, nie? A czy jak trafilbym np. Messiego i go sprzedal to pozniej juz nie moge go trafic? Pytam, bo nie wiem czy moge sprzedawac pilkarzy z tych paczek nowych, bo musze ich 50 otworzyc, byloby latwiej jak 50% pilkarzy sprzedam.

Tak. Miałem taką sytuację z normalnym agentem, sprzedałem gościa bo go nie potrzebowałem i za chwile z 3 darmowych agentów losuję i ponownie ten sam typ ;). Więc jak zamierzasz trafić na cavaniego bądź gotzego to trzymaj tych lepiej, bo ponownie możesz na niego trafić. Ciekawi mnie co byłoby, gdybym już miał tych wszystkich, to kogo by mi wylosowało ;d

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko odnośnie MyClub, co to jest to czerwone pole przy zawodnikach tam gdzie się sprawdza te karty z zawodnikami, to jest może zgranie drużyny czy coś takiego? Im więcej czerwonego tym lepiej się rozumieją na murawie? O co z tym chodzi?

To dokładnie mam na myśli:

PES2015_myClub_ScudMenu-1060x595.jpg

Edytowane przez MateoF1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko odnośnie MyClub, co to jest to czerwone pole przy zawodnikach tam gdzie się sprawdza te karty z zawodnikami, to jest może zgranie drużyny czy coś takiego? Im więcej czerwonego tym lepiej się rozumieją na murawie? O co z tym chodzi?

To dokładnie mam na myśli:

PES2015_myClub_ScudMenu-1060x595.jpg

Tak :) to jest zgranie drużyny ;)

Edytowane przez januszp85
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli z upływem czasu gdy na danej pozycji gra dany zawodnik cały czas to czerwone wzrasta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Miałem taką sytuację z normalnym agentem, sprzedałem gościa bo go nie potrzebowałem i za chwile z 3 darmowych agentów losuję i ponownie ten sam typ ;). Więc jak zamierzasz trafić na cavaniego bądź gotzego to trzymaj tych lepiej, bo ponownie możesz na niego trafić. Ciekawi mnie co byłoby, gdybym już miał tych wszystkich, to kogo by mi wylosowało ;d

Dzieki za info :) Wedlug mnie jak juz otworze te 50 paczek(o ile mi sie uda) to juz nie bede mogl losowac. Ogolnie to chyba od 7 losowania tylko 2 czarne pilki sa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak tam PES się sprawuje? On-line już działa tak jak powinien? Są już aktualne składy itd? Cały czas się wstrzymywałem z zakupem gry ale może sobie na święta sprawię prezent :)

Jeszcze jedno pytanie odnośnie kupna używanej gry na PS4, jak to wygląda? Będzie działać na mojej konsoli? Są jakieś on-line passy itp? Wolę się upewnić bo nie wiem czy szukać nowej czy używanej wersji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Onilne juz caly czas dziala, szybko wyszukuje przeciwnikow, w koncu ogarneli :) A co do uzywanej wersji gry to niczym sie nie rozni, nie ma zadnego online passa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Onilne juz caly czas dziala, szybko wyszukuje przeciwnikow, w koncu ogarneli :) A co do uzywanej wersji gry to niczym sie nie rozni, nie ma zadnego online passa.

Dokładnie.Wszystko śmiga pięknie.Nie wywala,nie ma opóźnień,gra się wyśmienicie :) Póki co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

online to porazka na maxa.Jednego dnia gra chodzi idealnie ,by następnego kazdy mecz był opozniony..... (mało tego jak właczam po takich meczach offline to też jest zamułka )  Plus stamina w tej grze to koszmar....

Edytowane przez DrakoPL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ma ktos z was team spirit powyzej 90? duza jest roznica w grze naszych ludzi miedzy 80ts a 90ts?

Ja juz doleciałem do TS 94, odrazu lepiej  gra sie kleji, podania itd..... Ogolnie jest miodzio jak juz online działa, zaraz bedzie 4 Liga w MyClub i 620 skilla nabiło :biggrin:  Szczerze jak gram z przeciętnym przeciwnikiem, to bardzo łatwo klepką w 30 min, roztrzygnac spotkanie. Najlepsze są mecze na styku, 20 minut pod bramka przeciwnika natarcie, za chwile przeciwnik 20 pod moja, ręce sie wtedy pocą heheh, czuc zajebiscie ten pressing, trzeba ostro kombinowac zeby gre przeniesc w inna czesc boiska. Z chęcia by sie sprawdzil z kims z forum, także wbijac panowie na szparingi ;) 

ID: BACZEK867

Ziomek o jakich 50 paczkach ty piszesz bo nie w temacie chyba jestem ? Chodzi Ci o ten Chalenge ?

Gram to ale oprocz wiekszej ilosci GP, darmowych losowan nie dostaje, dostalem tylko za pierwszy wygrany mecz .

Edytowane przez Baczek867

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak :) to jest zgranie drużyny ;)

Omg.. Wygląda to jak niedorobiona gra przez przeglądarkę :D żal mi tych którzy się tym jaraja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Menu jak to menu, nie ma szału, za to gameplay bije grę konkurencji na głowę!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Panowie mam pytanie...niby proste :D

Grałem we wszystkie poprzendie odsłony PES i znam je dość dobrze.

W 2015 mam problem, np. przegrywając mecz chcę dać taktykę all attack tak jak było w poprzednich odsłonach, a teraz tego nie widzę w czasie meczu. Przed meczem można ustawić taką taktykę, ale w trakcie już nie widzę takiej opcji. Jak to zrobić?

Druga sprawa, podczas meczu można zmianiać taktykę pomiędzy trzema ustawieniami: defensive, offensive i custom. Jak w gameplan to ustawić żeby wiedzieć jak wygląda defensive, jak offensive i jak custom? Panowie w tym roku chyba trochę namieszali.

Greetz,

Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz doleciałem do TS 94, odrazu lepiej  gra sie kleji, podania itd..... Ogolnie jest miodzio jak juz online działa, zaraz bedzie 4 Liga w MyClub i 620 skilla nabiło :biggrin:  Szczerze jak gram z przeciętnym przeciwnikiem, to bardzo łatwo klepką w 30 min, roztrzygnac spotkanie. Najlepsze są mecze na styku, 20 minut pod bramka przeciwnika natarcie, za chwile przeciwnik 20 pod moja, ręce sie wtedy pocą heheh, czuc zajebiscie ten pressing, trzeba ostro kombinowac zeby gre przeniesc w inna czesc boiska. Z chęcia by sie sprawdzil z kims z forum, także wbijac panowie na szparingi ;) 

ID: BACZEK867

Ziomek o jakich 50 paczkach ty piszesz bo nie w temacie chyba jestem ? Chodzi Ci o ten Chalenge ?

Gram to ale oprocz wiekszej ilosci GP, darmowych losowan nie dostaje, dostalem tylko za pierwszy wygrany mecz .

No ale po 10k sa :D Wiem, ze bedzie ciezko uzbierac tyle punktow na te paczki, ale mysle, ze dam rade :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

online to porazka na maxa.Jednego dnia gra chodzi idealnie ,by następnego kazdy mecz był opozniony..... (mało tego jak właczam po takich meczach offline to też jest zamułka )  Plus stamina w tej grze to koszmar....

Co ma wspólnego online z offline??

Z online masz rację czasami mecze są opóźnione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych paczek fajną jedenastkę idzie utworzyć gdyby trafić na tych najlepszych ;)

Jovetić-83    Cavani-89    Callejón-87

Götze-87     Eriksen-85

Ramsey-84

Kolarov-81  Subotić-82  Škrtel-81  D’Ambrosio-79

Szczęsny-82

Tylko trzeba liczyć się z tym, że trzeba mieć koło 500.000gp, aby ją utworzyć ;). Chyba, że komuś się poszczęsci to jedynie 110k ;). Osobiście na Cavanim tylko mi zależałoby, więc te paczki sobie odpuszczam.

Edytowane przez Mr.T89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanko jak przeciwnik wrzuca piłke moi zawodnicy sie nie zmieniaja na obronie i czesto tak trace bramke .Idzie jakos wlaczyc pomoc przy wrzutkach jak to bylo w fifie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed oceną myclub proponowałbym przy ustalaniu składu kierować się zgraniem, na początku to u mnie Hazard z Riberim nic nie grali, teraz jak mam koło 90 to jest poezja i nie mówię tu od trójkącie i do przodu:). Wszyscy fajnie wychodzą do zagrania, obrona w miarę trzyma krycie, całkiem przyjemnie się gra. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gracie na fluid formation? trzeba na tym trybie zmieniać coś podczas gry, czy to właśnie o to w tym chodzi, że to sie zmienia automatycznie w zależności czy jesteśmy bez posiadania piłki, w posiadaniu lub atakujemy? wie ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mam TS 90 i powiem Wam, ze gra sie zupelnie inaczej. Tylko ten Gyan marnuje takie setki, ze az zal... Potrzebuje przynajmniej 1 napastnika, obroncy i bramkarza :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomoze ktos odnosnie tego co sie pytałem bo co mecz trace bramke z dosrodkowania ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ma ktos pomysl, dlaczego w losowaniu top agentami, w puli piłek sa tylko 2 czarne a nie 3? Ma ktos podobnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi