Skocz do zawartości
pablos_83

Pro Evolution Soccer 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Trafiłem dziś czarną jakiegoś no name z overallem 81 dmf.  Widać że to ustawione bo trafiłem go z tej listy co wyżej daliście i za mecz w tym online cup gdzie się dostawało za wygrany mecz te losowanie jako nagrodę i od razu czarna piłka. Widac że ze zwykłych gp i tych łączonych agentów jest to zablokowane i niema praktycznie żadnych szans na czarną( niekiedy chyba jak system się walnie to jedna na 100 losowań puści).  Chyba ktos tu miał rację że wykupując za żywa kasę te coinsy to wtedy nam sypią czarnymi na lewo i prawo. Powiedzieć że to niesprawiedliwe to nic nie powiedzieć.

Co do myClub:  Czy ktoś z was wie może do jakiego poziomu się nasi zawodnicy uczą naszej taktyki bo takie coś ma miejsce tylko własnie nie wiem od czego to zależy i ile on jest w stanie sie nauczyć tej taktyki. Ja trafiając bela miałem go na poziomie nauczenia taktyki na sumie 73 a teraz mam już 91 i własnie czy ktoś wie z was czy każdy zawodnik się uczy i czy jednemu szybciej to wzrasta a jednemu mniej i czy jest możliwość aby to doszło u każdego zawodnika na 99. Ktoś to rozkminił? Bo jeśli zawodnik by dawał się uczyć tej taktyki powoli bo powoli to nawet trafiając niepasującego do taktyki nie trzeba by było go wyrzucać tylko wpuszczać na boisku aby mu rosła ta nauka taktyki. Jeśli ktoś jest w tym rozeznany to niech podzieli się swoimi przemyśleniami.

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłem dziś czarną jakiegoś no name z overallem 81 dmf.  Widać że to ustawione bo trafiłem go z tej listy co wyżej daliście i za mecz w tym online cup gdzie się dostawało za wygrany mecz te losowanie jako nagrodę i od razu czarna piłka. Widac że ze zwykłych gp i tych łączonych agentów jest to zablokowane i niema praktycznie żadnych szans na czarną( niekiedy chyba jak system się walnie to jedna na 100 losowań puści).  Chyba ktos tu miał rację że wykupując za żywa kasę te coinsy to wtedy nam sypią czarnymi na lewo i prawo. Powiedzieć że to niesprawiedliwe to nic nie powiedzieć.

Co do myClub:  Czy ktoś z was wie może do jakiego poziomu się nasi zawodnicy uczą naszej taktyki bo takie coś ma miejsce tylko własnie nie wiem od czego to zależy i ile on jest w stanie sie nauczyć tej taktyki. Ja trafiając bela miałem go na poziomie nauczenia taktyki na sumie 73 a teraz mam już 91 i własnie czy ktoś wie z was czy każdy zawodnik się uczy i czy jednemu szybciej to wzrasta a jednemu mniej i czy jest możliwość aby to doszło u każdego zawodnika na 99. Ktoś to rozkminił? Bo jeśli zawodnik by dawał się uczyć tej taktyki powoli bo powoli to nawet trafiając niepasującego do taktyki nie trzeba by było go wyrzucać tylko wpuszczać na boisku aby mu rosła ta nauka taktyki. Jeśli ktoś jest w tym rozeznany to niech podzieli się swoimi przemyśleniami.

co do piłek to czasami za GP czarna wpadnie ale zdecydowanie za coinsy lepiej..niestety... 

a co do uczenia taktyki to czym wiecej beda grali to szybciej sie beda uczyc... jak beda grac to spokojnie dojdą nawet do 99 .. mi tak kilku gosci doszlo nawet od np.46.. troche cierpliwosci to wymaga...ale warto... mam Adebayora i grał straszną kupę pomimo wysokich not bo ma 46 taktyki ale teraz ma juz ok 70 i zaczyna ladnie sie poruszac i strzelac... wszystkim grającym rosnie takta i nie warto wywalac z tego powodu... moim zdaniem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdury piszecie. Nie kupilem ani razu coinow, dzis trafilem 2 kolejne czarne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgadzam się z tym. Ja wczoraj na 3 losowanie top agentów za gp miałem 2 czarne (Eto'o i Pele) a potem jeszcze czarną z łączonych agentów (Miguel Rosa), dziś czarna z tego super agenta za wygrany mecz (Szczęsny) a przed chwilą znowu czarna za gp i Gareth Barry. Wcześniej z łączonych agentów wpadł mi Costa. W ogóle pierwsze losowanie u mnie w tym myClub to Robben ale że się zacząłem bawić ustawieniami i dałem reset drużyny to mi znikł.

Edytowane przez malyksg86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdury piszecie. Nie kupilem ani razu coinow, dzis trafilem 2 kolejne czarne.

No ja bzdur nie pisze bo w moim przypadku z kasy gb na 30 losowań ani jednej czarnej.  Z tej nowej listy exclusive pack nie liczę bo tam mi wpadła od razu ale to tez nie za gb tylko wygranie tego meczu cup online gdzie nagroda jest to losowanie. chodzi mi o te GP tam nic nie mam i tak w kółko. Także niemów mi że bzdury pisze bo u mnie własnie tak to wygląda za gp zero czarnych piłek.

Sidtsw czyli każdy zawodnik jeśli będzie wpuszczany to dobije do samego 99 tak?

Oj tego Cavaniego trafić do ataku to by się działo.

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL, otwieram wlasnie paczke ta specjalna, a tam tylko 2 czarne pilki... Jakis Dambriosio sie trafil, juz 6 dzisiaj :) Ogolnie to mam plan taki, zeby wylosowac kazdego z tych specjalnych paczek to bede mial bardzo fajny sklad, ale nie wiem czy zdaze, za tydzien w czwartek jeszcze beda dostepne te paczki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja bzdur nie pisze bo w moim przypadku z kasy gb na 30 losowań ani jednej czarnej.  Z tej nowej listy exclusive pack nie liczę bo tam mi wpadła od razu ale to tez nie za gb tylko wygranie tego meczu cup online gdzie nagroda jest to losowanie. chodzi mi o te GP tam nic nie mam i tak w kółko. Także niemów mi że bzdury pisze bo u mnie własnie tak to wygląda za gp zero czarnych piłek.

piszesz bzdury, bo to ze u ciebie tak sie przytrafilo nie znaczy, ze kazdy tak ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi z czarnych piłek wpadł Drogba, Valbuena, Meirelles , każdy powyżej overall 83 i robią tzw. różnicę.

Więc można tych lepszych wylosować. Nie gram namiętnie w ten tryb, jakieś pare spotkań w tygodniu więc losowań za dużo nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ale temat zasyfiony my clubami i innymi pierdołami :P

Edytowane przez Alpine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na to wygląda , ze cierpliwie grając nimi stopniowo im rośnie tactical fit :-)... 

a co do losowań to wczoraj coś drgnęło i możliwe , że przy tym cos grzebali bo nagle po miesięcznej suszy wpadają 3 czrne w jeden wieczór : D'allesandro. Tiago ( ten z bayernu) i Kolarov... takze nie najgorzej :-) ale szału też nie ma... 

a czy bzdury to nie wiem.. każdy opisuje swoje doświadczenia i tyle... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doswiadczenia ok ale wmawianie innym ze cos sie nie oplaca i sianie herezji ze za hajs leca lepsi zawodnicy nie ma jakiegokolwiek sensu. Paczki w fifie za hajs tez niby lepsze leca? Nie. To tylko fart i nic wiecej. Przyjdzie czas ze trafi 3 czarne z rzedu i raptem bedzie wszystko super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem przerwę od dywizji online i wczoraj spróbowałem :D 2 mecze 2x Real i przegrane 3 i 4 do 0 ^^ wszystko im wchodziło mimo tego, że grali to samo czyli dzida na Ronaldo to i tak jest to nie do zatrzymania haha 0 przyjemności, jeden gość (Ronaldo) i 1 drużyna niszczy ten tryb. Ja wiem, że w realu jest podobnie i CR7 niszczy, ale to nie prawdziwe życie tylko gra. Nie tykam tego trybu do póki nie będzie filtrow bo IMO ta gra jest miodna jak się gra drużynami 3-4 gwiazdkowymi max.

Po nowym roku musze poszukać jakiejś ligi.

Edytowane przez BogitoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna jest ta gra :biggrin: Fenomen :)

Szkoda , że się wystraszyłeś grać ze mną :)

BogitoX zapisz się na PES.COM.PL 

Kapitalne rozgrywki średnimi drużynami. Wszystko profesjonalnie prowadzone i miód wypływa uszami :)

pozdro

Dywizję też już odpuszczam i przerzuciłem się na my club.

Ile można same Reale lać ????

Edytowane przez arboos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kapitalne rozgrywki średnimi drużynami. Wszystko profesjonalnie prowadzone i miód wypływa uszami :)

pozdro

W ktorej lidze jestes w my club?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie 8 dywizja, ale dopiero zaczynam. Znalazłem fajną taktykę i wygrywam jak leci póki co. 

Zwykłe dywizje odpuszczam, bo to paranoja a nie granie. 

Tutaj daje filtr o podobnej sile drużyn i grą się bardzo fajnie, bez biegania czy grania na pałę na przepasieńca.

Edytowane przez arboos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdro

Nie żartuj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie 8 dywizja, ale dopiero zaczynam. Znalazłem fajną taktykę i wygrywam jak leci póki co. 

Zwykłe dywizje odpuszczam, bo to paranoja a nie granie. 

Tutaj daje filtr o podobnej sile drużyn i grą się bardzo fajnie, bez biegania czy grania na pałę na przepasieńca.

Co za taktyka? Podziel sie, bo ja nie moge od premiery dojsc do ladu co dobre a co nie :) W moim przypadku na pewno attack - wide odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko komuś doradzić taktykę. Skoro attack-wide Ci nie odpowiada, to kombinuj dalej. Nie wiem jak lubisz grać. 

Ja pamiętam stare czasy PES to się miesiąc taktyki szukało, aż wszystko było tak jak chciałem.

Lons a Ciebie jeszcze podłapie na online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testuj formacje online w dywizjach, a potem poprostu zakupisz takiego trenera jaki Ci odpowiada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ma ktos z was team spirit powyzej 90? duza jest roznica w grze naszych ludzi miedzy 80ts a 90ts?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ma ktos z was team spirit powyzej 90? duza jest roznica w grze naszych ludzi miedzy 80ts a 90ts?

Duza :)

Duplikatow nie mozna trafic, nie? A czy jak trafilbym np. Messiego i go sprzedal to pozniej juz nie moge go trafic? Pytam, bo nie wiem czy moge sprzedawac pilkarzy z tych paczek nowych, bo musze ich 50 otworzyc, byloby latwiej jak 50% pilkarzy sprzedam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi