arboos 85 Napisano 4 Październik 2014 Z chęcią wpadne na turniej w Krakowie jak Konami da radę i to ze znajomymi, gdzie ma się konkretnie odbyć ten turniej ? Aha i skąd Arboos masz tyle PS4, handlujesz ? Tak jak pisał Nems na dzień dzisiejszy mam 6 znajomych, którzy mają już PS4 i wezmą na turniej. W lokalu są 3 duże, chyba 46" LCD, które manager nam udostępni a resztę zabierzemy swoje TV z domu. Między innymi dlatego kiedyś turnieje cieszyły się takim zainteresowaniem i renomą, bo były robione przez graczy dla graczy. Turniej odbędzie się na osiedlu Szkolny w piwiarni "Warka" - dawny Kameleon. Jak znajdę to wrzucę jakieś fotki z poprzedniego turnieju. W przyszłym tygodniu będę wiedział coś więcej po spotkaniu z managerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 4 Październik 2014 Tak jak pisał Nems na dzień dzisiejszy mam 6 znajomych, którzy mają już PS4 i wezmą na turniej. W lokalu są 3 duże, chyba 46" LCD, które manager nam udostępni a resztę zabierzemy swoje TV z domu. Między innymi dlatego kiedyś turnieje cieszyły się takim zainteresowaniem i renomą, bo były robione przez graczy dla graczy. Turniej odbędzie się na osiedlu Szkolny w piwiarni "Warka" - dawny Kameleon. Jak znajdę to wrzucę jakieś fotki z poprzedniego turnieju. W przyszłym tygodniu będę wiedział coś więcej po spotkaniu z managerem. Jeśli będę miał ekipę to wpadamy na bank :) jak coś to mogę zabrać swoją czarnulkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syryls 0 Napisano 4 Październik 2014 Podoba mi się gameplay(choć nie grałem) to chcę zapytać o tryby gry online, z tego względu że FIFA i FUT robią się powoli nudne(aktualizacje składów i to by bylo na tyle). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielx1 0 Napisano 4 Październik 2014 Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwość grania w demo na ps4 we trzech? Próbowałem, ale bez rezultatu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 4 Październik 2014 (edytowane) http://www.pesworld.co.uk/2014/10/pes-world-pes-2015-option-file-plans.html Tutaj jakieś rozkminy z option file jak mają wyglądać na ps4 i ps3. Wygląda na to że na ps3 wszystko ok a ps4 jakieś problemy bo leją wodę że nic na razie nie mogą mówić. Mówią też że jeśli chce się mieć wszystko na tip top z customizacja to polecają wersję na ps3. Edytowane 5 Październik 2014 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stach86 13 Napisano 5 Październik 2014 Wiadomo jak będzie wyglądać dobieranie przeciwników online? Grałem w pesa do edycji 2013 i tam był wspólny ekran wyboru co rodziło patologie. System z fify jest optymalny i mogli by go przeszczepić do pesa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 6 Październik 2014 Witam, dawno nie grałem w serie PES, ale zamierzam kupic nowa edycje i mam kilka pytan: czy jest takie cos jak tryb kariery jak w Fifie na singlu, ile zazwyczaj jest lig angielskich ? Czy w lidze/ligach angielskich sa licencje na nazwiska kluby itp ? Jak bardzo tryb kariery PESa rozni sie od Fify i jakie sa kluczowe roznice miedzy PES a FIFA nie licząc o wiele lepszego gameplaya po stronie PES ... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 6 Październik 2014 Kluczowe różnice : grafika, muzyka, gameplay, licencje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 6 Październik 2014 Witam, dawno nie grałem w serie PES, ale zamierzam kupic nowa edycje i mam kilka pytan: czy jest takie cos jak tryb kariery jak w Fifie na singlu, ile zazwyczaj jest lig angielskich ? Czy w lidze/ligach angielskich sa licencje na nazwiska kluby itp ? Jak bardzo tryb kariery PESa rozni sie od Fify i jakie sa kluczowe roznice miedzy PES a FIFA nie licząc o wiele lepszego gameplaya po stronie PES ... ? 1.Podobno ma być coś takiego jak FUT 2.Chyba jest tylko jedna liga angielska 3,Licencje na nazwiska są, pewnie nie będzie na nazwy drużyn Różnice miedzy pesem a Fifa musisz zobaczyć sam ściągaj demo i będziesz mniej wiecej widzial co i jak :) \\ Jeśli coś źle napisałem niech mnie ktoś poprawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 6 Październik 2014 Oby tylko muzykę dodali ciekawą, bo w 2014 jak cała gra była tragiczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 6 Październik 2014 Oby tylko muzykę dodali ciekawą, bo w 2014 jak cała gra była tragiczna. A jaki masz problem wrzucić sobie swoją muzykę do gry ? Mam pytanie do Ćwira Czy można by tu zrobić osobny temat turnieju PES w Krakowie ? Właśnie dzisiaj potwierdziła się data 13 grudnia i za kilka dni chciałem przedstawić więcej szczegółów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak76 5 Napisano 7 Październik 2014 co do lig to mają być cztery 2 ligi - angielska , hiszpańska , włoska i chyba francuska , jeśli chodzi o własną muzykę to arboos jak chcesz dodać własną ? na ps 4 własnych mp3 raczej na chwilę obecną nie wrzucisz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Październik 2014 co do lig to mają być cztery 2 ligi - angielska , hiszpańska , włoska i chyba francuska , jeśli chodzi o własną muzykę to arboos jak chcesz dodać własną ? na ps 4 własnych mp3 raczej na chwilę obecną nie wrzucisz . Prawda taka że drużynowo wygląda to strasznie biednie w PES-ie i nie ma co się oszukiwać. Na szczęście jest kim grac bo jest sporo reprezentacji. Co do lig to mam nadzieje że wreszcie wykonają całą ligę Angielską a nie jak to miało miejsce wcześniej - "FC London" i te inne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak76 5 Napisano 7 Październik 2014 Prawda taka że drużynowo wygląda to strasznie biednie w PES-ie i nie ma co się oszukiwać. Na szczęście jest kim grac bo jest sporo reprezentacji. Co do lig to mam nadzieje że wreszcie wykonają całą ligę Angielską a nie jak to miało miejsce wcześniej - "FC London" i te inne... niestety nie ma licencji na ligę angielską , herby , nazwy drużyn i koszulki będą właśnie tak jak napisałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Październik 2014 niestety nie ma licencji na ligę angielską , herby , nazwy drużyn i koszulki będą właśnie tak jak napisałeś No tak, gupi ze mnie, przecież konkurencja skubnęła w całości ligę Angielską wraz z wszystkimi wodotryskami. No cóż... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Październik 2014 No tak, gupi ze mnie, przecież konkurencja skubnęła w całości ligę Angielską wraz z wszystkimi wodotryskami. No cóż... ;) Option file i po kłopocie chyba, że na PS4 będzie problem z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 7 Październik 2014 Option file i po kłopocie chyba, że na PS4 będzie problem z tym. Tylko czy potem przy multi ten option file nie będzie się gryzł? Mam tu na myśli, że jest to ingerencja w daną drużynę a muti powinno być na gołej podstawce czy się mylę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 7 Październik 2014 Option file i po kłopocie chyba, że na PS4 będzie problem z tym. Na chwilę obecna nie ma takiej możliwości żeby wgrać Option File Tylko czy potem przy multi ten option file nie będzie się gryzł? Mam tu na myśli, że jest to ingerencja w daną drużynę a muti powinno być na gołej podstawce czy się mylę? Ale ten Option file nie zmienia statystyk zawodników i nic co jest z nimi związane poza strojami i herbami. Na ps3 wszystko śmigało dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 7 Październik 2014 Ale ten Option file nie zmienia statystyk zawodników i nic co jest z nimi związane poza strojami i herbami. Na ps3 wszystko śmigało dobrze Z tego co pamiętam jak nałogowo ogrywałem PESa to ile stron internetowych związanych z tą grą, ilu graczy tyle OF do pobrania ale jeśli wszystko hula bez problemu to dobrze i tak będę ogrywał tą część na ps3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Październik 2014 Z tego co pamiętam jak nałogowo ogrywałem PESa to ile stron internetowych związanych z tą grą, ilu graczy tyle OF do pobrania ale jeśli wszystko hula bez problemu to dobrze i tak będę ogrywał tą część na ps3 :) Z doświadczenia wiem, że najlepsze OF to od Paula i WENB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 7 Październik 2014 Z tego co pamiętam jak nałogowo ogrywałem PESa to ile stron internetowych związanych z tą grą, ilu graczy tyle OF do pobrania ale jeśli wszystko hula bez problemu to dobrze i tak będę ogrywał tą część na ps3 :) Na ps3 z OF to na bank nie będzie problemu :) a na PS4 nie zapowiada się na razie żeby dało się wgrać ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Październik 2014 Mam pytanie do Ćwira Czy można by tu zrobić osobny temat turnieju PES w Krakowie ? Właśnie dzisiaj potwierdziła się data 13 grudnia i za kilka dni chciałem przedstawić więcej szczegółów a przewidujesz jakieś zainteresowanie tym turniejem tutaj na forum czy będzie to temat dla kilku osób? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 7 Październik 2014 a przewidujesz jakieś zainteresowanie tym turniejem tutaj na forum czy będzie to temat dla kilku osób? :) Moim zdaniem info można wrzucić,,, Chyba to żaden problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Październik 2014 info? czy osobny temat dla 3 osób? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Oj widzę, że jak zwykle w Polsce robi się organizatorom pod górkę i nawet założenie osobnego tematu jest jakimś problemem. Ćwir, nie wiem czy kiedykolwiek widziałeś jak organizuje się taki turniej i jaki to jest wysiłek, żeby wszystko poszło sprawnie i żeby frekwencja dopisała, ale na to potrzebuję trochę pomocy z zewnątrz. Między innymi, dać ogłoszenie o turnieju na wszelkich forach czy stronach o naszej ulubionej piłce. Nie chce zaśmiecać tego tematu, dlatego pytałem o nowy wątek, w którym były by wszelkie informacje i dyskusje na temat turnieju, a także w nim prowadziłbym zapisy i listę graczy. Edytowane 7 Październik 2014 przez arboos 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach