piachu00 3128 Napisano 1 Październik 2014 Pro gracz to ktoś kto zarabia na graniu, proste :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 1 Październik 2014 Pro gracz to ktoś kto zarabia na graniu, proste :-) Hej witaj w temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olus 12 Napisano 1 Październik 2014 Pro gracz to ktoś kto zarabia na graniu, proste :-) I tyle??? Jestem rozczarowany :( Nie......... niemożliwe...... na pewno trzeba jeszcze spełniać jakieś wymagania. A jeśli tylko trzeba zarabiać na graniu no to trzeba to uściślić. Czy jeśli ktoś coś kiedyś wygrał na jakimś turnieju to jest "pro-gracz" a może trzeba wygrywać regularnie........ a może trzeba pobierać co miesiąc za pro-graczowanie kasę??? I tu się rodzi pytanie jaką??? Może taką żeby wystarczyła od pierwszego do pierwszego??? A jak ktoś sobie na pro-grajcowaniu dorabia to jest tym kur... "pro-graczem" czy nie. Dobra podajmy w końcu kwoty hehehe a może mamy w kraju chociaż jednego PESowskiego "pro-gracza" przy którym cała BETONOWA SCENA POLSKIEGO PESA może sobie chociaż stanąć hehehehehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpine 12 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) Witam, specjalnie dla FIFY kupiłem PS4, zresztą PS3 też :] Wcześniej do 2009 roku grałem tylko w PES na PC. Wczoraj zagrałem w demo PES i muszę "niestety" stwierdzić że się pospieszyłem z zakupem produktu od EA, 14 była bardzo dobra, teraz jest dużo gorzej pod względem rozgrywki.. jeśli o to chodzi PES miażdży FIFĘ w tym roku. Mam nadzieje że pełna wersja produktu od Konami będzie równie dobra co demo, tempo mogłoby być troszeczkę wolniejsze.Czy w trybie on-line można wyszukiwać przeciwników grających tylko na manualu ? Dużo ludzi gra w tym trybie po sieci ? Dzięki. Edytowane 1 Październik 2014 przez Alpine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 1 Październik 2014 Nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 1 Październik 2014 A jest w PES jakiś 1v1 ladder? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpine 12 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) Nie :) Trudno się mówi, może w tej części dodadzą taką opcję :P Edytowane 1 Październik 2014 przez Alpine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 1 Październik 2014 A jak PES2015 wygrał gamescome 2014 to myślałem, że na wyrost. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 1 Październik 2014 A jak PES2015 wygrał gamescome 2014 to myślałem, że na wyrost. Wystarczy tylko że spie... online i będzie można pięknie te wszystkie nagrody ze wstążkami zapakować fajnie do pudełka i spuścić w kiblu. Zły online = niema danej gry sportowej ze stricte nakreśloną rywalizacją. Chyba że ktoś lubi się babrać w 2014 roku granie z kompem to droga wolna. Proste niema dobrego online niema Pesa. A to że japońce potrafią spierd.. coś wydawało by się nie do zepsucia to wiedzą już wszyscy którzy śledzą losy tej firmy. Za dużo widziałem za dużo przeżyłem żeby radośnie skakać z radości z tego udanego dema. Póki nie zagram online to tak jakby na razie nie było jeszcze tej gry. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 1 Październik 2014 Wystarczy tylko że spie... online i będzie można pięknie te wszystkie nagrody ze wstążkami zapakować fajnie do pudełka i spuścić w kiblu. Zły online = niema danej gry sportowej ze stricte nakreśloną rywalizacją. Chyba że ktoś lubi się babrać w 2014 roku granie z kompem to droga wolna. Proste niema dobrego online niema Pesa. A to że japońce potrafią spierd.. coś wydawało by się nie do zepsucia to wiedzą już wszyscy którzy śledzą losy tej firmy. Za dużo widziałem za dużo przeżyłem żeby radośnie skakać z radości z tego udanego dema. Póki nie zagram online to tak jakby na razie nie było jeszcze tej gry. Podpisuje się pod tym. Nawet na premierę nie kupię gry tylko poczekam na opinie o online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Październik 2014 zapominasz o ludziach którzy mają gdzieś online i grają ze znajomymi na jednej konsoli. oni gry nie spuszczą w kiblu i jak słaby online będzie jedyną wadą w odniesieniu do dema to i tak będą zadowoleni :pardon: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) Wystarczy tylko że spie... online i będzie można pięknie te wszystkie nagrody ze wstążkami zapakować fajnie do pudełka i spuścić w kiblu. Zły online = niema danej gry sportowej ze stricte nakreśloną rywalizacją. Chyba że ktoś lubi się babrać w 2014 roku granie z kompem to droga wolna. Proste niema dobrego online niema Pesa. A to że japońce potrafią spierd.. coś wydawało by się nie do zepsucia to wiedzą już wszyscy którzy śledzą losy tej firmy. Za dużo widziałem za dużo przeżyłem żeby radośnie skakać z radości z tego udanego dema. Póki nie zagram online to tak jakby na razie nie było jeszcze tej gry. Dokładnie. Bez względnego online nowy PES niestety nie będzie miał nic do zaoferowania na dłuższą metę. A wtedy ten "powracający król" będzie nagi... Także z tym królem który wraca z długiej podróży po letku ;) Wystarczy powiedzieć że PES raczej wraca na dobre tory. A jak będzie przekonamy się w pełnej wersji. zapominasz o ludziach którzy mają gdzieś online i grają ze znajomymi na jednej konsoli. oni gry nie spuszczą w kiblu i jak słaby online będzie jedyną wadą w odniesieniu do dema to i tak będą zadowoleni :pardon: A jak znajomi pochleją, pograją już wystarczająco i pójdą sobie, to co dalej Człowiek zostanie sam z problemem... Edytowane 1 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Październik 2014 A jak znajomi pochleją i pograją już wystarczająco to co dalej Człowiek zostanie sam z problemem... Ty chyba nie rozegrałeś wielu kanapowych turniejów w PESa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) No tak ale w dzisiejszych czasach i jak już człowiek dorósł założył rodzinę to ciężko się spotkać czasami raz w miesiącu więc ten kanapowy coop będzie czymś rzadkim. Bez on-line się nie obejdzie. Edytowane 1 Październik 2014 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 1 Październik 2014 Ty chyba nie rozegrałeś wielu kanapowych turniejów w PESa ;) Ja gram "kanapowe" turnieje średnio 1-2 razy w tygodniu - ekipa przeważnie 6 osób, system każdy z każdym ale i tak na premierę nie kupie tylko poczekam na opinie. Jeżeli okaże się, że online jest niegrywalny to po prosu poczekam, aż cena spadnie i wtedy zakupie żeby pykać turnieje. No tak ale w dzisiejszych czasach i jak już człowiek dorósł założył rodzinę to ciężko się spotkać czasami raz w miesiącu więc ten kanapowy coop będzie czymś rzadkim. Bez on-line się nie obejdzie. Też racja i niedługo mi się to urwie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) zapominasz o ludziach którzy mają gdzieś online i grają ze znajomymi na jednej konsoli. oni gry nie spuszczą w kiblu i jak słaby online będzie jedyną wadą w odniesieniu do dema to i tak będą zadowoleni :pardon:Są ludzie którzy zadowoleni by byli i z call of Duty bez multi, jednak żyjemy w czasach gdzie porządny multi w takich gra jak PES to podstawa aby marka zarabiała na siebie. Pogralem to demko i postanowione, Fifa na sprzedaż i kupię PES-a jeśli będzie działać multi. Haha Nie sądziłem, że to napisze... Czym więcej meczyków tym bardziej mi się podoba, tylko nie potrafię mijać 1v1 Jak by ktoś napisał czy jest w PES jakiś magiczny przycisk? I czy można wypuścić lekko piłkę jak w fifie prawym analogiem? Edytowane 1 Październik 2014 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Październik 2014 no ok, ja doskonale rozumiem że dla sporej większości dobry online to mus i może skreślać grę. chodzi mi tylko o to że jednak nie dla wszystkich i wszelkie spuszczanie go do kibla z tego powodu to jednak osobista opinia. dla mnie już jest gitara, multi w PESa i tak dużo nie gram chociaż jak będzie dobre to nie omieszkam. a mam z kim się spotykać nawet ten raz w tygodniu, łycha z lolkami na stole i naparzamy dopóki już nie widzimy na oczy i nam się piłkarze i strony mylą. a to może nawet być 5-6 rano :). to w połączeniu z obecnym gameplayem dla mnie właśnie jest esencją PESa i wygranie turnieju z ziomami przedłkadam nad wszelkie osiągi i brak lagów online :pardon: nie zamierzam bronić braku dobrego online ani nic takiego jeśli tak będzie. po prostu moje oczekiwania wobec Konami są tak niskie że praktycznie żadne więc sam fakt że już jest tak dobrze jest dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) Ty chyba nie rozegrałeś wielu kanapowych turniejów w PESa ;) Troche tego bylo, ale to juz nie te czasy. Tera kazdy "zajety". A kiedys dzien zaczynal sie od flaszki i pesa. Dobra dosc wspomnien. Nie o to tutaj chodzi ;) PES bedzie gut jak bedzie onlajn i juz ;) Edytowane 1 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 1 Październik 2014 CWIR "łycha z lolkami na stole i naparzamy dopóki już nie widzimy na oczy i nam się piłkarze i strony mylą. a to może nawet być 5-6 rano :)." Takie momenty są bezcenne hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 1 Październik 2014 moje oczekiwania wobec Konami są tak niskie że praktycznie żadne więc sam fakt że już jest tak dobrze jest dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem. Cwir czyli w sumie samo demo juz spelnia twoje wymagania Ja jak koledzy wyżej uważam ze dobry online to dzisiaj wymóg dobrej gry. Są jakieś info w temacie trybu My Club? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 1 Październik 2014 zapominasz o ludziach którzy mają gdzieś online i grają ze znajomymi na jednej konsoli. oni gry nie spuszczą w kiblu i jak słaby online będzie jedyną wadą w odniesieniu do dema to i tak będą zadowoleni :pardon: Dokładnie. Ocena gry pod względem online jest bzdura. Jest tysiące graczy, ktorzy w ogóle nie grają online. Patrzenie tylko ze swojej perspektywy jest kompletnie nieobiektywne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Październik 2014 Cwir czyli w sumie samo demo juz spelnia twoje wymagania no w pewnym sensie tak. oczywiścię chce mieć pełną wersję, tryby, drużyny, stadiony (ten cień na dole Konami Sradium już mnie ostro irytuje), ale do listopada spokojnie przetrwam na demku. już jeden turniej mieliśmy na nim :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) Dokładnie. Ocena gry pod względem online jest bzdura. Jest tysiące graczy, ktorzy w ogóle nie grają online. Patrzenie tylko ze swojej perspektywy jest kompletnie nieobiektywne. Nieobiektywne może i tak. Ale jak szumnie zapowiadany powrót sceny PES-a ma się ziścić bez dobrego online? Scena ta nie odrodzi się na kanapie między kolegami a flaszką grającymi co jakiś czas ;) Więc jak to w końcu Lons ma być ;)? Edytowane 1 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 1 Październik 2014 Bedzie jak bedzie :) Rownie dobrze ktos moze napisać, ze Pes 2015 bez dobrego Mater League = równa sie G, bo dla niego ten tryb jest No1. Pes 2015 bez dobrego online dla jednego bedzie lipa, a dla drugiego mało znacząca rzeczą. Kwestia indywidualnych preferencji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Październik 2014 Scena ta nie odrodzi się na kanapie między kolegami a flaszką grającymi co jakiś czas ;) lokalna scena na pewno się odrodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach