PLasgoogle 469 Napisano 7 Luty 2014 Witam wszystkich,po wczorajszej awanturze pomyślałem,że niektórym mogłoby przeszkadzać rzadkie bo rzadkie,ale wstawianie filmików itp.w głównym temacie ,więc pomyślałem,że warto jest zrobić oddzielny temat.Szczególnie,że teraz każdy z użytkowników Playstation 4 ma możliwość nagrania video i być może chciałby się czymś z nami podzielić. Oczywiście w związku z wczorajszą dyskusją pozwoliłem sobie wprowadzić zmiany sugerowane przez niektórych użytkowników naszego forum i w tym miejscu chciałbym przy okazji poprosić osoby które obejrzą filmiki o opinie na temat m.in przedstawiania danych itp. Wersja pozbawiona pewnych "mankamentów",której finalny obraz jest związany z waszymi opiniami. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 7 Luty 2014 PLasgoogle spoko poradnik tylko całość jak dla mnie zbyt sztywno przedstawiona. Jesteś zbyt jakby to napisać grzeczny w tym filmiku. A skoro ruszyłeś z tematem filmików i screenów to zapraszam na FB klanu The Most Dangerous. https://www.facebook.com/pages/The-Most-Dangerous/108083662582468 Zaczynamy grać w BF'a wiec możecie liczyć na materiały naszych klanowiczów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 7 Luty 2014 PLasgoogle spoko poradnik tylko całość jak dla mnie zbyt sztywno przedstawiona. Jesteś zbyt jakby to napisać grzeczny w tym filmiku. A skoro ruszyłeś z tematem filmików i screenów to zapraszam na FB klanu The Most Dangerous. https://www.facebook.com/pages/The-Most-Dangerous/108083662582468 Zaczynamy grać w BF'a wiec możecie liczyć na materiały naszych klanowiczów. A wlasnie mi sie podoba takie stonowane gadanie. Nie lubię jakiś narwańców ,a tutaj przyjemnie obejrzałem cały filmik . Czekam teraz na inne giwery.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 7 Luty 2014 Taka dykcja i stonowanie głosu mi się zalaczyla jak u jakiegoś profesora/wykładowcy,hehe :) Momentami nawet ciut śmieszne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 8 Luty 2014 Fajny poradnik. Keep them coming :) Przyda nam się temat z filmikami z BF4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) Karabin Szturmowy FAMAS Edytowane 9 Luty 2014 przez PLasgoogle 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 9 Luty 2014 Mariusz Max Kolonko Boston Masecziuset :laugh: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 9 Luty 2014 Mój ulubiony kanał satyryczny :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 10 Luty 2014 Gram tylko(no prawie) wsparciem i używam ciężkich giwer,ale obejrzałem z ciekawości poradnik i przyznam,że robi pozytywne wrażenie-krótko,zwięźle i na temat,bez wodotrysków i takich tam...Może z czasem znajdzie się ktoś kto stworzy poradnik dotyczący np.pkp,m249 i innych "świnek". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) Właśnie takie poradniki uważam za najlepsze i takie staram się stworzyć.Krótko,zwięźle i na temat.W battlefield 4 bardzo mało gram wsparciem,ale może się przekonam,myślę że jak odblokuje jakieś sensowne giwery to można coś wykombinować. Osobiście na PS4 unikam dominacji,ale jakby zebrać 10 osób to można jakieś 5 vs 5 w swoim gronie zorganizować,czekam na prywatne serwery. Edytowane 10 Luty 2014 przez PLasgoogle 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 10 Luty 2014 kamper i znikajacy typ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 10 Luty 2014 Only in battlefield :D Edit.Sorry zapomniałem jeszcze w serii Crysis były takie cuda,może przenieśli do bf'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 11 Luty 2014 kamper i znikajacy typ lol :) .Tez mialem cos podobnego tyle ze sama broń biegala po mapie , Typ mial 32-1 na koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 11 Luty 2014 lol :) .Tez mialem cos podobnego tyle ze sama broń biegala po mapie , Typ mial 32-1 na koniec No takie cos się zdarza ale zazwyczaj na początku z tego co zauważyłem więc może ogarniał a zabił Cię tak na początku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 11 Luty 2014 No takie cos się zdarza ale zazwyczaj na początku z tego co zauważyłem więc może ogarniał a zabił Cię tak na początku ? nie , całą runde tak biegal . pod sam koniec ja go zabilem i stad miał ten 1 /32 kille Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 11 Luty 2014 LoL to niezły bug też bym tak chciał rundę być niewidzialnym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 11 Luty 2014 Do dziś można usłyszeć legendy,że w Battlefield 3 na PS3 też byli niewidzialni ludzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 11 Luty 2014 Do dziś można usłyszeć legendy,że w Battlefield 3 na PS3 też byli niewidzialni ludzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 11 Luty 2014 Miałem kiedyś podobnie na metrze,ale mogłem używać tylko kosy :D a przeciwnicy mnie nie widzieli :) już nigdy więcej nie czułem sie tak swobodnie na tej mapie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Luty 2014 Karabin Szturmowy M416 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Luty 2014 Wiesz co zrobiłbyś może AEK'a ? Bo ja nie ogarniam kompletnie tych parametrów a nim trochę rzuca jak się walczy na dalsze dystanse byłbym dozgonnie wdzięczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 13 Luty 2014 plasgoogle jakim karabinem/karabinkiem sprawdzanym do tej pory ubijasz najwiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 13 Luty 2014 aeka nie opanujesz tak jak w bf3 gdzie był najlepszą bronią. teraz strasznie nim podrzuca, trochę w nim pozmieniali. jest tylko dobry na krótki dystans i bliżej mu do np mp7. ale filmik byłoby fajnie obejrzeć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Luty 2014 No filmik fajny i przydatny na dodatek :) a co do aek'a ale sentyment zostaje haha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 13 Luty 2014 dobrze ktos tam u gory gada . zrob AEK bo strasznie sie nim gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach