PLasgoogle 469 Napisano 26 Luty 2014 Hehe akcja z końca dobra :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 27 Luty 2014 Mtar pierwszy? Według mnie tak hehe ,ale sądzę że jest jeszcze kilka broni których wgl nie próbowałem a mają potencjał np.SAR-21 i AK-12,ale z uwagi na to,że zdecydowanie częściej gram inżynierem to karabinki są w pewnym sensie "ważniejsze" A byłem przekonany, że najlepszy jest Ace 52 CQB ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 27 Luty 2014 Świetny poradnik dla snajperów - w ogóle na tym kanale znajdziecie sporo ciekawych tutoriali i omówień. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Marzec 2014 jak widać na filmiku "trochę" lagowało 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 1 Marzec 2014 to turbulencje są przecież. XD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 1 Marzec 2014 Sango,za wysoko latałeś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Marzec 2014 sztorm się zaczął to mocniej wiało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 1 Marzec 2014 (edytowane) Dokładnie, w ostatnim patchu dodano pewnie "Realism 4.0" - fell the power of the wind! W moim przypadku prawie każda gra na serwerze z liczbą graczy powyżej 30 tak wygląda. Czasami zaczyna się spokojnie i jest płynnie ale koniec końców następuje "Wind of change" i wtedy zaczyna się prawdziwa zabawa.Jeszcze trochę i przed rundką w BF4 będzie trzeba sprawdzać pogodę na jakichś serwisach internetowych albo słuchać prognoz Pana Kreta jak jeszcze siedzi w norze na Woronicza. Edytowane 1 Marzec 2014 przez Scooby-Doo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 1 Marzec 2014 (edytowane) Zgadza się. Z każdym patchem wprowadzamy co raz więcej rzeczy, które mają dodać jak najwięcej realizmu rozgrywce i urozmaicić grę na tych pięknych mapach. Wraz z Naval Strike dodamy 4x Paracel Storm (tylko pod inną nazwą) bo wiemy jak lubicie tą mapę. Pomimo, że czas goni staramy się zaimplementować ficzer, który zmiecie konkurencje z powierzchni nomen omen ziemii. Mianowicie podczas wiejącego wiatru, drobinki piasku i kurzu będą wpadać w oczy naszemu żołnierzowi przez co celowanie będzie trudniejsze. A silne huragany z nad morza chińskiego będą miotały little birdami jak halny liśćmi. A to nie wszystko. Dlatego stay tuned, i do zobaczenia on the Battlefield! Hooya! Edytowane 1 Marzec 2014 przez Entliczeq 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Marzec 2014 tym razem bez lagów :) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 1 Marzec 2014 (edytowane) Dominacja, Golmud Railway, kilka niezłych akcji, 36-9 :) Edytowane 1 Marzec 2014 przez Lijon 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Marzec 2014 ace 21 ladnie kosi :) po co ci drugi celownik jak nie uzywaasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 1 Marzec 2014 Niekiedy się przydaje :) Wszystkie bronie mam ustawione pod Conquest, jak gram w dominację to nie chce mi się ustawiać. Teraz latam z SG553 - ten to dopiero kosi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Marzec 2014 ... Teraz latam z SG553 - ten to dopiero kosi :) :D tez tak mysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 2 Marzec 2014 Drugi montaż. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 2 Marzec 2014 tym razem bez lagów :) kakaroto jakie mapy/tryby/miejscowki polecasz na dalekodystansowe snajpienie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Marzec 2014 mekong, ognista burza, linia kolejowa, pasmo ałtaju. na pewno odpadaja : operacja blokada, fabryka, jakims ekspertem nie jestem ale na tych mapach w miare ok mi idzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 3 Marzec 2014 swiezy kilsstreak kilkoma bronmi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 5 Marzec 2014 http://youtu.be/OuZed1P0Tdw 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 5 Marzec 2014 ja mam tak cały czas :biggrin: to się nazywa: mieć oczy w doopie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 5 Marzec 2014 Bug w grafice/wyświetlaniu, ostatnio na poście na BL nawet DICE się jakoś do tego odniosło. Po prostu na jakiejś zasadzie dane u Ciebie na ekranie nie pokrywają się z tym co się dzieje na prawdę. Ale trawa dobrze się teraz wyświetla, także nie wiem czemu narzekasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Marzec 2014 swiezy kilsstreak kilkoma bronmi mam dwie rady uwagi do tego filmiku.1 jak cie konczy magazynek w karabinie i przeciwnik jest dosyc blisko to wolisz przeladowac albo granatem rzucic. Dlaczego? Wyciagniecie pistoletu i dobicie takiego jest znacznie szybsze i pewniejsze. 2 moze sie czepiam, ale dlaczego grasz dominacje, a nie tdm? W zalaczonym filmiku flagi w ogole cie nie interesuja. Mapy na tdm sa takie same, wiec dlaczego? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 5 Marzec 2014 mam dwie rady uwagi do tego filmiku. 1 jak cie konczy magazynek w karabinie i przeciwnik jest dosyc blisko to wolisz przeladowac albo granatem rzucic. Dlaczego? Wyciagniecie pistoletu i dobicie takiego jest znacznie szybsze i pewniejsze. 2 moze sie czepiam, ale dlaczego grasz dominacje, a nie tdm? W zalaczonym filmiku flagi w ogole cie nie interesuja. Mapy na tdm sa takie same, wiec dlaczego? Dzieki za rady, Z tymi granatami i przeladowaniem jeszcze nie ogarniam, Od niedawna gram w FPSy i czasem ciezko zachowac zimna krew :D Co do dominacji to przewaznie przejmuje cele albo kraze w ich poblizu ale tutaj zdecydowana przewaga druzyny przeciwnej i koncowka meczu zawazyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 5 Marzec 2014 Na TDM grają raczej niskie poziomy, ciężko tam o pomoc zespołu typu Heal, Ammo. Na Dominacji już w tej kwestii jest lepiej. Sam gram oba tryby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 5 Marzec 2014 Kolejne dwa poradniki od ptfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach