Ayakashi 92 Napisano 25 Luty 2014 (edytowane) czy polska wersja gry to tylko napisy czy jest dubbing? Jedyny moment, w którym występuje kwestia mówiona to intro, ale tak - jest zdubbingowane. EDIT: Sorry, nie zauważyłem drugiej strony. :P Aby nie offtopować - trofki za pobicie czasów przyjaciół z listy są zbugowane, najprawdopodobniej coś z serwerami Ubi... Edytowane 25 Luty 2014 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinnamon 0 Napisano 25 Luty 2014 Aby nie offtopować - trofki za pobicie czasów przyjaciół z listy są zbugowane, najprawdopodobniej coś z serwerami Ubi... Mi wpadł dzisiaj. Miałem brąz po pierwszej próbie, ktoś podbił na srebro, wbiłem srebro z lepszym wynikiem i wpadło mi trofi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Luty 2014 Fart, kilku osobom udało się zdobyć ale jest to mega losowe. Tylko 0.1% ludzi zdobyło to banalne trofeum, więc na pewno coś jest nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 25 Luty 2014 dzięki za info, właśnie zapłaciłem 110 zł za wersję pudełkową z Amazon UK z darmową wysyłką do Polski :DHmm ciekawe to po ile ona teraz była, bo jak sprawdzam to jest po 30 funtów a to jest zdecydowanie więcej niż 110 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Luty 2014 Hmm ciekawe to po ile ona teraz była, bo jak sprawdzam to jest po 30 funtów a to jest zdecydowanie więcej niż 110 zł. jak napisałeś poprzedniego posta to wklepałem rayman legends w amazonie, wyskoczyło że jest za 22 funty + darmowa przesyłka, dostępnych było 5 sztuk. jak doszedłem do checkoutu to już pisało że zostały 2. teraz jak wyszukuje raymana to wyskakuje za 30 funtów a jak kliknę pod spodem gdzie są linki do innych ofert to jest ta za 22 funty ale wysyłana w ciągu 11-14 dni. tak że chyba miałem fuksa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 26 Luty 2014 Za 25GBP wisi cay czas na game.co.uk Na amazonie za 22 in stock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 26 Luty 2014 Jak coś to wersja gry z UK też jest po polsku :-P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 28 Luty 2014 Jestem definitywnie za stary na takie gry :P Wreszcie dostałem po tygodniu czekania (opóźnienia) z ultimy grę :) i gra jest mega fajna. Ładna grafika, super muzyka, fajne postacie, fajne poziomy, masa poziomów. Tylko ja już nie mam takiego refleksu :) lubię mieć w grach 100% na dany poziom ale tutaj wymiękam :P Killzone\CoD\BF w multi pryszcz (znaczy daję radę :P ) ale tutaj to wysiadam. Za szybko i za dużo trzeba ogarnąć przycisków na raz aby mieć dany poziom na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 28 Luty 2014 Prawda jest taka że rayman zdecydowanie nie jest grą dla dzieci bo wymaga sporego skilla szczególnie w późniejszych etapach, jak grałem na ps3 nie raz miałem ochotę pieprznąć padem o ścianę. niektóre dodatkowe poziomy (małe obrazy) były dla mnie nie do przejścia. Szkoda że nie ma tam nic nowego bo bym łyknął bez szemrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 1 Marzec 2014 Prawda jest taka że rayman zdecydowanie nie jest grą dla dzieci bo wymaga sporego skilla szczególnie w późniejszych etapach, Nie jest dla dzieci? Moja 8 letnia córka wymiatała w poprzednią część dużo lepiej niż ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 1 Marzec 2014 Panowie, na amazonie Rayman znów za 22 funciaki, brać póki jest: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HFUHDNU?tag=lowgie-21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 1 Marzec 2014 Nie jest dla dzieci? Moja 8 letnia córka wymiatała w poprzednią część dużo lepiej niż ja. No ale nie rozmawiamy tu o poprzedniej części prawda ??. Chciałbym zobaczyć jak twoja córa radzi sobie z czterogwiazdkowymi poziomami w legends albo z dodatkowymi w małych obrazach, co chwilę byś miał "przejdz mi tata" albo "ja nie gram bo za trudne" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 2 Marzec 2014 kiedyś córka mówiła : ''przejdź mi to tato'' , a teraz: ''co ty robisz daj ci przejdę '' 40 na karku i już refleks nie ten co kiedys 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Maj 2014 120zł w Euro na promocji ...chyba pojadę i kupię. http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/ubisoft-rayman-legends-ps4.bhtml 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michau1906 2 Napisano 21 Maj 2014 Rayman jak zawsze w formie, natomiast jeśli chciało by się zcalakować grę to już jest to niezłe wyzwanie. Przy moim skillu wychodzi na to, że musiałbym po ukończeniu wszystkich obrazów, jeszcze przez blisko 200 dni dzień w dzień zaliczać wyzwania. No cóż zostały mi obrazy z "Powrotu do Origins" i w.w. wyzwania, może się uda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 4 Czerwiec 2014 Dzisiaj zacząłem swoją przygodę z tą grą i jestem zachwycony. Jedna z najlepszych platformówek w jakie grałem. Gra wygląda pięknie. Najbardziej urzekło mnie jej rozbudowanie. Wszystkiego jest tyle że dostaję oczopląsu :) . Mam ponad trzydziechę na karku a bawię się jak małe dziecko. Trochę jest ciężko bo rozgrywka z czasem robi się dość wymagająca a palce już nie te. Bardzo gorąco polecam, tym bardziej że można ją już łyknąć w okolicach stówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 23 Czerwiec 2014 ...kolejny killer dla padów. Córa po 2 sesjach w Raymana mi już zajechała gumkę na jednym DS'ie, na drugom też zaraz strzeli. !!!Gra cudowna!!!! Stary dobry Rayman. Rozbudowany, ale nie przedobrzony. Do złotych pucharów za poziomy trzeba się czasem wysilić, ale nie trzeba zebrać wszystkiego na 100% Znajdźki są schowane ale nie za bardzo. Poziomy muzyczne i speedruny rządzą. Zraziłem się po Rayman Origins, ale po pozytywnych opiniach kupiłem i nie żałuję. Uważam że gra jest bardzo dobrze wyważona i dostarcza atrakcji z każdego rodzaju platformerów. Jak dla mnie po prostu miodzio!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 24 Czerwiec 2014 Zraziłem się po Rayman Origins, ale po pozytywnych opiniach kupiłem i nie żałuję. Mozesz rozwinac? Niedawno skonczylem origins maxowac(Tyle ile uznalem ze chce) I przymierzam sie do zakupu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Czerwiec 2014 Nie ma czego rozwijać. Origins kupiłem, przeszedłem kilka poziomów, kurzy się na półce. Tutaj jestem po 3cim świecie, wszystko co mogłem do tej pory mam wymaksowane i się świetnie bawię. Gra jest łatwiejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 24 Czerwiec 2014 Hmm to z kolei nie wiem czy mi podejdzie:) Bo fakt faktem origins troche na nerwy dzialalo przy maksowaniu niektorych poziomow:D No ale na pewno lykne kiedys te czesc bo wydaje sie swietna rowniez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Czerwiec 2014 Nie jest banalna. Jest po prostu w sam raz. Nie za łatwa, nie za trudna. Nie jest frustrująca. Potrafię czasem nad jednym poziomem siedzieć i z godzinę, zwłaszcza przy speed runach. W innych nawet za pierwszym razem jest złoty medal. Wystarczy myśleć i być spostrzegawczym, i powtarzać sekwencję aż będziemy usatysfakcjonowani z rezultatów. Ja myślę że po przejściu Legends dam drugą szanse Origins. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 24 Czerwiec 2014 Ostatni muzyczny świat bywa frustrujący, Szczególnie, że każde potknięcie oznacza zabawę od nowa. Ale ogólna otoczka audiowizualna rekompensuje każdą porażkę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 30 Grudzień 2014 Wiecie czy wersja ps store jest w PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 30 Grudzień 2014 Wersja na PS3 jest po polsku na sklepie więc zakładam, że wersją na PS4 jest tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 6 Luty 2015 siema mozna grac we 2 i na 2 padach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach