pack 698 Napisano 24 Luty 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 24 Luty 2014 (edytowane) Wrażenia z początku kampanii: Jakoś nie jestem przekonany, podoba mi się wplecenie w gameplay elementów old-schoolowych, ale to co najważniejsze w shooterach, czyli sam gunplay wydaje się jakiś nieciekawy i bez emocji, a przecież Wolf z 2009r był pod tym względem rewelacyjny. Oby wypuścili demko jakieś. Edytowane 24 Luty 2014 przez brzmiwtrzcinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 26 Luty 2014 Gameplay PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 27 Luty 2014 -THIS GAME IS 60 FPS on all systems [oldgen/nextgen, PS4 confirmed 1080p60] -Only SP, 15h+ campaign -Made by Riddick/Darkness 1 devs, large focus on characters/story -Continuation of the storyline from first Wolfenstein3D -Hard-hitting sober storyline + crazy 90s gameplay -Tech tree unlocks with the use of in-game challenges, viable stealth, non-regenerative health -BJ can dual-wield snipers -Gibs. Like "brains being thrown out from skulls" gibs. -Nazi's have landed on the Moon -Fuck the Moon :) http://www.youtube.com/watch?v=yPOT3m8z3q8 Fps w starym stylu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 27 Luty 2014 Nawet fajnie to wygląda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 2 Marzec 2014 oj nie spodziewałem się aż takiego mordowania, a po materiałach wiem że chce zabijać szwabów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 4 Marzec 2014 Stary dobry wolf :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 8 Kwiecień 2014 Nowy trailer -> PS.Wygląda zachęcająco,ciekawe jak z długością kampanii będzie.może się skuszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 16 Kwiecień 2014 Nowy filmik z komentarzem, koleś dobrze gada, szczególnie tekst o wpychaniu multika do każdej gry na siłę :) Szykuje się czarny koń 2014 r., kto wie może nawet kandydat do GOTY? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Kwiecień 2014 Posłuchajcie reszty. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 24 Kwiecień 2014 Zastanawia mnie jedna rzecz, ponieważ gra zapowiada się bardzo dobrze dziwi mnie cena, w pre-orderze można wyrwać ją nawet za 199 zeta. Podobnie miała się sprawa z Thief'em, gra zapowiadała się na mega fajną a cena w dniu premiery była mocno niższa niż standardowe gry na ps4. Obym się mylił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 24 Kwiecień 2014 Z tego co się orientuję to wersja PS3 po tyle chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 24 Kwiecień 2014 Z tego co się orientuję to wersja PS3 po tyle chodzi :) Źle się orientujesz http://www.ultima.pl/wolfenstein_the_new_order/i15218/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 24 Kwiecień 2014 Zastanawia mnie jedna rzecz, ponieważ gra zapowiada się bardzo dobrze dziwi mnie cena, w pre-orderze można wyrwać ją nawet za 199 zeta. Podobnie miała się sprawa z Thief'em, gra zapowiadała się na mega fajną a cena w dniu premiery była mocno niższa niż standardowe gry na ps4. Obym się mylił. Ceny zagranicą normalne, w przypadku Thiefa tam tez było tanio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 24 Kwiecień 2014 No ale 209.90 to nie jest 199 więc dobrze się orientuję, na dodatek ultima daje chyba bez bety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 24 Kwiecień 2014 bedomek1, nie ma problemu. Mam dobre serce i pozwalam Ci wpłacić resztę brakującą do 259 zł, na moje konto:) Dla kolegów z forum wszystko:) Oferuje swą pomoc również każdemu innemu z równie poważnym problemem, który powoduje zapewne bezsenność i nocne moczenie, no bo jak można dać za dobrą grę mniej niż 259 zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 25 Kwiecień 2014 (edytowane) Posłuchajcie reszty. :) Zajebiście się będzie przy tym szlachtować przeciwników... Zresztą, cały OST już mnie kupił :) update: Panowie, mam pytanie przy okazji - ktoś z Was robi pre na Ultimie? Cenę mają dość atrakcyjną (niby bez dostępu do bety, ale nie jest mi to potrzebne), ale nie wiem jak z ich wiarygodnością/terminowością, bo dawno nic tam nie kupowałem... Edytowane 25 Kwiecień 2014 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 25 Kwiecień 2014 Rewelka te piosenki, nadają jeszcze bardziej old-schoolowy a nawet arcade'owy charakter gry. Jeszcze miesiąc! Mam nadzieję, że singiel będzie co najmniej na 8-9h, plus jakieś znajdzki i długa lista trofków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopi89 4 Napisano 26 Kwiecień 2014 Dla mnie gra zapowiada się rewelacyjnie, czuć klimacik. Preorder zamówię w ultimie za pobraniem, mam nadzieję, że przyjdzie o czasie. Obserwując ich FB raczej wszystko na premierę wysyłają, ogólnie to od wydawcy zależy wszystko. Kod na bete ma być w każdym pudełku chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 26 Kwiecień 2014 (edytowane) Nowy filmik,jest i nawet akcent Polski -> http://www.youtube.com/watch?v=Lj88Z1AV1Fw#t=965 Kupuje w dniu premiery,klimat jest po prostu zajebisty ! Edytowane 26 Kwiecień 2014 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Kwiecień 2014 (edytowane) Klimat starych wolfów wylewa się z ekrany no i wielkim plusem jest fakt że już widać że nie będzie to trigger happy moron game. W końcu ktoś postanowił zrobić dobrego fps'a bez samoodnawiającego się hp. Oby reszta twórców gier też wróciła do starego i dobrego rozwiązania. Nie wiem jedynie czemu ta gra na pierwszy rzut przypomniała mi o Bioshock: Infinite. Edytowane 27 Kwiecień 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 27 Kwiecień 2014 (edytowane) Klimat starych wolfów wylewa się z ekrany . Nie chcę się czepiać ale o które stare wolfy ci chodzi? Wolf 3D, Castle of Wolf czy ten ostatni, co się po takim ciasnym miasteczku pomyka? Każda prezentuje inny poziom techniczny i dzieli je kilka rat różnicy. Chyba, że o czymś nie wiem. Edytowane 27 Kwiecień 2014 przez Alpaczino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 27 Kwiecień 2014 A ja się zastanawiam, czy doczekam się w końcu czegoś świeżego na PS4 a nie w kółko coś co już znamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Kwiecień 2014 Nie chcę się czepiać ale o które stare wolfy ci chodzi? Wolf 3D, Castle of Wolf czy ten ostatni, co się po takim ciasnym miasteczku pomyka? Każda prezentuje inny poziom techniczny i dzieli je kilka rat różnicy. Chyba, że o czymś nie wiem. Wolf 3d i RTCW...może i dzieli je mase czasu ale dalej mamy w nich sprawdzoną formułę no i w porównaniu do trzeciego wolfa, tutaj nie będzie przesadzenia z siłami nadprzyrodzonymi. @up Nie liczył bym że szybko się to zmieni...twórcy wolą jechać na oklepanych już do bólu markach jak Uncharted ponieważ wiedzą że to się sprzeda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 29 Kwiecień 2014 Nowy trailer...ech ta delikatna nuta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach