Skocz do zawartości
GT Sunday Cup

GT Sunday Cup - Droga Do F1

Rekomendowane odpowiedzi

Wyścig nr 2.- RED BULL RING 07.27 START 21:30!!!

Lista startowa:

1. ELMIJO77
2. KamellPL
3. norcinu
4. Marta__PL
5. erorek
6. Sharent
7. MrKubool
8. Pleban
9. INODRIFT 

Rezerwa:
17. itsONLYinstinct

Stawiam komnate do wyścigu wbijać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie dostalem pw od Elmija. W zasadzie nie powinienem kopiowac prywatnych wiadomosci na forum publiczne, ale skoro wypowiada sie za wszystkich obecnych:

"nie chcemy !nie potrzebujemy dziwnych zawodników którzy wychodzą podczas wyścigu i jadą pod prąd. Nie do zobaczenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig nr.2 RED BULL RING 07 27 Start 21:30

Lista startowa:

1.ELMIJO77

2.KamellPL

3.norcinu

4.marta_PL

5.erorek

6.Sharent

7.MrKubool

8.Pleban

9.INODRIFT

10.mlody19870

Rezerwa

17.itsONLYinstict

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig nr.2 RED BULL RING 07 27 Start 21:30

Lista startowa:

1.ELMIJO77

2.KamellPL

3.norcinu

4.marta_PL

5.erorek

6.Sharent

7.MrKubool

8.Pleban

9.INODRIFT

10.mlody19870

11.drops

Rezerwa

17.itsONLYinstict

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge wejsc nie widze pokoju dodaje cie do znajomych stawiajacy pokoj a ty w dupie masz...

no nie wierze... pojechali... co to ma byc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczekajcie 10 min bo robię aktualizację

nie tylko Ty się "przymotałeś" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni już pojechali czy nie ? leciałem na złamanie karku do domu z traski, a jak siadam do konsoli to mi jakaś cholerna aktualizacja wyskakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekamy cały czas do 22:00 max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostało mi kilka minut. Proszę zaczekajcie na mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

później będą jeszcze 2 wewnątrz gry :whistling:

2x10 minut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki ino za zablokowanie mnie i brak mozliwosci wejscia na serwer.. tak samo elmijo..mielibyscie odwage napisac choc info do mnie ze mnie nie chcecie juz... kultura...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok jednak to za długo trwa, nie trzymam startujcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki ino za zablokowanie mnie i brak mozliwosci wejscia na serwer.. tak samo elmijo..mielibyscie odwage napisac choc info do mnie ze mnie nie chcecie juz... kultura...

Za dużo od nich wymagasz Error.

Osoby bez aktualnej licencji nie są uprawnione do udziału w wyścigu....

Z tego co pamiętam żaden z was jej nie posiada... więc o co chodzi ?

Na dniach planowana szczegółowa aktualizacja pierwszego posta...,

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to moze tytulem zakonczenia...

To ze drogi sie rozeszly z ML to nie znaczy aby nagle mowic mi ze nie mam licencji... na 1 poscie jestem jak byk... a nie poinformowales mnie ze zostaje mi ona odebrana... W pierwszym wyscigu tego eventu bralem udzial... czyli co na kartingi mialem licencje a potem juz nie?

Pisze do Ciebie i do Elimijo na psn i zero odpwiedzi... jaj brak na odpowiedz? Napisalbys mi ze nie chcesz aby m jezdzil z wami i po problemie. Nie napisales a zakryles sie cisza... teraz jakis brak licencji...

Tak wiec wszystkim oprocz Ino i Elmijo...  dziekuje wam za wspolna zabawe przez te kilka miesiecy... myslalem ze teraz rowniez pojedzimy tylko ze mnie w roli szaraczka zwyklego sciganta. Wspaniale bylo sie z wami bawic... Ci dwaj jednak okradli mnie z mozliwosci z pozegnania sie z wami na torze... bo prawdziwi prowadzacy daliby mozliwosc ostatniej jazdy a potem out...

Tak wiec dziekuje. Kowi... gdzie ty sie wpakowales chlopie... ...??

====

Juz ktos mi pisze abym sie nie denerwowal i czekal na rozwoj sytuacji... ja bym chcial jednak od reszty przeczytac tu  ze mnie nie chca. Jesli to przeczytam to ja uciekam w te pedy...

Edytowane przez Sir Siekier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ogólnie nie mam czasu jakoś  na ściganie, ale dziwię się temu co tutaj się wydarzyło. A już najbardziej się dziwię postawie Elimja i Ino, przeczytałem wszystkie posty na bieżąco z Waszych dyskusji i po prostu się załamałem.

Nie rozumiem dlaczego tylko przez odmienne zdanie errora czy sharenta, oni nagle nie mogą startować. Takie udawanie że się kogoś nie zna jest bardzo słabe. Nie wiem skąd ta zawziętość, taka chęć ogromna do dyktowania warunków...

Mnie atmosfera która panuje tutaj strasznie odpycha, z chęcią pojeździłbym gdyby wszystko wróciło do starych zasad. Może errorku jednak coś stworzysz swojego, choć ciężko pewnie będzie teraz znaleźć ludzi z racji wakacji i konkurencji już dwóch innych lig.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem dlaczego tylko przez odmienne zdanie errora czy sharenta, oni nagle nie mogą startować.

Gdybyś czytał dokładnie to wiedziałbyś też, że to error rozwalił tą Ligę na drobne, później podkulił ogon i wypiął się na wszystkich zadem zabierając ze sobą nazwę Ligi bo to "jego jest przecież".

I niech mi nikt tu nie wypisuje zaraz żeby pokazywać palcem gdzie co i jak bo error doskonale wie o co chodzi - w pokoju GT6 miał wszystko wyłożone na tacy przez kilka osób - jakie robi błędy i czego nie powinien robić członek zarządu ligi. Olał temat i dalej prowadził swoją samowolkę.

Sharent sam napisał, żebyśmy skasowali jego licencję.

A że większość nalega na trzymanie się zasad to w NOWEJ Lidze również trzeba mieć licencje, której obaj panowie nie posiadają.

Owszem pierwszy post jest nieaktualny ale to na dniach zostanie poprawione....

Pisze do Ciebie i do Elimijo na psn i zero odpwiedzi... jaj brak na odpowiedz? Napisalbys mi ze nie chcesz aby m jezdzil z wami i po problemie. Nie napisales a zakryles sie cisza... teraz jakis brak licencji...

Sorry koluniu ale mam ustawione w PSN wiadomości tylko od znajomych.... więc nie miały prawa dojść...

Twoje miejsce na tej liście zajął ktoś bardziej wartościowy (nie fałszywy)...bo non stop mam równe 100.

I nie pisz mi tu o braku jaj, bo gdyby jakakolwiek wiadomość doszła to dostałbyś odpowiedź... krótką ale na temat...

Edytowane przez INO1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znam sytuacji do końca ale jako trzeźwo myśląca osoba uważam, że jeżeli siejesz zamęt, oddajesz swoją pozycje w lidze na rzecz kogoś innego, zabierasz "swoją marke" to jest to nowa liga, a więc nowa osoba która zostaje jednym z adminów ligi (bo chyba tak należy traktować sędziów?) ma prawo cię usunąć z jej struktur, nie sądzisz?

masz wieczne pretensje o nie wiadomo co jakby to było całe twoje życie, to tylko gra.

kto ci broni założyć swoją ligę i zebrać tam tych którzy cie popierają lub chcą właśnie z tobą śmigać i zacząć z nimi jeździć?

to wszystko jest śmieszne, masz niby 30 lat a pierdolisz jak małe dziecko w piaskownicy któremu zabawki zabrano.

gdyby tu była jazda o milion dolarów to bym to zrozumiał, ale to tylko gra, czysty fun na koniec tygodnia i na dobre rozpoczęcie nowego.

po co się spinać?

o co ty wgl walczysz skoro pewni ludzie cię tu nie chcą to po prostu się zawiń i odpuść temat a nie drążysz bez sensu, zobaczmy ile ludzi pójdzie za tobą a ilu zostanie tutaj.

a Kubool? co to miało być? performance solidarnościowy? jeżeli tak to po co wgl wchodzisz na wyścig?

Edytowane przez itsONLYinstinct

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalamujecie mnie juz wszyscy... Zostawoc towarzystwa na chwile nie mozna bo sie popsztykacie.

W sprawie Errora to jezeli chce to ja nie widze przeszkod zeby jezdzil. Musi sie tylko podporzadkowac zasadom i tyle nic wiecj od niego nie oczekuje. Takze prosze przywrocic Errorowi licencje.

Sprawa Sharenta. Ja zadnej wiadomosci o rezygnacji z licencji nie dostalem. Jak Sharent chcesz jezdzic to ja miejsce dla ciebie zawsze widze i decyzje o ewentualnym cofnieciu licencji podejme tylko i wylacznie ja.

Teraz zeby wszyscy jasno zrozumieli przekaz, napisze prostymi slowami.

Gowno mnie obchodzi co bylo. Teraz wazne jest zbudowanie od nowa wwzysykiego. Od razu zapowiadam, ze nastepna klotnia o byle gowno zakonczy sie zamknieciem tematu, bo juz dosc mam tego co ostatnio pojawia sie w tym temacie.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie trzeba budować ligę a nie urządzać potyczki słowne jak baby jest nas ponad 22 osoby czy chcecie czy nie chcemy się ścigać a nie czytać to całe gówno o rozwalaniu ligi co to kur.. ma być żeby trzy osoby spowodowały że liga się rozpada wasze nie doczekanie , kowi ma u mnie pełne poparcie a teraz do wszystkich to nie jest liga errora tutaj panują inne zasady czytaj post pierwszy komu nie pasuje zdaje klucze od auta i żegnamy liga ma się umacniać a nie być wyśmiewama przez innych lub mieć podziały które spowodują ze nie będę się mógł ścigać wasze niedoczekanie kto tego nie rozumie wolna droga i niech idzie szukać swojego szczęścia , kowi - putin to mi się podoba

Edytowane przez ikon10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla odmiany napiszę coś na temat.

Pierwsza sprawa - wczoraj zaliczyłem falstart (cholernie pechowy, bo dotknąłem gazu przed ręcznym, minimalna różnica, ale..) 2 zawodników mnie ominęło, Młody niestety rozwalił mi silnik i tylne zawieszenie. Wnioskuję o karę punktową dla sprawcy (jeżeli trzeba to zmontuję filmik ze zdarzenia i wrzucę).

Druga sprawa - co mam zrobić, jak jestem zdublowany ale jednocześnie szybszy od tego, kto mnie zdublował? Mam jechać jego tempem? Mam go atakować jak o pozycję? On powinien mnie przepuścić?

Trzecia sprawa - Kubol, co to było przed metą? Dobrze widziałem jazdę pod prąd?

Czwarta sprawa - bardziej organizacyjna. Patch do gry wyszedł w piątek. A część z Was w niedziele o 21 ogarnia, że trzeba go instalować? No miejcie litość...

Edytowane przez plebann
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz wieczne pretensje o nie wiadomo co jakby to było całe twoje życie, to tylko gra.

to wszystko jest śmieszne, masz niby 30 lat a pierdolisz jak małe dziecko w piaskownicy któremu zabawki zabrano.

gdyby tu była jazda o milion dolarów to bym to zrozumiał, ale to tylko gra, czysty fun na koniec tygodnia i na dobre rozpoczęcie nowego.

A kimże ty jesteś, żeby pierdolić innym, co ma być dla nich ważne, a co nie? Zachowaj swoje podejście dla siebie i nie dyktuj, co dla kogo ma mieć jaką wartość bo nie jesteś stwórcą i orędownikiem moralności żeby o tym decydować. Dla mnie 5l wody jest warte tyle co jej cena w biedronce, czyli 1,99 zł, ale dla kogoś w Afryce może być warte całe życie. Przykład głupi, ale adekwatny do rozmówcy.

Edytowane przez sharent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.