Skocz do zawartości
GT Sunday Cup

GT Sunday Cup - Droga Do F1

Rekomendowane odpowiedzi

każdy ma swoje racje, nie wnikam w twoją logikę, jestem rozsądny więc nie mam zamiaru już więcej do ściany się wypowiadać, tyle. chętnie cie pokonam na torze, kłócić mi się nie chce  ^_^

Edytowane przez itsONLYinstinct

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to chodzi, kłótnie na bok,"chętnie cię  pokonam  na torze " jestem za, to o wiele więcej wnosi niż puste słowa i  pretensje  . Pozytywnie

Edytowane przez ikon10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czwarta sprawa - bardziej organizacyjna. Patch do gry wyszedł w piątek. A część z Was w niedziele o 21 ogarnia, że trzeba go instalować? No miejcie litość...

Nie każdy ma czas włączać konsolę w ciągu tygodnia. Są tutaj ludzie tacy jak np. ja, który ścigam się dla zabawy ze znajomymi i mam przy tym ubaw w niedzielny wieczór.

Co do całej sprawy, to jestem za tym by każdemu dać szansę. Nawet jeśli coś było nie tak w przeszłości, to powinniśmy to puścić w niepamięć. 

Kowi mam dla Ciebie sugestię byś może w miarę możliwości ustawił z sędziami termin w tym tygodniu kiedy będziesz miał czas, by sprawdzić zawodników, którzy chcą jeździć w Sunday Cup. Regulaminowi stanie się zadość i każdy kto się nadaje do ścigania otrzyma licencję.

Co było to było. Nie roztrząsajmy tematu. Każda ze stron ma swoje racje i tyle. Jedni i drudzy muszą sobie uświadomić problemy jakie były i postarać się by więcej w przyszłości się nie powtórzyły.

Wnoszę również o to by porozmawiać z władzami forum o stworzenie nowego tematu tylko z Sunday Cup i wywalić cały ten temat. Żadne ślady wcześniejszych przewinień nie mają prawa istnieć.

Powrót do tego sporu powinien być w nowym temacie potępiony i spotkać się z konsekwencjami, o których zadecyduje PutiKowi.

Edytowane przez un1cron
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym włączaniem konsoli w trakcie tygodnia to nie przesadzaj, wystarczy odpalić, siedzieć z popcornem przy tym nie trzeba ;)

Patrzyłem sobie na powtórki ostatniego wyścigu, pytanko takie - czemu część z Was jechała po suchym torze na oponach na mokro? Czy to moja powtórka "źle widzi"?

Wrzucam jeszcze filmiki z sytuacji z Młodym:

Edytowane przez plebann

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym włączaniem konsoli w trakcie tygodnia to nie przesadzaj, wystarczy odpalić, siedzieć z popcornem przy tym nie trzeba ;)

Ja byłem w identycznej sytuacji co norcinu. Pogoda za oknem i praca nie pozwalały mi włączać konsoli na tygodniu. Owszem mogłem ją włączyć na chwilę - góra godzinka. Ale z doświadczenia wiem, że ta godzinka to za mało bo jak już się człowiek rozkręci to musi wyłączyć więc dla mnie bez sensu.  Traf chciał, że dwa dni przed wyścigiem cały dzień u mnie lało więc włączyłem z braku innych zajęć coby nadrobić zaległości.

Podejrzewam, że norcinu - nasz świeży nowożeniec - ma ciekawsze zajęcia niż włączanie konsoli w tygodniu. O aktualizacji nie miał pojęcia więc skończyło się jak skończyło. Gdyby u mnie w piątek nie padało też bym nie pojechał wyścigu w niedzielę...

Edytowane przez INO1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jechałem na deszczowych dopóki deszcz kompletnie nie przestał padać, co z tego że wyświetla 0% jak auto się ślizga jeżeli tylko zjedziesz z tej wyjeżdżonej linii milimetr  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ino pojedziemy w ten weekend i obaj się będziemy z pitu wypluwać !!! ) Nie ma mnie do czwartku w Polsce, ale przed następnym wyścigiem obiecuję poćwiczyć. Będę miał aktualizację i pasuje mi jeszcze te samochodu powygrywać bo nawet ich nie mam w garażu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@itsONLYinstinct - ja tam zmieniłem jak wilgotność była około 25% i w zasadzie z miejsca zacząłem robić czasy poniżej 1:40.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jechałem na deszczówkach nawet jak było 0%.. Gdyby nie wacha, to pewnie bym na nich do mety próbował dojechać ;) Brak strategii for the win!

Kilka spraw:

1.

co mam zrobić, jak jestem zdublowany ale jednocześnie szybszy od tego, kto mnie zdublował? Mam jechać jego tempem? Mam go atakować jak o pozycję? On powinien mnie przepuścić?

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że chodzi tutaj o sytuację między nami.. Jeśli tak, to miałeś dwie okazje żeby odjechać. Raz Cię nawet puściłem, a Ty się nie wyrobiłeś w zakręcie.. Przez takie zabawy traciłem nie tylko czas, ale i nerwy ;) Na pewno nie pomagał mi też fakt, że jechałem na WT. (innych mieszanek na sucho nie kupiłem.. ;))

2. 

a Kubool? co to miało być? performance solidarnościowy? jeżeli tak to po co wgl wchodzisz na wyścig?

Wystartowałem, bo mogłem ;) Niestety nie każdemu było to dane, czego kompletnie nie rozumiem. Z resztą nie kumam o co Ci chodzi.. Nie cieszysz się z wygranej? Mi zwycięstwo w takich okolicznościach nie sprawiłoby żadnej przyjemności, więc po prostu je oddałem.

Edytowane przez MrKubool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Kubol, o sytuacje między nami pytam. Nie bardzo wiedziałem jak się zachować, dochodziłem ale odpuszczałem. Na prostej start/meta mnie puściłeś, ale wcześniejsze zygzaki mnie zbiły z tropu i przestrzeliłem zakręt. Jak się zachować w takiej sytuacji? Jechać grzecznie z tyłu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam kolegów i koleżankę :)  Jeśli ktoś z Was miałby czas i ochotę, to zapraszam w najbliższą sobotę na 3h wyścig wytrzymałościowy SPA 24H :) 

Start kwalifikacji 22:30. Gwarantowana dobra zabawa i ogromne emocje. 

Pozostałe szczegóły łatwo znajdziecie w temacie GTbN - Wyścigi wytrzymałościowe :) Fajnie byłoby spotkać  Was na torze (kilku już mieliśmy okazję poznać i było super). Zapraszamy! Im nas więcej, tym większa frajda i emocje. Pozdrawiam.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig nr 3. - AUTODROMO NAZIONALE MONZA "80 08.03

LOTUS 97T "85 (do zdobycia za darmo lub  3.000.000 Cr.) PO-902. MOC-1064 KM.

pogoda - podczas startu 20%. zmienność 15. czas podczas startu - stały

opony- start WM. jedna obowiązkowa zmiana na WT. 

PS: Jeśli w czasie wyścigu spadnie deszcz ( wilgotność 1 - 100% ) obowiązek zmiany opon na WT jest automatycznie anulowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig nr 3. - AUTODROMO NAZIONALE MONZA "80 08.03 START 21:30

Lista startowa:

1. ELMIJO77

2.

3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista startowa:

1. ELMIJO77

2. ikon10

3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig nr 3. AUTODROMO NAZIONALE MONZA "80 08.03 START 21:30

Lista startowa:

1. ELMIJO77

2. ikon10

3. KamellPL

4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista startowa:

1. ELMIJO77

2. ikon10

3. KamellPL

4. Norcinu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista startowa:

1. ELMIJO77

2. ikon10

3. KamellPL

4. Norcinu

5.Marta__PL

6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista startowa:

1. ELMIJO77

2. ikon10

3. KamellPL

4. Norcinu

5.Marta__PL

6.drops

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig nr. 3 AUTODROMO NAZIONALE MONZA 80 03 08 2014 START 21:30

Lista startowa:

1.ELMIJO77

2.ikon10

3.KamellPL

4.Norcinu

5.Marta_PL

6.drops

7.mlody19870

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig nr. 3 AUTODROMO NAZIONALE MONZA 80 03 08 2014 START 21:30

Lista startowa:

1.ELMIJO77

2.ikon10

3.KamellPL

4.Norcinu

5.Marta_PL

6.drops

7.mlody19870

8. itsONLYinstinct

9. error:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem spoko wyścig to mógł być ale.......   

Radzę przypomnieć sobie zasady CRC, i zacząć ćwiczyć nie czasy sobie robić, tylko jeździć z innymi uczestnikami tak by nie zepsuć im wyścigu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Norcinu bardzo,bardzo Cię przepraszam,że na pierwszym okrążeniu zepsułam Ci wyścig...:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.