dext3rr 47 Napisano 28 Październik 2014 Juz niebawem GTA V na PS 4 !! :D W koncu panowie bedzie w co pograc, bo jak narazie z gier ktore mnie interesowaly wyszlo fajne odswiezone Sleeping Dogs ale tam nie ma multi i malo rozgrywki a FIFA 15 to crap jakich mało. Mam natomiast pytanie do was odnosnie GTA V: ustalono ze bedzie mozna przeniesc sejwa z multi X360 na PS4 i wlasnie mam pytanie, bo tam juz dawno wbiłem 100 poziom i za to na X360 dostalem trofeum i to oznacza ze juz nie mam szans na takie trofeum po przeniesieniu na PS4 czy ewentualnie jak od nowa na nowej postaci to zrobie? Drugie pytanie (nie znam sie zbytnio na PS4) bo w online gralem jedynie w FIFE wlasciwie, w X360 jak chcialem pograc ze znajomymi w GTA V to wszystko bylo przejrzyscie pokazane kto gra w GTA v i co akurat robi i moglem automatycznie do takiej osoby do sesji przeniesc sie, slyszalem ze na Playstation ten system gry ze znajomymi nie jest tak intuicyjny, jak ma sie to w 4 ?? RIP poprawna polszczyzno. Skończył Ci się abonament na kropki? Masz trochę: .......................... Jeżeli miałbyś po przeniesieniu postaci 100 poziom, to trofeum wpadłoby automatycznie. Na PS4 też będziesz mógł dołączać do sesji znajomych bez problemu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Październik 2014 http://uk.ign.com/articles/2014/10/28/returning-gta-5-players-on-ps4-xbox-one-and-pc-get-exclusive-content Gracze którzy mieli wersję na PS3 otrzymają bonusy na PS4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 28 Październik 2014 Jak dla mnie swietnie bonusy niestety ja mialem to na X360:/ a sterowca czy Dodo albo ten nowy gun z checia bym mial, ciekawe czy da rade kupic to normalnie w grze jak myslicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Październik 2014 jak miałeś na X360 to też będziesz mieć na PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Październik 2014 (edytowane) W jaki sposób będzie to się odbywać z iksa na PS4? Trochę lajkonickie pytanie, bom ciekaw. Edytowane 28 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Październik 2014 W jaki sposób będzie to się odbywać z iksa na PS4? Trochę lajkonickie pytanie, bom ciekaw. Social Club ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 28 Październik 2014 (edytowane) Zapewne przez Rockstar social club edit: wyprzedzony... Edytowane 28 Październik 2014 przez ferdas_mufc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Październik 2014 No to pięknie. To mi się podoba. Może zastanowię się nad zakupem i skubnę bardziej online niż na X. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 28 Październik 2014 Ale zaraz te dodatki są do online czy do singla? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 28 Październik 2014 Jak by to powiedzial Jessie - Yeah bitch. W koncu cos dla fanow gta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 28 Październik 2014 Wiadomo ilu maksymalnie graczy będzie mogło bawić się online na jednym serwerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 28 Październik 2014 32. ponawiam pytanie - te dodatki to do singla czy online? bo jak tylko do singla to troche lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Październik 2014 32. ponawiam pytanie - te dodatki to do singla czy online? bo jak tylko do singla to troche lipa po co ponawiasz pytanie zadane kilkanaście minut wcześniej? nie wiadomo czy tylko do singla czy też online. nie jest to sprecyzowane w artykule ani na obrazku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 28 Październik 2014 Moze beda i do tego i do tego. Z reszta, malo mnie obchodza jakies popierdolki - niech dodadza napady online, to jest chyba najwazniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 28 Październik 2014 A wiadomo cos wiecej na temat ekskluzywnych misji dla PS4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 28 Październik 2014 Mam pytanko, na ps3 grałem w gta v, jednak nie miałem połączonego konta social club z kontem psn. Grałem w gta mało, i wgl nie wiem czy gdzieś tam wpisywałem swoje dane do konta. Pytanie jest takie czy jeżeli dzisiaj zlinkowałem konto rockstar z psnowym, to czy rockstar rozpozna, że miałem gta v, po trofeach z mojego konta, czy muszę jeszcze raz wejść na gta v na ps3, i się wpisać do social clubu(gdzie to zrobić) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 28 Październik 2014 (edytowane) http://pl.socialclub.rockstargames.com/ Zaloguj się, wybierz GTA:V i zobacz czy masz jakiekolwiek statystyki z singla i online. Jak SC będzie czysty to odpal raz jeszcze GTA, wbij też do multi by ci jedno i drugie się uaktulniło w SC. SC od razu może nie załapać gdyż aktualizacje czasem trwają jakiś czas. 32. ponawiam pytanie - te dodatki to do singla czy online? bo jak tylko do singla to troche lipa 30* Edytowane 28 Październik 2014 przez Pips Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 29 Październik 2014 Dostalem informacje ze to zawartosc do singla, wiec lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 29 Październik 2014 Na początku jakoś zwisało mi to zremasterowane GTA V, ale jak tak patrzę na to z boku, fajne miłe dodatki. Przypominam sobie tę przygodę, może i się skuszę na powrót. Zobaczę jak wypadają recenzję i może w to zainwestuję chociaż fanem remasterów absolutnie nie jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 3 Listopad 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Listopad 2014 Exclusive gameplay footage z gry, która wyszła rok temu. Fajnie to brzmi, sensacja e końcu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKrysto 52 Napisano 3 Listopad 2014 A ja mam poważny dylemat czy brać wersję cyfrowa czy skusić się na pudełko. Lubię bardzo wersje elektroniczne, bo nie trzeba bawić się w żonglerkę płytami i martwić się, że płytka lub napęd się uszkodzi - z drugiej strony pamiętam, że wersja elektroniczna na X360/PS3 miała ogromne problemy z pop-upem bo sam dysk nie wyrabiał takiego transferu danych jak kombo HDD+Blu-ray (bądź DVD). Nie wiem czy w wersje zremasterowanej nie będzie to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 3 Listopad 2014 A ja mam poważny dylemat czy brać wersję cyfrowa czy skusić się na pudełko. Lubię bardzo wersje elektroniczne, bo nie trzeba bawić się w żonglerkę płytami i martwić się, że płytka lub napęd się uszkodzi - z drugiej strony pamiętam, że wersja elektroniczna na X360/PS3 miała ogromne problemy z pop-upem bo sam dysk nie wyrabiał takiego transferu danych jak kombo HDD+Blu-ray (bądź DVD). Nie wiem czy w wersje zremasterowanej nie będzie to samo... Wersja pudelkowa jest tansza, wiec sam sobie odpowiedz na to pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 3 Listopad 2014 Wersja pudelkowa jest tansza, wiec sam sobie odpowiedz na to pytanie To żeś dowalił, a teraz na seriom jak kupisz z uss store'a to masz za 200zł gre, z polskiego za 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) i wlasnie on pisze o PL bo mieszka w PL a nie USA - ale ześ ty dowalił hahaha Edytowane 3 Listopad 2014 przez Chazy_Chaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach