m0rph 3307 Napisano 4 Listopad 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Listopad 2014 Tutaj już mniej konkretnie niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 4 Listopad 2014 przesłuchałeś już 54 minuty?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Nie obchodzi mnie co mówią i jak się wzniecają, tylko co widać, a widać montaż z PS3 plus kilka strzałow z nowej generacji które już były. Ten 3-minutowy był o wiele konkretniejszy i bardziej wymowny ;) Edytowane 4 Listopad 2014 przez toreso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 4 Listopad 2014 To polecam posłuchać bo konkretów jest od zajebania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Dokładnie. Ja wolę posłuchać dokładnego opisania co widzieli. Poza tym, to co widzieli starają się pokazywać na wersji z PS3, więc można sobie pokrótce wyobrazić. Edytowane 4 Listopad 2014 przez Nisshin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 4 Listopad 2014 kiedy beda nowe filmiki z gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 4 Listopad 2014 Przez najbliższe 1,5 tygodnia raczej #marneszanse IGN dostało gotowy spot od R i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 4 Listopad 2014 18 listopada zapewne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) czyli zero juz filmikow? Edytowane 4 Listopad 2014 przez tomkill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Takie pytania typu : Kiedy będą nowe filmiki, kiedy będzie nowa wersja pada, czy wam ps4 się grzeje już mnie dobijają . Czy wy myślicie że mamy szklane kule i przewidujemy przyszłość?! albo nie chce wam się czytać forum lub wygooglowac to piszecie w wątku co ma 100 stron Czy nadal wycierają się gałki od DS4... Edytowane 4 Listopad 2014 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 4 Listopad 2014 kiedy bedą nowe filmiki ,pisal ktos ze wrzuca niby 2 godzinny gameplay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Listopad 2014 kiedy bedą nowe filmiki ,pisal ktos ze wrzuca niby 2 godzinny gameplay masz kilka postów wyżej jeden 54 minutowy i drugi 54 minutowy. razem prawie 2 godziny. i już nie pytajcie. więcej nie będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Ja pierdziele O.O wlasnie obejrzalem ten film i nie moge w to uwierzyc. Ale to tylko Rockstar potrafi stworzyc taki majstersztyk :ohmy: A mialem poczekac, az gra stanieje, bo cienko u mnie z finansami, ale teraz to chyba bede musial skads wysuplac te 200 zlotych, przeciez to jest niesamowite! No bez jaj, znowu sie powtorze, ale GTA V, to, jak juz cwir wspomnial, nawet nie kotlet, a stek, ktory jako jedyny chyba zasluguje na cene 200 zlotych! Funkcjonujaca deska rozdzielcza w samochodzie, zegary w smiglowcach i samolotach! I ten HUD w mysliwcu, normalnie jakbym wsiadl do Super Horneta w BF3. Nie moge sie nacieszyc. To wszystko jest takie... niesamowite... przy okazji, zwroccie uwage, ze R* zrobil lepiej detale Little Birda w swoim sandboxie, niz Dice (a raczej w tym wypadku Dick) w swoim "fpsie"... Edytowane 4 Listopad 2014 przez Viarus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteHussar 10 Napisano 4 Listopad 2014 Fajnie, że dodali taką funkcję, ale JA tego kompletnie nie kupuję. Gierka straciła całkowicie klimat ( takie miałem odczucie podczas oglądania gameplayu ). Dobrze, że będzie możliwość woboru... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Listopad 2014 Fajnie, że dodali taką funkcję, ale JA tego kompletnie nie kupuję. Gierka straciła całkowicie klimat ( takie miałem odczucie podczas oglądania gameplayu ). Dobrze, że będzie możliwość woboru... No fakt się rajcują widokiem FPP, mnie to nie kupuje,ale samą grę na PS4 biorę bo GTA V to taka gra do której można wracać z doskoku... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 4 Listopad 2014 Mi się podobało - nawet bardzo, ale i tak będę grał tpp, bo tak jestem przyzwyczajony i nic tego nie zmieni :). Dla mnie wystarczy remake z dobrą grafiką, bujną roślinnością itp - na co się zapowiada także BIORĘ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Jak w multi będzie także widok FPS to nie mam więcej pytań. Mamy FC, BF, i oczywiście GTA w jednym. Edytowane 4 Listopad 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 4 Listopad 2014 Lol mnie mają i biorę grę w ciemno :) FPS mnie zmiażdżyło! COD mi nie pasuje więc miał być rok bez fps - a a tu taka niespodzianka. Mam nadzieję, że multi w tej grze jest fajne i będzie można w końcu postrzelać się z kumplami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 4 Listopad 2014 Ja poczekam na spokojnie jak wyjdzie i poczytam opinie chociaż wiem że na pewno będą bardzo dobre. Problem z prezentem na gwiazdkę będę miał rozwiązany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 4 Listopad 2014 Jak w multi będzie także widok FPS to nie mam więcej pytań. Mamy FC, BF, i oczywiście GTA w jednym. Tak, będzie w multi widok FPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Listopad 2014 Fajnie, że dodali taką funkcję, ale JA tego kompletnie nie kupuję. Gierka straciła całkowicie klimat ( takie miałem odczucie podczas oglądania gameplayu ). Dobrze, że będzie możliwość woboru... No fakt się rajcują widokiem FPP, mnie to nie kupuje,ale samą grę na PS4 biorę bo GTA V to taka gra do której można wracać z doskoku... :) nie wiem jak rajcująca się reszta ale ja się nie rajcuje samym widokiem FPP, który swoją drogą na filmiku wygląda zajebiśice, dodaje tej grze zupełnie nowego wymiaru i klimatu oraz możliwości. rajcuje się też faktem że Rockstar jak zwykle nie zawodzi i jest w dzisiejszych zrytych czasach jedynym wielkim developerem który nie musi używać chamskiego marketingu, doić graczy ani kłamać. mogli wydać zwykły remaster minimalnym nakładem, lepsze teksturki, wyższa rozdziałka i nara, wpakować miliony w marketing, zawołać cenę jak za nówkę i baksy wpadają. ale popatrz jak ten remaster wygląda. grafa na wypasie, pododawane obiekty, detale, widok FPP do którego podorabiali dość szczegółowe wnętrza pojazdów (a ile tych pojazdów jest w grze!), wygląd i animacje broni, dodali muzę, misje, pojazdy. ciekawe jeszcze czy z online coś zrobili. jarałem się na samo zagranie w to samo z lepszą grafą, a tu taki wypas. co do tego że straciła całkowicie klimat to dla mnie bzdura totalna ale każdy ma prawo mieć własne zdanie.. ile wypasionych scenek i ujęć z gry ma teraz zupełnie inny klimat i perspektywę, ile akcji można rozegrać i "przeżyć" inaczej. latanie heli i samolotem, jazda samochodami, MOTORAMI!! ile ja czasu spędziłem w GTA po prostu kruzując sobie po mieście albo autostradzie przy wypasionej muzie i oglądając widoczki. to teraz z widokiem zza kierownicy spędze 3 razy tyle :). jazda czoperem albo jakimś low riderem po downtown w nocy z West Coast Classics.... :). lubię widok zza kierownicy w sandboxach, robi klimat i jakieś tam poczucie "realizmu", w W_D prawie zawsze z widokiem zza kółka jeździłem. dla mnie wypas totalny, GTA to moja seria numero uno w historii ever i możliwość grania w nią w FPP kiedy sobie zechcę to jest najlepszy bajer w całym tym remasterze i jeszcze bardziej się nie mogę doczekać.. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 4 Listopad 2014 To jest Rockstar. Ta gwiazda w logo firmy nie jest chyba przypadkowa, hehe. :)Ciekawe to GTAV. Chyba jedyna gra, która może dwukrotnie walczyć o tytuł gry roku... w różnych latach. :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Listopad 2014 no to jeszcze na dobranoc.. FPP trailer w 1080p 60 fps :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 4 Listopad 2014 Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi. Nie wiem czy może było to gdzieś już tłumaczone. Jak wiemy, model strzelania w grze opiera się na systemie osłon. Ciekawe jaki mają pomysł na rozwiązanie tego, gdyż w trailerze chyba tego nie przedstawili. Być może sytuacja będzie wyglądała jak w Rainbow Six: Vegas, gdzie postać na czas przebywania przy ścianie, widoczna była z trzeciej osoby. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach