Krosek 627 Napisano 15 Wrzesień 2014 Pewnie dodadza a tej wersji. Miejmy nadzieje że będzie na premierę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Wrzesień 2014 Wiadomo coś nowego o fabularnych DLC? Miały być, ale sprawa przycichła, pewnie sprawa odżyje z miesiąc-dwa po premierze PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomBetQ 3 Napisano 15 Wrzesień 2014 I znowu hype jak przed premierą na PS3. A w miesiąc po premierze będzie ciężko 3 osoby z ekipy do gry złapać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 15 Wrzesień 2014 Czy ja wiem. Na PS3 cały czas dużo osób gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomBetQ 3 Napisano 15 Wrzesień 2014 To ja albo nie mam szczęścia, albo o złych porach grywam, bo jedyną osobą z którą mi się udaje regularnie grać jest ta na pierwszym miejscu w ekipie. Jeżeli to ułatwi sprawę chętnie dodam do znajomych każdego kto jeszcze gra na PS3. Nie gram często, ale za to z zaangażowaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 15 Wrzesień 2014 Gta to nie remaster. Gta bylo od początku robione na nową generacje tylko zostalo wypuszczone na stara konsole dlatego ze rynek tego wymagal. Zobaczycie jak bedzie wygladac gta na ps4. To calkiem inna gra będzie. Info ze strony rockstar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 15 Wrzesień 2014 (edytowane) Odbiegając od jakości remasterów (bo to można dopiero ocenić mając końcowy produkt w konsoli), to o każdym odgrzewanym kotlecie marketingowcy mogą napisać to samo co Ty właśnie napisałeś... Po za tym idąc Twoim tokiem myślenia GTA VI powinno być już tworzone po cichu na next geny, po to żeby je na nich kiedyś odgrzać... Edytowane 15 Wrzesień 2014 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 15 Wrzesień 2014 Gta to nie remaster. Gta bylo od początku robione na nową generacje tylko zostalo wypuszczone na stara konsole dlatego ze rynek tego wymagal. Zobaczycie jak bedzie wygladac gta na ps4. To calkiem inna gra będzie. Info ze strony rockstarPrzecie rockstar powiedział, że nad wersją ps4/xone/pc pracują od ponad roku, więc nie odrazu było tworzone na next-geny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 15 Wrzesień 2014 Remaster nie remaster.... Ale jedno jest pewne. "Bede grał w gre" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 16 Wrzesień 2014 Już na PS3 wyglądała bardzo dobrze, także szykuje się super tytuł na next geny ( czyli teraz to już current geny :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 16 Wrzesień 2014 Wyglądało nieźle, ale ten framerate... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burzyciel33 1 Napisano 16 Wrzesień 2014 Kojarzy ktoś gdzie można wyrwać Preorder w dobrej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 16 Wrzesień 2014 (edytowane) Najtaniej teraz wyjdzie chyba z kodem rabatowym do muve.pl. K od znajdziesz na gtafive.pl Ale sądzę że od października/listopada będzie jeszcze taniej. Edytowane 16 Wrzesień 2014 przez Krosek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Wrzesień 2014 jest temat gdzie kupować itp itd, nie spamujcie tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 17 Wrzesień 2014 Jakby ktoś wiedział, ze dzwoni ale nie wie gdzie - OST z pierwszego trailera na nowe generacje jest tez tlem w reklamie sieci obuwniczej w TV :PKilka razy mnie meczylo, gdzie ta muzyke już slyszalem... nie myliłem się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas885 1 Napisano 18 Wrzesień 2014 A wiecie coś może czy będzie jakiś rabat dla ludzi którzy maja gta 5 na ps3???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 18 Wrzesień 2014 Nie będzie żadnego rabatu, ewentualnie możesz oddać używkę w Empiku to dadzą ci kilka zł rabatu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Wrzesień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 23 Wrzesień 2014 Warte grzechu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) Preoder na PSS ruszył. Szykować wszyscy 50GB na swoich dyskach. :P Edytowane 2 Październik 2014 przez Krosek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Październik 2014 jak to możliwe, że nie widzę tego w PSS ? Co prawda preorder mam zamówiony na płycie ale tak z ciekawości ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 2 Październik 2014 Troche dhogo :-D nie mam parcia i wezme pudło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1231 0 Napisano 2 Październik 2014 to jest wersja PL w preorderze na PS store ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 2 Październik 2014 to jest wersja PL w preorderze na PS store ? na ps3 było PL z PSS to czemu tu by miało nie być... cena z PSS to jakiś żart.... gra kotlet za 279 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1231 0 Napisano 6 Październik 2014 juz oferta zniknela z PSstore :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach