Skocz do zawartości
DaraS

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Juz niebawem GTA V na PS 4 !! :D W koncu panowie bedzie w co pograc, bo jak narazie z gier ktore mnie interesowaly wyszlo fajne odswiezone Sleeping Dogs ale tam nie ma multi i malo rozgrywki a FIFA 15 to crap jakich mało. Mam natomiast pytanie do was odnosnie GTA V: ustalono ze bedzie mozna przeniesc sejwa z multi X360 na PS4 i wlasnie mam pytanie, bo tam juz dawno wbiłem 100 poziom i za to na X360 dostalem trofeum i to oznacza ze juz nie mam szans na takie trofeum po przeniesieniu na PS4 czy ewentualnie jak od nowa na nowej postaci to zrobie? Drugie pytanie (nie znam sie zbytnio na PS4) bo w online gralem jedynie w FIFE wlasciwie, w X360 jak chcialem pograc ze znajomymi w GTA V to wszystko bylo przejrzyscie pokazane kto gra w GTA v i co akurat robi i moglem automatycznie do takiej osoby do sesji przeniesc sie, slyszalem ze na Playstation ten system gry ze znajomymi nie jest tak intuicyjny, jak ma sie to w 4 ??

RIP poprawna polszczyzno. Skończył Ci się abonament na kropki? Masz trochę: ..........................

Jeżeli miałbyś po przeniesieniu postaci 100 poziom, to trofeum wpadłoby automatycznie. Na PS4 też będziesz mógł dołączać do sesji znajomych bez problemu.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie swietnie bonusy niestety ja mialem to na X360:/ a sterowca czy Dodo albo ten nowy gun z checia bym mial, ciekawe czy da rade kupic to normalnie w grze jak myslicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak miałeś na X360 to też będziesz mieć na PS4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jaki sposób będzie to się odbywać z iksa na PS4?

Trochę lajkonickie pytanie, bom ciekaw.

Edytowane przez toreso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jaki sposób będzie to się odbywać z iksa na PS4?

Trochę lajkonickie pytanie, bom ciekaw.

Social Club ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne przez Rockstar social club

edit: wyprzedzony...

Edytowane przez ferdas_mufc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pięknie. To mi się podoba.

Może zastanowię się nad zakupem i skubnę bardziej online niż na X.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by to powiedzial Jessie - Yeah bitch.

W koncu cos dla fanow gta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo ilu maksymalnie graczy będzie mogło bawić się online na jednym serwerze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32.

ponawiam pytanie - te dodatki to do singla czy online? bo jak tylko do singla to troche lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32.

ponawiam pytanie - te dodatki to do singla czy online? bo jak tylko do singla to troche lipa

po co ponawiasz pytanie zadane kilkanaście minut wcześniej?

nie wiadomo czy tylko do singla czy też online. nie jest to sprecyzowane w artykule ani na obrazku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze beda i do tego i do tego.

Z reszta, malo mnie obchodza jakies popierdolki - niech dodadza napady online, to jest chyba najwazniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko, na ps3 grałem w gta v, jednak nie miałem połączonego konta social club z kontem psn. Grałem w gta mało, i wgl nie wiem czy gdzieś tam wpisywałem swoje dane do konta. Pytanie jest takie czy jeżeli dzisiaj zlinkowałem konto rockstar z psnowym, to czy rockstar rozpozna, że miałem gta v, po trofeach z mojego konta, czy muszę jeszcze raz wejść na gta v na ps3, i się wpisać do social clubu(gdzie to zrobić)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://pl.socialclub.rockstargames.com/

Zaloguj się, wybierz GTA:V i zobacz czy masz jakiekolwiek statystyki z singla i online. Jak SC będzie czysty to odpal raz jeszcze GTA, wbij też do multi by ci jedno i drugie się uaktulniło w SC. SC od razu może nie załapać gdyż aktualizacje czasem trwają jakiś czas.

32.

30*

Edytowane przez Pips

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku jakoś zwisało mi to zremasterowane GTA V, ale jak tak patrzę na to z boku, fajne miłe dodatki. Przypominam sobie tę przygodę, może i się skuszę na powrót. Zobaczę jak wypadają recenzję i może w to zainwestuję chociaż fanem remasterów absolutnie nie jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Exclusive gameplay footage z gry, która wyszła rok temu.

Fajnie to brzmi, sensacja e końcu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam poważny dylemat czy brać wersję cyfrowa czy skusić się na pudełko. Lubię bardzo wersje elektroniczne, bo nie trzeba bawić się w żonglerkę płytami i martwić się, że płytka lub napęd się uszkodzi - z drugiej strony pamiętam, że wersja elektroniczna na X360/PS3 miała ogromne problemy z pop-upem bo sam dysk nie wyrabiał takiego transferu danych jak kombo HDD+Blu-ray (bądź DVD). Nie wiem czy w wersje zremasterowanej nie będzie to samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam poważny dylemat czy brać wersję cyfrowa czy skusić się na pudełko. Lubię bardzo wersje elektroniczne, bo nie trzeba bawić się w żonglerkę płytami i martwić się, że płytka lub napęd się uszkodzi - z drugiej strony pamiętam, że wersja elektroniczna na X360/PS3 miała ogromne problemy z pop-upem bo sam dysk nie wyrabiał takiego transferu danych jak kombo HDD+Blu-ray (bądź DVD). Nie wiem czy w wersje zremasterowanej nie będzie to samo...

Wersja pudelkowa jest tansza, wiec sam sobie odpowiedz na to pytanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja pudelkowa jest tansza, wiec sam sobie odpowiedz na to pytanie

To żeś dowalił, a teraz na seriom jak kupisz z uss store'a to masz za 200zł gre, z polskiego za 300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i wlasnie on pisze o PL bo mieszka w PL a nie USA - ale ześ ty dowalił hahaha

Edytowane przez Chazy_Chaz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi