cwir 12843 Napisano 3 Listopad 2014 i wlasnie on pisze o PL bo mieszka w PL a nie USA - ale ześ ty dowalił hahaha a co to ma do rzeczy że mieszka w PL, nadal może kupić tańszą wersję z USA. jeszcze jak ktoś zaplanował zawczasu to używając kuponów z apki allegro można było wycebulić GTA z US Store za mniej niż 150 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 3 Listopad 2014 A ja mam poważny dylemat czy brać wersję cyfrowa czy skusić się na pudełko. Lubię bardzo wersje elektroniczne, bo nie trzeba bawić się w żonglerkę płytami i martwić się, że płytka lub napęd się uszkodzi - z drugiej strony pamiętam, że wersja elektroniczna na X360/PS3 miała ogromne problemy z pop-upem bo sam dysk nie wyrabiał takiego transferu danych jak kombo HDD+Blu-ray (bądź DVD). Nie wiem czy w wersje zremasterowanej nie będzie to samo... O to bym się nie bał, Rockstar jest akurat firmą, która nie popełnia 2 razy tego samego błędu - więc bierz gta v z tego usstora za niecałe 200zł( zwłaszcza, że amerykański tylkko daje klimatu tej grze) A ja mam poważny dylemat czy brać wersję cyfrowa czy skusić się na pudełko. Lubię bardzo wersje elektroniczne, bo nie trzeba bawić się w żonglerkę płytami i martwić się, że płytka lub napęd się uszkodzi - z drugiej strony pamiętam, że wersja elektroniczna na X360/PS3 miała ogromne problemy z pop-upem bo sam dysk nie wyrabiał takiego transferu danych jak kombo HDD+Blu-ray (bądź DVD). Nie wiem czy w wersje zremasterowanej nie będzie to samo... i wlasnie on pisze o PL bo mieszka w PL a nie USA - ale ześ ty dowalił hahaha Wskażesz mi fragment, w którym tenże jegomość mówi o wersji PL? Ja zanotowalem tylko, że istnieje tu dylemat między wybraniem wersji cyfrowej a pudełkowej :). Następnym razem bardziej się wysil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 3 Listopad 2014 Wskażesz mi fragment, w którym tenże jegomość mówi o wersji PL? Oczywiscie, ze mialem na mysli wersje PL - mieszkam w PL, zakupy robie w polskim PSS, chociazby ze wzgledu na kompatybilnosc dodatkow, czy to, ze karty PL nie sa akceptowane zazwyczaj w US Store. Wiec tak, jak mam mozliwosc kupna gry w wersji cyfrowej za 279 zlotych, normalnie, bez zadnego kombinowania, albo wersji pudelkowej za ~200 zlotych, to chyba logiczne, ze kupie sobie wersje w pudelku. Przeciez to, jakie ceny panuja w PSS to przeczy idei cyfrowej dystrybucji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 3 Listopad 2014 ~200 = 235 mówisz? To ja zarabiam ~5000 A teraz serio, dodatki są kompatybilne itd. Najtańsze gta v w pudełku jest po 235 zł, dlatego starałem się Ciebie namówić do tańszej wersji, ale to twoja wola. Ja nie wiem czego to się nie robi do zyskania kolejnej cebuli :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 3 Listopad 2014 A teraz serio, dodatki są kompatybilne itd. nie itd tylko jak ma grę z US Store to DLC może mieć tylko z US store. więc jeśli kupujesz z US store to żebyś się nie zdziwił potem. oczywiście DLC w US Store też jest zwykle tańsze więc nadal je można tam zakupić... jedyna "wada" to pewnie brak polskiej wersji ale GTA po polsku musi być straszne :) czy to, ze karty PL nie sa akceptowane zazwyczaj w US Store są kody zdrapki na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 3 Listopad 2014 Ja i tak poczekam, az gra troche stanieje, poki co mam jeszcze bf4, a gta v przeszedlem na 100% na ps3 i wbilem jakis tam poziom w multi, wiec poki co mnie nie ciagnie do tego. Ale to nie zmienia faktu, ze gry w PL na premiere sa tansze w pudelku, niz cyfrowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 3 Listopad 2014 ale GTA po polsku musi być straszne :) What? PL GTAV to przecież napisy nie dubbing :D co jak co ale te napisy się przydawały w GTAV... ale jak ktoś już ograł singlea to napisy pl mu zbędne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 3 Listopad 2014 nawet napisy PL.. tylko by mi przeszkadzały. GTA ma być takie jak sobie Housery umyślały, żadnych tłumaczeń i interpretacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKrysto 52 Napisano 4 Listopad 2014 Panowie, Akurat cenowo mi i tak wyjdzie taniej zakup na polskim PSN bo : - mam zamiar kupić 3 doładowania 100zł do PSN z Allegro, przy wykorzystaniu kuponów zniżkowych Allegro co wyjdzie mnie jakieś ~216zł - cenę zakupu podzielić z moim kuzynem, który ma przypisane moje konto do jego konsoli jako główne, a więc składamy się po połowie, a grać możemy razem. Podsumowując: za grę zapłacę jedynie 108zł, co jest bardzo opłacalne - ale nadal gnębi mnie to, czy aby na pewno wersje elektroniczna nie będzie działać gorzej od tej pudełkowej. Wiem, że mogę z tym poczekać na opinie ludzi, którzy zagrają po premierze... ale z drugiej strony kupony Allegro są ważne tylko do 17 listopada (o ironio!) ;) Pozdrawiam, Krystian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 4 Listopad 2014 Fap time :shok: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 4 Listopad 2014 Fap time :shok:Ciekawe ile $ sobie będą życzyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Listopad 2014 Fap time :shok: człowieku po coś to wkleił??!! 3 lata na odwyku jestem :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 4 Listopad 2014 Już się zaczyna :D. Rockstar na pełnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 4 Listopad 2014 Już się zaczyna . Rockstar na pełnej Poczekaj aż wypuszczą ten obiecany gameplay :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) No to czekamy do godzin popołudniowych :) Edytowane 4 Listopad 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 4 Listopad 2014 Tak polecę offtopem trochę, ale gdyby Rockstar zrobił remake RDR na ps4, albo RDR 2, to były by to ich najlepiej wydane pieniądze w życiu. RDR to miazga sama w sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 4 Listopad 2014 To wydanie też będzie fajne - taka wersja dla "biedaków" bez gramofonu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 4 Listopad 2014 Tam są takie kawałki i to na vinylach, że chyba nie wytrzymam i znowu wydam kasę.. Święta będą biedne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Listopad 2014 A to po prawej w tym pudełku to co to toto? Pędrak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 4 Listopad 2014 A to po prawej w tym pudełku to co to toto? Pędrak? Yup - w kształcie sztabki złota :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Listopad 2014 Chętnym trzeba się będzie spieszyć bo niby będzie tylko 5,000 na cały globus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Listopad 2014 haha dobry tekst o cenie zestawu winylowego: A price hasn't been announced, but I would expect it to range somewhere between "high" and "If you have to ask, you can't afford it." :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 4 Listopad 2014 a co to ma do rzeczy że mieszka w PL, nadal może kupić tańszą wersję z USA. jeszcze jak ktoś zaplanował zawczasu to używając kuponów z apki allegro można było wycebulić GTA z US Store za mniej niż 150 zł. ale po co kombinowac lepiej kupic dysk i potem odsprzedać lub kupic na swoim koncie a nie kombinowanym - zakładam z góry ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Listopad 2014 usunąłem swojego posta bo mi się pomieszały wyliczenia :). lepiej się wezmę za robotę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKrysto 52 Napisano 4 Listopad 2014 usunąłem swojego posta bo mi się pomieszały wyliczenia :). lepiej się wezmę za robotę Dobrze policzyłeś. Kupon Allegro obniża zakup o 20zł (przy zakupie za 50zł) Kod 20$ na Allegro = 69,89 - odejmujemy od tego 20zł (kuponik) i wychodzi 49,89 zł Trzy takie kupony 20$ i masz 149,67 zł Mimo wszystko w moim wypadku lepiej kupić z kuzynek na polskim PSN, bo zarówno on jak i ja chcemy grać na swoich kontach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach