Skocz do zawartości
gacekwisla

Wpłata pieniędzy na konto PSN

Rekomendowane odpowiedzi

No ale ja teraz nie mówie o WBK bo ona nie doszła wcale na e-maila.

Próbuję normalną płatniczą ale coś z nazwiskiem cały czas wyskakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa to juz nie wiem, to juz indywidualna sprawa. Zmien dane na PSN na poprawne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KeramxD Sam zakupiłem niedawno karte BZWBK jak i również posiadam konto w ipko. Wszystko działa tak jak powinono. Na karte musisz troche poczekac, mi ona doszła chyba nastepnego dnia po zakupie. Jak robisz przelew ze swojego banku do bzwbk to też trochę to trwa więc raczej tym sposobem tego dzisiaj nie załatwisz. No ale przynajmniej akceptuje tą karte PSN a nie tak jak z PKO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A za użytkowanie nic się nie płaci? Jedynie muszę mieć danej tej karty takie same jak dane na psn?

A za użytkowanie nic się nie płaci? Jedynie muszę mieć danej tej karty takie same jak dane na psn?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyczytałem w regulaminie że za zlecenia płaci się jakąś prowizję ile ona wynosi. Czy za samo posiadanie karty z pieniędzmi na nim będę musiał uiszczac jakieś opłaty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już kartę z WBK i mam znowu ten sam problem .

Jak podaje nazwisko posiadacza a mam w nim literkę Ż to wyskakuje żebym podał prawdziwę nazwisko .

Nie wiecie co z tym zrobić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

próbowałeś zamiast Ż wpisać Z? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam sprawę. Chciałem skorzystać z promocji na journey i unfinished swan. Oczywiście nie obeszło się bez problemów, otóż kartę udało się wbić, jednak przy próbie dodania funduszy do konta zaczynało krzyczeć, że są błędne dane na karcie itd.. Po kilku próbach zasadzili blokadę na konto (w dniu wczorajszym), zaczął się wyświetlać komunikat, że nie można zasilić konta i proszę spróbować później. No to dzisiaj telefonik do sony, gadka o kodach cvv, żeby zadzwonić do banku itd, ja się pytam kiedy blok schodzi, a konsultantka, że jutro koło 10 (oferta się kończy o północy)...

No i co teraz zrobić, nie za bardzo mogę kupować kartę zdrapkę za 100zł, święta zaraz, a blokada podobno automatyczna i nie da rady jej zdjąć ręcznie. No po prostu cudownie xD ale mogę zadzwonić do banku i się spytać czy wymagają kodów cvv każdorazowo...

Da radę wybrnąć czy sobie odpuścić?

[Edit]Puściło mi dzisiaj płatność, mimo że Pani konsultantka mówiła, że do jutra będzie blokada.. No nic, nie kumam i czuję się skołowany ale przynajmniej mam co chcę..:P

Edytowane przez wiiilin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie z tą płatnością miałem to samo jak płaciłem.

I kupiłem zdrapkę.

Teraz mam kartę z WBK i boję się że będzie tak samo.

A jak przeleje kase to lipa będzie.

Myślicie że z WBK pójdzie bez problemu jak zaskoczyło rachunek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wbiłem dane tak, żeby się pokrywały z rachunkiem i psnem, czyli adresy takie same, dodatkowo nie używałem myślników, slashów itp. Adres zapisany w trzech wierszach, tj. wiersz pierwszy ulica, drugi numer bloku i trzeci mieszkania. Polskie znaki normalnie. Na początku próbowałem wbić kredytową kumpla, ale się na niej zablokowało. Później wbiłem kartę debetową mastercard z ing, zmieniłem z 0 na wyższe limity transakcyjne, sprawdziłem te wszystkie adresy i dzisiaj jak mi blok zszedł to jakoś poszło do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z karta bzwbk normalnie ją zarejstrowałem i chcę ją podac by dostać tego darmowego plusa to pisze dane karty nieprawdiłowe a wszystko czyta i jest poprawnie numer karty wprowadzony kod zaezpieczający no chyba że nie czyta dlatego ż emam pustę konto? pomoże ktoś??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 22.12.2012 o 16:39, kupczyn napisał:

mam problem z karta bzwbk normalnie ją zarejstrowałem i chcę ją podac by dostać tego darmowego plusa to pisze dane karty nieprawdiłowe a wszystko czyta i jest poprawnie numer karty wprowadzony kod zaezpieczający no chyba że nie czyta dlatego ż emam pustę konto? pomoże ktoś??

musi być minimum 1zł aby można dodać kartę

jeśli próbowałeś kilka razy to mogło Ci zablokować na 48h kartę w systemie Sony więc jeśli próbowałeś kilka razy to odczekaj 2 dni (oczywiście pieniądze muszą być na karcie)

Edytowane przez Singularity

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic owego o blokadzie nie pisało, ale już zleciłem przelew z ipko i pozostaje czekać. Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wyslalem dzisiaj o pierwszej w nocy przelew za pomoca Bluecasg na karte internetowa i nic nie doszlo do teraz.

I oo FarCryu:-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolisz ze bank zaksieguje sobie ruch na Twoim koncie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam dostałem 50 euro na gawiazdke i poszłem odrazu kupić zdrapke z pieniędzmi. Gdy przyszłem do domu i chciałem doładować swoje konto pisze mi ze wpisałem zły kod albo kupon stracił warzność zdrapka była nowa w foli wpisywałem z 20 razy ale nie działa wpisywałem z małych liter z durzych ale nie działa mama nawet mi pokoleji mówiła liczby i literey ale nie działa byłem w sklepie ale oni mi powiedzieli że oni nie mogą mi wzrócić pieniedzy bo to nie jest ich wina że kupo nie działa.Moge gdzieś to zgłośić czy coś bo ja już nie wiem co mam robić 50 euro to na polskie 200zł wieć to nie jest mała kwota. Czytałęm na necie że to nie tylko mi kod nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiles zdrapke za 50€ czy 200zl? Bo polskiego portfela(podejrzewam ze taki masz) nie doladujesz obca waluta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 konta Polskie na nim gram Włoskie na nim śćiągam gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi