Patricko 8082 Napisano 16 Lipiec 2014 Oficjalny forumowy klan w Destiny! Zapraszamy: http://www.bungie.net/en/Clan/112494 (Pamiętaj, żeby kliknąć "Set as PlayStation Clan") Jeśli chcesz do nas dołączyć, daj mi znać na PW, tutaj bądź na stronie Bungie, jaki masz nick na forum. Dodatkowe informacje odnośnie jak długo zamierzasz grać, itd. również będą mile widziane. Osoby, które nie wyślą żadnego PW, nie będą dodane! Przypominamy również, że posiadamy własną grupę społecznościową na PlayStation: SPACE HUSSARS - DESTINY CLAN Dostęp na chwilę obecną tylko i wyłącznie poprzez znajomych, ponieważ konsola nie umożliwia wyszukiwania ręcznego. Zapraszamy każdego członka klanu, dzięki temu będzie nam dużo łatwiej grać ze sobą! Jesteśmy grupą ludzi, którzy uwielbiają Destiny i mają zamiar spędzić z nim sporo czasu. Jeśli tak samo uwielbiasz tą grę jak my lub po prostu szukasz ludzi, którzy chętnie pograją w zespole, pójdą na Strike, Raid, zwykłą eksplorację terenu czy też jakiś mecz PVP, to zapraszamy! Na chwilę obecną nie ma wymogów co do rekrutacji, ale może się to zmienić, gdy gildia rozwinie skrzydła. Wraz z upływem czasu pojawi się tu pewnie kilka zasad, które trzeba będzie przestrzegać, jednak nie będzie to nic rygorystycznego. Chodzi po prostu o porządek. Gramy głównie na PlayStation 4, ale jeśli będzie grupka ludzi co grają na PlayStation 3, Xbox360 czy Xbox One, to możemy utworzyć im podgrupę, w której będą mieć swoich znajomych. Temat ten dotyczy stricte klanu, także prosiłbym o nie pisanie tutaj postów dotyczących jakichkolwiek innych zagadnień. Problemy związane z grą, kodami, itd. mają swoje osobne tematy i tam proszę o takie rzeczy pytać. ======================================================== Wstępne zasady:1. Przy dołączaniu do klanu, proszę wysłać mi PW na stronie Bungie z nickiem na forum. Jeśli nie masz konta na forum, to mimo wszystko napisz skąd dowiedziałeś się o klanie. Pomaga to uniknąć przypadkowych osób.2. Wszelkie ważne zagadnienia będą podejmowane tylko i wyłącznie na forum, w tym temacie. Nie piszcie na forum klanowym na stronie Bungie, ponieważ mało kto tam zagląda. ======================================================== 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 16 Lipiec 2014 Czyli nie muszę mieć was w znajomych na PSie, aby grać z wami w Destiny. Dobrze pomyślane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 16 Lipiec 2014 Robimy jakieś spotkanie 17 Lipca w Tower na misje czy na razie klepiemy lvl i spotykamy się na np.10lvl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 16 Lipiec 2014 Lepiej poklepać lvl wspólnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 16 Lipiec 2014 (edytowane) Robimy oficjalne przywitanie. w ilu maksymalnie można grać online wbijając lvl? Edytowane 16 Lipiec 2014 przez dext3rr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 16 Lipiec 2014 (edytowane) (Pamiętaj, żeby kliknąć "Set as PlayStation Clan") Rozumiem,że opcja ta pojawia się dopiero po potwierdzeniu przyjęcia do grupy? Ok dobrze rozumiem zostawię post dla innych. Edytowane 16 Lipiec 2014 przez Siudak83 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozki 0 Napisano 16 Lipiec 2014 Witam Zapisałem się do Was, czekam na akceptacje :) PSN: rozki Dodam go też jak już zostanę przyjęty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Lipiec 2014 (edytowane) Jutro ruszamy do boju! W między czasie będę czekał na kod rabatowy z Euro. Jak przyjdzie to od razu zawijam Limitkę Edytowane 16 Lipiec 2014 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Lipiec 2014 Mała aktualizacja: Przy dołączaniu do klanu, proszę wysłać mi PW na stronie Bungie z nickiem na forum.Jeśli nie masz konta na forum, to mimo wszystko napisz skąd dowiedziałeś się o klanie.Pomaga to uniknąć przypadkowych osób. Do momentu aż nie otrzymam PW zwrotnego z nickiem na forum lub informacją skąd wiesz o klanie to nie zostaniesz dodany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 17 Lipiec 2014 Jakiś userbar i avatar by się przydał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 17 Lipiec 2014 Ponawiam pytanie Panowie, robimy dzisiaj jakiś meeting? Tak powiedzmy 21-21.30 ? Pochodzimy,pozwiedzamy i ponaparzamy! Z góry uprzedzam, że nie grałem w Alphe i będe się podniecał każdym aspektem gry ( zawsze jest opcja "mute" :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 17 Lipiec 2014 Ponawiam pytanie Panowie, robimy dzisiaj jakiś meeting? Tak powiedzmy 21-21.30 ? Pochodzimy,pozwiedzamy i ponaparzamy! Z góry uprzedzam, że nie grałem w Alphe i będe się podniecał każdym aspektem gry ( zawsze jest opcja "mute" :P ) No nie inaczej, robimy imprezę 8 osobowa i się bawimy tak że znajdź nas w grze czy na PSN i nie ma problemu w Alphie to był standard tak że tu nie będzie inaczej :P Tylko trzeba napisać do sony żeby imprezy powiększył, albo jakiegoś TeamSpeka do PS4 zamontował, bo się ciasno będzie robić na czat, chyba że nie każdy chce lub nie lubi się komunikować z innymi to wtedy to nie będzie problemu ale Klan widzę ma ponad 60 osób to będzie wesoło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 17 Lipiec 2014 No nie inaczej, robimy imprezę 8 osobowa i się bawimy tak że znajdź nas w grze czy na PSN i nie ma problemu w Alphie to był standard tak że tu nie będzie inaczej :P Tylko trzeba napisać do sony żeby imprezy powiększył, albo jakiegoś TeamSpeka do PS4 zamontował, bo się ciasno będzie robić na czat, chyba że nie każdy chce lub nie lubi się komunikować z innymi to wtedy to nie będzie problemu ale Klan widzę ma ponad 60 osób to będzie wesoło :) Super,poszło zaproszenie.Będę was spamował ok 21 z prośbą dodania do imprezy a jeśli bedzie zapchana to jakos sobie poradzimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 17 Lipiec 2014 O 21? Myślałem, że już o 19 ruszamy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 17 Lipiec 2014 O 19:00 to niektórzy dopiero zaczną zasysać - o ile Bungie nie zrobi psikusa z godzinami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 17 Lipiec 2014 (edytowane) O 21? Myślałem, że już o 19 ruszamy :P No ja dopiero zagram jak mój 6miesięczny synek zaśnie, ja już stary jestem ale młody duchem ! Edytowane 17 Lipiec 2014 przez laska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BarGinator 15 Napisano 17 Lipiec 2014 Czekam na akceptację, PSN: Barginator. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VitoCorer 0 Napisano 17 Lipiec 2014 @Patricko Prosze o dodanie do klanu nick Physic. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 18 Lipiec 2014 (edytowane) Bracia Husarzy, o której dzisiaj spotkanie w Tower? Edytowane 18 Lipiec 2014 przez Turin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 18 Lipiec 2014 A je t w końcu opcja klanu w becie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 18 Lipiec 2014 @Patricko Dorzuć mnie do klanu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Lipiec 2014 No, ale jaki masz nick? Bo nie widzę Fuviksa nigdzie :) PS. Pisałem, żebyście dawali znać na PW na stronie Bungie jakie macie nicki. Dopóki nie napiszecie to nie przyjmuję, chyba że znam po prostu kogoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 18 Lipiec 2014 (edytowane) Napisałem ci PW na Bungie Chyba ze problemy na stronie są i nie dochodzą Edytowane 18 Lipiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
savickas21 0 Napisano 18 Lipiec 2014 a da się w ogóle rozmawiać z wami po przez ten mini headset który dostałem razem z ps4? bo jeszcze nic innego nie kupiłem:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Lipiec 2014 Jak sobie zrobisz party na konsoli i kogoś dodasz lub ktoś przyjdzie do Ciebie to jak najbardziej. W grze komunikacja jest tylko w obrębie fireteamu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach