wesoly_kowal 7 Napisano 30 Sierpień 2017 Nalezalem do bety w d1, jak dołączyć teraz do was w d2? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Wrzesień 2017 W dniu 30.08.2017 o 19:22, wesoly_kowal napisał: Nalezalem do bety w d1, jak dołączyć teraz do was w d2? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Pod tym linkiem powinieneś nas znaleźć: https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupId=112494 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 3 Wrzesień 2017 Pod linkiem mam tylko herb klanowy i żadnej innej opcji... Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Wrzesień 2017 Podaj jaki masz nick na Bungie.net. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 3 Wrzesień 2017 W dniu 3.09.2017 o 12:44, Patricko napisał: Podaj jaki masz nick na Bungie.net. Koowall Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Wrzesień 2017 A numer? Pod nickiem powinien być. Pytam bo jest dwóch z takim samym nickiem A obecnie Bungie nie pozwala sprawdzić więcej niż numer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 3 Wrzesień 2017 7693320Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Wrzesień 2017 Poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 4 Wrzesień 2017 Dałem join clan on battlenet, innej opcji nie miałem na dołączenie... Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Wrzesień 2017 No jesteś już Ściągaj apke na telefon i dawaj na chat, to dotyczy każdego członka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 4 Wrzesień 2017 Tego drugiego Koowall bym sprawdził, bo myślę że to może jakiś stary Ja jeszcze z dawnych czasów... Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 6 Wrzesień 2017 (edytowane) Cześć, będę wdzięczny za zaakceptowanie prośby o dodanie, w D1 spędziłem z Wami wiele miłych chwil i chciałbym również w D2 tak uczynić z góry wielkie dzięki Edit: dzięki za dodanie Edytowane 6 Wrzesień 2017 przez Lamkers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubertS91 0 Napisano 6 Wrzesień 2017 Witajcie, również wysłałem zgłoszenie do Klanu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2017 Klany działają! Brać baner od NPC z farmy lub wieży i ładnie wspomagać klan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamajczyk 0 Napisano 8 Wrzesień 2017 Cześć, wysłałem podanie do klanu najczęściej gram pvp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 24 Wrzesień 2017 Witam można jeszcze dołączyć do klanu ? Pokazuje mi maksymalna liczbę osób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 24 Wrzesień 2017 W dniu 24.09.2017 o 11:23, Gorekkk napisał: Witam można jeszcze dołączyć do klanu ? Pokazuje mi maksymalna liczbę osób Z całym szacunkiem dla klanu ale lepiej poszukać mniejszego gdzie wiara jest zgrana i jest z kim grac chyba ze zależy ci być tylko w klanie i tyle to ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 24 Wrzesień 2017 W dniu 24.09.2017 o 11:32, Banan91PL napisał: Z całym szacunkiem dla klanu ale lepiej poszukać mniejszego gdzie wiara jest zgrana i jest z kim grac chyba ze zależy ci być tylko w klanie i tyle to ok To masz jakaś propozycje ? Zaczynam grać dopiero a w 1 Destiny nie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2017 W dniu 24.09.2017 o 11:23, Gorekkk napisał: Witam można jeszcze dołączyć do klanu ? Pokazuje mi maksymalna liczbę osób Tak, na razie mamy full. Jest dużo aktywnych osób i nie ma problemu ze znalezieniem ekipy. Jednak tak jak mówię, jest full i jedynie jak ktoś wyjdzie to zwolni się miejsce. Jak będziesz zainteresowany to sprawdzaj co jakiś czas, jak nie to musisz szukać innego po prostu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 5 Listopad 2018 Dzieje się coś jeszcze w tym klanie? Bo się zastanawiam, czy by nie dołączyć, bo samemu to nudno po prostu grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Listopad 2018 Ludzie grają codziennie. My tam swoją grupę mamy, ale jest sporo innych osób które od czasu do czasu grają. Samo wejście do klanu nie oznacza, że nagle wszyscy będą z z tobą grać. Niestety, ale trzeba pisać do ludzi albo na chatcie klanowym, ale powoli ludzie odchodzą bo kontent wyczerpany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach