SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 No i stało się! Journey na PS4 "później w tym roku". ...3 ...2 ...1 ...Fap!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Sierpień 2014 3...2...1... YAY!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Sierpień 2014 Ale chyba dla tych co kupili z PS3 na PS4 będzie za friko, tak jak z Flower? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 Mam taką nadzieję bo mam na osobnym koncie razem z The Unfinished Swan które też zostało zapowiedziane :D Co jak co ale te 2 kotlety chętnie łyknę zwłaszcza za darmochę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 Ale chyba dla tych co kupili z PS3 na PS4 będzie za friko, tak jak z Flower? Mam nadzieję, że tak będzie - w innym wypadku, nie zamierzam kolejny raz wykładać na tą produkcje (chociaż jest znakomita) $$$... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 (edytowane) Opis trailera: Published on Aug 12, 2014 Escape to a dreamlike world. Explore vast deserts and primitive ruins to uncover the long-lost legends of a forgotten civilisation.Get more for your money with Cross-Buy - purchase this game for PlayStation 3 or PlayStation 4 and get the other version at no extra cost OK, czyli posiadacze wersji na PS3 dostaną "za darmo" na PS4 i na odwrót. Edytowane 12 Sierpień 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 Super wiadomość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Sierpień 2014 Takie kotlety to ja lubię. Nie trzeba drugi raz płacić za to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 12 Sierpień 2014 Właściwie nic o Journey nie wiem. Dobra gra? Warta zakupu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 Będzie subiektywnie: Gra jest cudowna, zjawiskowa, wbiwszy 100% miałem ciary na plecach i dochodziłem do siebie przez kilka dni. Ciężko mi cokolwiek na pisać nie psując zjawiskowości tej gry. Fabuła, dźwięk, klimat, do tego dojdzie jeszcze podkręcona grafa ... dla mnie ta gra na PS3 to było jedno wielkie WOOOOOOOOOOWWWW!!11!!111!!!111111 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 Zapomniałeś wspomnieć o niezwykłym multi. Podróżowanie z drugą osobą, wyzwala sporo "emołszyn" - zwłaszcza pod koniec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 Zapomniałeś wspomnieć o niezwykłym multi. Podróżowanie z drugą osobą, wyzwala sporo "emołszyn" - zwłaszcza pod koniec :) No tak, zapomniałem na śmierć. Kompletny brak komunikacji głosowo pisemnej - jedynie gesty. Przypadkowi gracze poznani po drodze których nicki poznajemy dopiero na końcu gry. ...jednak jest opcja dołączenia się do znajomego - trochę zajmuje ale się da. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 13 Sierpień 2014 Będzie subiektywnie: Gra jest cudowna, zjawiskowa, wbiwszy 100% miałem ciary na plecach i dochodziłem do siebie przez kilka dni. Ciężko mi cokolwiek na pisać nie psując zjawiskowości tej gry. Fabuła, dźwięk, klimat, do tego dojdzie jeszcze podkręcona grafa ... dla mnie ta gra na PS3 to było jedno wielkie WOOOOOOOOOOWWWW!!11!!111!!!111111 Osobiście uważam,że Journey jak i Flower powinny dostać jakąś nagrodę za te produkcje.Dla mnie to nie są jakieś zwykłe mini gierki.Jak większość ludzi uważa.To jest przeżycie przeee hujj ;) Zacieram ręce i czekam z niecierpliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Kwiecień 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/04/21/journey-soundtrack-get-special-limited-edition-vinyl-pressing/?adbid=590838639774445569&adbpl=tw&adbpr=118669635&emcid=social_20150422_44415826&short_code=2ukiq Soundtrack na vinylu. Odgrzewanie kotleta level master. Fakt że w gę chętnie zagram (mam cyfrową na PS3) , ale bez przesady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Kwiecień 2015 a sama gra to gdzie? Ładna obsuwa i żadnej konkretnej daty. Może wydadzą na vinylu muzę z teasera Last Guardian :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Kwiecień 2015 Sama gra z tego co czytałem ma być "w lecie". Mam nadzieję że do tego czasu będę miał już nową konsolę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 22 Kwiecień 2015 Nie grałem, bo czekałem na wersję 1080/60, tego kotleta pewnie kupię. :) Przypadkiem Thatgamecompany nie miało wydać wszystkich swoich gier na krążku na PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Kwiecień 2015 Krążek tez ma być. Ja mam cyfrową wersję z PS3 więc dostane darmową wersję na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 22 Kwiecień 2015 Krążek tez ma być. Ja mam cyfrową wersję z PS3 więc dostane darmową wersję na PS4. No ja mam krazek na PS3 to na PS4 niz mi sie nie nalezy ;) (no chyba ze sie myle). Co do gry: + ze bedzie cross-buy I to chyba koniec. Podroz to dobra produkcja ale jakos wiele osob przezywalo katharsis na miare tego ktore opisales, mnie nic takiego nie spotkalo. Warto ograc jesli sie nie gralo ale przez te rozanielone opinie spodziewalem sie mesjasza a dostalem zgrabnego indyka. W mojej subiektywnej opinii chyba flower bardziej mi przypadl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Kwiecień 2015 Jako że jest to gra "zjawiskowa" to każdy będzie przeżywał inaczej ;) Kwiatek czy bakteria też są dobre :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 22 Kwiecień 2015 Z tego co wyczytałem ostatnio,to ma być chyba w czerwcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Lipiec 2015 http://www.pssite.com/news-42692-podroz_na_ps4_pojawi_sie_za_dwa_tygodnie_.html Wg plotek premiera za 2 tyg. Oby dotrzymali słowa z tym cross-buy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Lipiec 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/07/07/journey-comes-to-playstation-4-on-21st-july/ Journey will support Cross-Buy. If you have digitally purchased it already for PlayStation 3, you can download it free for PlayStation 4. Najlepsza mała gierka poprzedniej generacji, w nowej wersji powinna być jeszcze lepsza. Na szczęście obustronny cross-buy , będzie można zassać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Lipiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Lipiec 2015 Gra już jest w sklepie. Niestety, Sony nic nie może zrobić normalnie. Gra na PS3 ("Journey") jest dla mnie niedostępna. https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/journey/cid=EP9000-NPEA00288_00-JOURNEYBUND00001 Gra na PS3 + PS4 ("Podróż") jest do kupienia na konsoli PS4 jak i przez www https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/podr%c3%b3%c5%bc/cid=EP9000-CUSA00470_00-JOURNEYPS4061115 Gra "Journey" jest niedostępna (ponieważ posiadasz już grę "Podróż"). Klikając na "Podróż" chce żebym za nią zapłacił. Well Done Sony!! ... ... ... ... ciekawe kiedy to naprawią. Nie zamierzam drugi raz płacić za grę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach