zyga101 497 Napisano 8 Wrzesień 2014 Już się mrozi na jutro :). Dobrze że idę dziś do pracki na nockę, ładnie mi zleci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 8 Wrzesień 2014 Skusze sie juz na zobaczenie materialu.PvP opublikowane dzisiaj i gosc ma 18 lvl.Szkoda,ze te lvl tak szybko sie wbijaja :/ (moje zdanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 8 Wrzesień 2014 A ja właśnie wiozę pakę prawie wielkości mikrofalówki z ed. ghost. Nie spodziewałem sie takiego pudła. Od 20:00 gram. Go go Space Hussars :) Wielkosci mikrofalówki :o? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 8 Wrzesień 2014 No powiedzmy jakbyś postawił na sobie 3 PS4 i troszkę to tak będzie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ja już na Old Russia hulam, widzimy się w grze Panowie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 8 Wrzesień 2014 mam pytanie dla osób kupujących w rtv euro agd... jaki macie status zamówienia ? mi nie wiem od wczoraj czy soboty wisi "Przygotowanie do wydania kurierowi"... znając życie paczka nie została wysłana :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 8 Wrzesień 2014 mam pytanie dla osób kupujących w rtv euro agd... jaki macie status zamówienia ? mi nie wiem od wczoraj czy soboty wisi "Przygotowanie do wydania kurierowi"... znając życie paczka nie została wysłana . Ja mam Przesyłka odebrana przez kuriera Utworzenie kwitu SOA Ale na stronie DPD jest ta informacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 8 Wrzesień 2014 mam pytanie dla osób kupujących w rtv euro agd... jaki macie status zamówienia ? mi nie wiem od wczoraj czy soboty wisi "Przygotowanie do wydania kurierowi"... znając życie paczka nie została wysłana . Ja mam: "Twoja rezerwacja została wysłana z magazynu do wskazanego przez Ciebie sklepu." Tylko że to rezerwacja, więc odbiór w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ja mam Przesyłka odebrana przez kurieraUtworzenie kwitu SOA Ale na stronie DPD jest ta informacja. otrzymałeś nr listu przewozowego od rtv euro agd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 8 Wrzesień 2014 mam pytanie dla osób kupujących w rtv euro agd... jaki macie status zamówienia ? mi nie wiem od wczoraj czy soboty wisi "Przygotowanie do wydania kurierowi"... znając życie paczka nie została wysłana :(.Ja mam : Zamówienie zrealizowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 8 Wrzesień 2014 Do tych co juz grają: czy można juz wpisywać kody czy czekać do 23:00-24:00 czy działają już teraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejoka 1 Napisano 8 Wrzesień 2014 Na vanguard dziala juz teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ludzie, po co jakies preordery, przed chwila kupilem swoja kopie spod lady w MM, 219zl ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2014 Kup limitkę albo Ghosta, chociaż Ghost jest bardziej prawdopodobny, ale limitki nie ma praktycznie nigdzie. Co do Empiku, to dostałem informacje że wysłali dzisiaj, także liczę że jutro będzie na salonie do odbioru. Jeszcze przy okazji, w ramach rekompensaty za czekanie dostanę kod na Red Sparrowa :P Bo w edycji limitowanej go o dziwo nie ma, tylko w podstawowej go dawali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 8 Wrzesień 2014 Co się porobiło, dostaniesz grę w dniu premiery i dorzucą jeszcze gratis za to że nie dostałeś szybciej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2014 Nie no, najpierw mnie babka utwierdziła, że grę dostanę najwcześniej w środę, albo czwartek. Więc poprosiłem jakąś rekompensatę małą, bo co to za pre-order jak parę dni po premierze dopiero będzie. To, że wysłali zamówienie dostałem dopiero wieczorem, jak już ustaliłem co i jak. Nie mój problem ;) Kodzik przyjmę z miłą chęcią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 8 Wrzesień 2014 Mimo wszystko miło, ja nie wytrzymałem i pojechałem obadać w sprawę w Euro. Akurat trafiłem na 'mastera' z działu gier na swoje nieszczęście. Powiedział że gry już są ale nie może wydać, mają umowę i nic nie może zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ale wy panikujecie, to tylko gra ludzie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 8 Wrzesień 2014 U mnie niestety na empiku jest że towar gotowy do wysyłki i czas wysłania to 9 + czas dostawy więc 10 dopiero co za s......y. Cholerne preordery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 8 Wrzesień 2014 ja też bym swoją dostał ale pan kierownik usłyszał jak przechodził i zaczął mnie uświadamiać gdyby nie on pracownik by sprzedał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 8 Wrzesień 2014 (edytowane) opublikowane dzisiaj i gosc ma 18 lvl.Szkoda,ze te lvl tak szybko sie wbijaja :/ (moje zdanie) Przeciez to na serverach "testowych" ktore bungie dzisiaj udostepnilo dla wiekszosci ludzi grajacych w halo(czy cholera wie kto tam mial dostep). Nie zaniepokoilo Cie ze wszsycy maja nick bnglegendxxx ?;] Na ta chwile najwyzszy lvl jest jakos 12-14, nie powiem bo przestalem skakac po streamach bo mnie draznia;p Edytowane 8 Wrzesień 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 8 Wrzesień 2014 (edytowane) Nie tylko Ciebie kosciarz. JA włączyłem Twitcha i też nie wytrzymałem ale dziwne było że o 15.30 już kolo miał 6lvl jak serwery ruszyły ok 14. Szkoda że tak szybko lvl wpada. edit na youtube znalazłem filmik wrzucony 4htemu i kolesie pykali strike na venus z lvl16 Edytowane 8 Wrzesień 2014 przez Angelus528 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 8 Wrzesień 2014 Limitka dostępna jest jeszcze w Komputroniku 309 zł maja 4 sztuki na magazynie, mi dali dupy i mi zamówienia nie wysłali do sklepu księgowa nie puściła chu... wie dlaczego jutro ich powieszę jak otworze sklep, od razu telefon do komputrona co się stało że się zesrało bo do 17 tylko pracują a zamówiłem 3 sztuki dla klientów i siebie i chu.... dopiero w środę będę miał :/ Ale się już nie spinam się pogra na spokojnie w środę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 8 Wrzesień 2014 (edytowane) na youtube znalazłem filmik wrzucony 4htemu i kolesie pykali strike na venus z lvl16 Nie zaniepokoilo Cie ze wszsycy maja nick bnglegendxxx ?;]? Servry testowe czy jak je tam nazwac wylaczyli okolo 19(tzn moze dalej sa on, ale nikt juz z nich nie stramuje wiec stawiam ze wylaczyli). Ludzie grali na randomowych postaciach, ogladalem stream Sudotha(halo2 top player) to co chwilke mial inne lvl . JaK zaczelem ogladac jego stream mial 17 lvl, zeby po chwili miec znow 16, potem 19. Bungie testowalo ostatni raz gre na wszystkie mozliwe sposoby. @down dokladnie tak samo uwazam. Moj sms do patricko jak wlasnie o 15:30 zobaczylem 17 lvl mowie o urwa wtf? Zeby w nastepnym zdaniu dodac , ale mi sie to w sumie podoba. Jak sie okazuje to bylo wszystko testowe, i lvl az tak szybko sie nie wbijaja.;p Edytowane 8 Wrzesień 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 8 Wrzesień 2014 Akurat to że się levele szybko wbija to dobry motyw, wiadomo jak w każdej grze MMO granie zaczyna się na max levelu. Tutaj będzie tak samo i nie widzę sensu w zbyt długim levelowaniu postaci. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach