Wszebor 610 Napisano 9 Wrzesień 2014 Muszę się pochwalić, bo nie wytrzymię :-P Ghe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 9 Wrzesień 2014 A ja was wszystkich czytam i zazdrości wytrzymać nie mogę. Mimo, że miło odpoczywam sobie aktywnie w Jastarni, to kurier już wiezie białą ps4 z destiny i tylko czekam, aż zasiądę w piątek wieczór na chwilkę przed Tv, żeby ograć Destiny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 9 Wrzesień 2014 Jakby ktoś był na księżycu i robił tamtejsze misje chętnie się przyłącze zrobiłem przed chwilą drugą i nie powiem żebym się trochę nie namęczył pod koniec. Będę dziś po 00 dla nocnych zawodników, zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bid32 10 Napisano 9 Wrzesień 2014 Ja mam dalej ce-32920-6 przy próbie pobrania dodatku Vanguard :/ Przywróciłem licencje, dalej to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 9 Wrzesień 2014 Kur.a mać, moja przesyłka ma do mnie 70km i wczoraj wysłana z ultimy przejechała w Warszawie z oddziału do oddziału i stoi. Dzwonię na info i od razu że 70km 2dni będzie jechać, a pani sprawdza mówi że dzisiaj powinna być ale będzie jutro przeprasza i chu. gra jutro :/ kurw. mać! Tak się napaliłem dzisiaj w pracy, 95% ludzi już gra a ja muszę czekać przez zjebanego kuriera dpd. Nigdy więcej dpd tylko paczkomat. Dzisiaj nie czytam tego forum bo szlag mnie trafi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Wrzesień 2014 Kur.a mać, moja przesyłka ma do mnie 70km i wczoraj wysłana z ultimy przejechała w Warszawie z oddziału do oddziału i stoi. Dzwonię na info i od razu że 70km 2dni będzie jechać, a pani sprawdza mówi że dzisiaj powinna być ale będzie jutro przeprasza i chu. gra jutro :/ kurw. mać! Tak się napaliłem dzisiaj w pracy, 95% ludzi już gra a ja muszę czekać przez zjebanego kuriera dpd. Nigdy więcej dpd tylko paczkomat. Dzisiaj nie czytam tego forum bo szlag mnie trafi :P To jest Polska chłopie! Ja też mam dopiero jutro odbiór swojej kopii... A tak poważnie to nie ma się co martwić, gra jest do ukończenia na 3 wieczorki, parę strikeów, jeden raid i masz praktycznie wszystko w grze i wszystko widziałeś. Posiedzisz jakiś czas na PVP jeszcze i tyle :P Całe Destiny :D Gra robiona 7 lat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) To jest Polska chłopie! Ja też mam dopiero jutro odbiór swojej kopii... A tak poważnie to nie ma się co martwić, gra jest do ukończenia na 3 wieczorki, parę strikeów, jeden raid i masz praktycznie wszystko w grze i wszystko widziałeś. Posiedzisz jakiś czas na PVP jeszcze i tyle :P Całe Destiny Gra robiona 7 lat No nic jakoś wytrzymamy :P Akurat zrobię sobie przemeblowanie :) choć nadal się we mnie gotuje na te zjeb.ne dpd Jasne i tak przegrane będzie masę godzin, już było widać po becie która mało miała a ile godzin przegranych :P Edytowane 9 Wrzesień 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 9 Wrzesień 2014 A takie pytanie poza tematem Destiny. Kod na 1 miesiąc plusa można wykorzystać jak ktoś posiada aktywne PS+? Czy muszę poczekać aż wygaśnie. Pytam, ponieważ mój kod nie działa za bardzo, ale pewnie przez to, ze mam jeszcze Ps+.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 9 Wrzesień 2014 Przy kodzie jest napisane. Jest to trial możesz go wykorzystać jeżeli nigdy nie miałeś plusa (trial 14 dni tez się liczy jako miałeś ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 9 Wrzesień 2014 Installing, oby tylko serwery wytrzymały ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Wrzesień 2014 Serwery nawet nie jęknęły przez okres premiery :) Wniosek? Nikt w to nie gra :P nioch nioch nioch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 9 Wrzesień 2014 Patricko rozumiem że Ciebie Empik też lekko wydymał z dostawą gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Wrzesień 2014 Patricko rozumiem że Ciebie Empik też lekko wydymał z dostawą gry? Profejsonalna firemka po prostu :crazy: Pan Kaziu na taczce by to szybciej dostarczył niż te partacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) Mam !! :) Edytowane 9 Wrzesień 2014 przez zyga101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 9 Wrzesień 2014 Jak to jest z tymi rozszerzeniami, one są już aktywne ? Będzie karnet sezonowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 9 Wrzesień 2014 Ja kur.. mam nadzieje że będe miał jutro, ale to się dowiem dopiero rano zamówienie przekazane do wysyłki i status nie zmieniony od godziny 13 :D Jak się okaże że nie wysłali to będzie mega nie fajnie po prostu to jest polska jak to Patricko określił eh.. "masakracja" <=- Dariusz Szpakowski :) W sumie nie ma co się spinać bo cierpliwie czekam, ale jak widzę takie załatwianie spraw to ręce opadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 9 Wrzesień 2014 Cześć. Czy ktoś potrafiłby mi wytłumaczyć jak odblokować multiplayer? Zacząłem grać i szczerze to jakoóś mało mnie ta gra ciekawi jako takie rpg. Byłbym wdzieczny jak by mi ktoś poradził co zrobić, żeby sobie po prostu zacząć grać multi FPS bez żadnych story itp. O ile to w ogóle możliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 9 Wrzesień 2014 Masz tryb swobodny lub misje no i areny PVP, a żeby grać w multi musisz mieć PS+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 9 Wrzesień 2014 Ja mam PS+ tylko ja nie wiem jak te tryby o których mówisz wybrać :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) Ja mam PS+ tylko ja nie wiem jak te tryby o których mówisz wybrać :| Jak osiągniesz 5 lub 6 lvl to w wieży dostaniesz misję na PVP, jak już ją dostaniesz to z orbity będziesz miał po prawej stronie planetę na której toczą się walki. Edytowane 9 Wrzesień 2014 przez Flinston Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 9 Wrzesień 2014 wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) Na 25 online "tylko" 16 ciśnie w Destiny :D Co poniektórzy mają 16 lvl I pewnie nad ranem dobija do 20 ;) Ja tymczasem na spokojnie się delektuje, na razie 2h gry na luzie i ledwo 3 lvl :P Szkoda tylko, że już mnie dwa razy wywaliło, ale i tak jest kozacko. Ps. Co ciekawe, w porównaniu do KZ to konsola nawet nie ma w zwyczaju wchodzić na trochę wyższe obroty, chodzi jak przy grze w warcaby :) Edytowane 9 Wrzesień 2014 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) Ktoś wie u kogo znajdziemy itemami z kodu Vanguard armory? Edit: Juz wszystko wiem :-P Edytowane 9 Wrzesień 2014 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 9 Wrzesień 2014 u gostka w hangarze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 10 Wrzesień 2014 (edytowane) U mnie wczoraj pojawial sie komunikat z ostrzezeniem ze gra szuka serwera, po restarcie konsoli komunikaty ustaly. Za to co jakis czas pojawia sie na ekranie "loading" przy przechodzaniu z lokacji do lokacji .. co ciekawe u jednej osoby potrafi sie to pojawi a u innej nie .. i tak na zmiane ;) Edytowane 10 Wrzesień 2014 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach