Skocz do zawartości
Patricko

Wieża

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma singla w Destiny, cały czas jesteś połączony z serwerem.

Jak nie masz neta lub serwery padną to nie pograsz.

Edytowane przez shemaforash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze nie dawno aby zdarzyc na raid w wowie to klientow przekladalem, :p teraz obiecalem sobie ze robie kilka miesiecy przerwy od wowa i zadnych mmo, no bo w sumie destiny to nie mmo. Wyrwalem sie dzis z pracy na chwile i mialem wrocic do 15 i kurde strike na ksiezycu sie przedluzyl a ja w jeszcze nie jestem w pracy wiec odradzam wszystkim destiny bo to zla gra jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na swiecie zapanuje chaos - wszyscy ciosają w Detiny zamiast pracowac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś wykupioną cyfrowo wersję Guardian Edition na PS3 i zupgradeował do PS4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Statki to tylko kosmetyka , czy coś zmieniają?

Ja wreszcie na 14 lvl skompletowałem już pełny set Illyriana Type 0 , ładnie się prezentuje ta zbroja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut czekania na połączenie z konsultantem na infolinii po to, żeby się dowiedzieć, że upgrade do PS4 ma być w sobotę. Na pytanie czemu niektórzy ze zwykłą wersją już upgrade mieli nie potrafiono mi odpowiedzieć. #4ThePlayers!

Edit: Dobra, aktualizacja dla potomnych, może ktoś będzie miał podobny problem: żeby dało się pobrać za darmo wersję na PS4 wystarczyło ponownie kupić (za 0 zł oczywiście) wersję na PS3, potem w Store już wersja na PS4 wyświetliła się do pobrania za darmo. Mowa o Guardian Edition. Brawo dla supportu Sony.

Edytowane przez fryz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut czekania na połączenie z konsultantem na infolinii po to, żeby się dowiedzieć, że upgrade do PS4 ma być w sobotę. Na pytanie czemu niektórzy ze zwykłą wersją już upgrade mieli nie potrafiono mi odpowiedzieć. #4ThePlayers!

Edit: Dobra, aktualizacja dla potomnych, może ktoś będzie miał podobny problem: żeby dało się pobrać za darmo wersję na PS4 wystarczyło ponownie kupić (za 0 zł oczywiście) wersję na PS3, potem w Store już wersja na PS4 wyświetliła się do pobrania za darmo. Mowa o Guardian Edition. Brawo dla supportu Sony.

potwierdzam pomimo zakupu pre-ordera, pojawia się "darmowe" Destiny na PS3, trzeba je kupić i dopiero wtedy pokazuje się darmowy upgrade :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daily heroic strike to jest to samo co Strike np na 20 lvl z Vanguard/Playlisty ? Czy to cos innego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje sie ze misje i "strajki" z dopiskiem Heroic to oddzielne wydarzenia.. nie ma w nich auto-respawnu, jesli padniesz to ktos musi Cie podniesc. Sa tez z nich lepsze nagrody.

Edytowane przez czacha79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatkowo dostaje się za nie Vanguard Marks i punkty reputacji które można wymienić później w Wieży na pancerz i broń.

Heroic Strike można wykonać tylko raz w tygodniu, jak skończymy trzeba czekać do wtorku na reset.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko raz na tydzień? Wydaje mi się, że to mało. A pozostałe strike maja też zwiększony poziom trudności jak te heroicki? Czy tylko Heroic strike ma możliwość wyboru poziomu trudności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informację podaje z tego co wyczytałem z rana na reddit, jest tam sporo opisane więc polecam się zapoznać.

Dzisiaj dobiję do 20 więc postaram się napisać coś więcej, ale podejrzewam że Heroic to jest Hard i nie da się tego zmienić.

Nie rozumiem o co chodzi z pozostałymi Strike'ami, możesz przecież wybrać poziom trudności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem dopiero na 10 lvl i robiłem jeden strike, który nie miał możliwości zmieniania poziomu trudności. Ale Jeśli później można wybierać to spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleś właśnie opisał na reddit Heroic Strike, w skrócie jest BARDZO trudno.

Cierpliwość i ogarnięta ekipa to podstawa, inaczej będzie co chwile reset od zera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja mam wrażenie że loot jest słabo oznaczony? Zabijam z odległości i ni chu*a nie widzę czy coś wypadło, no chyba że jest to skrzynka z ammo - to widać. Jak wyglądają wypadające itemy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem podobnie do amunicji tylko większe (białe, zielone, niebieskie itd. w zależności od rzadkości).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja mam wrażenie że loot jest słabo oznaczony? Zabijam z odległości i ni chu*a nie widzę czy coś wypadło, no chyba że jest to skrzynka z ammo - to widać. Jak wyglądają wypadające itemy?

Fakt - powinni robić większe oznaczenie - ammo niech sobie będzie malutkimi paczkami ale ważniejszy stuff powinni lepiej oznaczyć. Czasem mam sporo ammo, ubijam przeciwników z dystansu i nie wiem czy jest sens tam iść i szukać skarbów, czy nie ma sensu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, ale nawet jak czegoś nie podniesiecie to taki sprzęt znajdziecie u Postmater w wieży.

Nie ma strachu, że jakiś loot wam przepadnie :)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, ale nawet jak czegoś nie podniesiecie to taki sprzęt znajdziecie u Postmater w wieży.

Nie ma strachu, że jakiś loot wam przepadnie :)

nic nie przychodzi na skrzynkę  ,nie wprowadzaj w błąd, spawdz sobie -zostaw jakiegoś itemka i zobacz czy ci przyszedł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście nie do końca skumałem, item przychodzi jeśli w jakiś sposób go stracimy w świecie.

Przykładowo jeśli coś spadnie w przepaść i nie ma jak tego podnieść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W czasie bety i alfy chodzily plotki ze itemy wydropione a nie podniesione sa do odebrania potem u Postmastera. Zdecydowanie nie sa, ani z misji, ani ze Strike ani tez z Patrolu. Wiec zbierajcie, zbierajcie .. :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najważniejsze itemy, schematy wypadają w postaci różnokolorowych kul. Ammo to sześciany a itemy kule. Można przeoczyć jak w ogóle się nie patrzy na ziemię po walce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę bez sensu. W misji jak się zabije bosa to włącza się odliczanie. I weź tutaj przeczesz teren za lootem w ciągu tych parunastu sekund

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi