sakosusz 169 Napisano 16 Wrzesień 2014 Nie. Musi ktos dolaczyc do twojego teamu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 16 Wrzesień 2014 Ile maksymalnie graczy mogę spotkać w wieży? Jedenastu + ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 16 Wrzesień 2014 Lub zaproś kogoś kogo spotkasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Wrzesień 2014 Ile maksymalnie graczy mogę spotkać w wieży? Jedenastu + ja? 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 22 Wrzesień 2014 Wie ktoś czy reputacja jest wspólna dla wszystkich postaci tak jak kasa i skrytka na sprzęt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Wrzesień 2014 Nie, reputację robisz osobno dla każdej postaci. Ale można zacząć od razu drugą subclassa bo te są odblokowane na starcie już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 22 Wrzesień 2014 Mam pytano, co się robi z tymi 'Materials' ? bo mam już kilka i nie wiem jak to zagospodarować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 22 Wrzesień 2014 Przydadzą Ci się do upgradeu gratów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 22 Wrzesień 2014 (edytowane) Mam pytano, co się robi z tymi 'Materials' ? bo mam już kilka i nie wiem jak to zagospodarować ;) Możesz a wręcz musisz ulepszać bron tak jak kolega wyżej napisał bądź otrzymywać walutę jak i punkty za nie ;) Edytowane 22 Wrzesień 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 22 Wrzesień 2014 Mam pytanko :) net LTE. Jak się gra. Pingi. Ewentualnie która sieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 22 Wrzesień 2014 Szkoda właśnie ze reputacja jest osobna dla kazdej postaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Wrzesień 2014 Mam pytanko :) net LTE. Jak się gra. Pingi. Ewentualnie która sieć? Czytaj: http://www.ps3site.pl/forum/topic/81002-internet-mobilny/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 23 Wrzesień 2014 Jeden z trolli w Destiny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 23 Wrzesień 2014 No proszę...Hitler też gra... Mimo że nie cierpię gościa muszę się zgodzić z jego opinią. http://youtu.be/1awVTEE5SNM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 23 Wrzesień 2014 Zdajesz sobie sprawe z tego ze juz to bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 23 Wrzesień 2014 A mi net padł... chyba antena..... Testowałem LTE z Polsatu. Szybko to działa. I ping w granicach 40, 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 25 Wrzesień 2014 Wczoraj zrobiłem Nightfalla z Yogurtem i Laską. Yogurt już wcześniej go robił więc wiadomo że lootu nie dostanie, a my co dostaliśmy jedno wielkie gó...no za przeproszeniem :P. Laska dostał 9 coinów a ja legendarny gówniany maszin gan :/ A tak liczyłem na Exotica :) Coś dla łowców bounty :P 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 25 Wrzesień 2014 Hahaha, może w następnym updatcie się pojawi takie bounty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 25 Wrzesień 2014 Jaskinia nadal działa? Nie dali patcha ani hotfixa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 25 Wrzesień 2014 Jaskinia nadal działa? Nie dali patcha ani hotfixa? Dali Królową więc teraz pojawia się tam mniej ludzi. To w sumie jest taki pacz czy hotfix jakby nie zerkać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Wrzesień 2014 Jaskinia nadal działa? Nie dali patcha ani hotfixa? Bungie się wypowiedziało na twitterze, że nie będzie na to żadnego patcha. Nie jest to żaden exploit więc nic z tym nie będą robić, jak ktoś chce tak grać jego wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 25 Wrzesień 2014 (edytowane) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.expressmedia.destinytimers Może komuś się przyda. Z tego co wiem to niema na jabłuszka. Edytowane 25 Wrzesień 2014 przez yogurt2006 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 25 Wrzesień 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.expressmedia.destinytimers Może komuś się przyda. Z tego co wiem to niema na jabłuszka. Zawsze można mieć lapka odpalonego na tej stronie ---- http://destinypublicevents.com/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 25 Wrzesień 2014 Wolę mieć telefon w ręku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 25 Wrzesień 2014 Laska ma poprostu iPhone 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach