bileczek 31 Napisano 21 Październik 2014 Jejku ale LOL już poprawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Październik 2014 Ktoś dorwał styl Destiny na PS4? Jest on u nas czy jak zwykle u hamburgerowców only? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 29 Październik 2014 Dzięki Patricko. Już mam ;) Jest na PSS US. Jakiś motyw COD AW też jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Październik 2014 Tylko jak wracam na polskie konto to mam kłódkę i nie mogę go używać. Piszę, że najpierw muszę zakupić XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 29 Październik 2014 Nie gadaj? W sumie jeszcze nie possalem. Dopiero zaklepalem przez konto. ;) Przyjdę to obyczaje jak to u mnie wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Październik 2014 Tak, jest blokada do konta. Dopóki nie wrzuca na pl store to lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 29 Październik 2014 No to lipa a już ogarniałem konta :) ale motyw spoko, oby szybko w pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 29 Październik 2014 Tak, jest blokada do konta. Dopóki nie wrzuca na pl store to lipa. Nie ma blokady, u mnie działa na pl - pobrane na US Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Październik 2014 Który? Destiny? Zrób screen bo ja mam kłódkę. Chyba, że wrzucili na pl, ale wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 29 Październik 2014 Działa, potwierdzam. Konto US trzeba mieć jako podstawowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Październik 2014 A no chyba że tak, szkoda zachodu, styl i tak cholernie nieczytelny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 29 Październik 2014 (edytowane) Eee tam, w porządku jest, jeszcze muzyczka z Destiny. Jest jeszcze z COD-a jak coś ;) Edytowane 29 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Panowie, kto dostał kod na Bete Evolve? Chętnie z kimś popykam bo właśnie dostałem. E: Jeśli ktoś jest chętny dodajcie mnie do znajomych z wiadomością "Evolve". Psn: Laska_WE Edytowane 30 Październik 2014 przez laska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) ja dostałem ale kod do Alfy. Na ten weekend zasadniczo, ale nie będę miał niestety czasu pograć więc oddam kod w dobre ręce. Chętni proszę o info na PW. Edit: poszło już. Edytowane 30 Październik 2014 przez Karaluch69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 30 Październik 2014 Evolve - 11.8 GB do ściągnięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 30 Październik 2014 Evolve - 11.8 GB do ściągnięcia :/ to moze jutro program dopiero. Troche dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 30 Październik 2014 Ile będzie kosztował ten dodatek z edycji limitowanej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 30 Październik 2014 Ile będzie kosztował ten dodatek z edycji limitowanej? Jeżeli chodzi ci o "The Dark Below" to $20, czyli u nas ponad 80zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 31 Październik 2014 Jeżeli chodzi ci o "The Dark Below" to $20, czyli u nas ponad 80zł. A nie było w tej wersji przypadkiem dwóch dodatków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 31 Październik 2014 35$ kosztują obydwa dodatki. Samo The Dark Below - 19,99$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 31 Październik 2014 Skąd brać akcent shardy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 31 Październik 2014 (edytowane) chyba ascendant shard, za daily heroic na najwyższym poziomie masz +2 albo shard albo energy, po zakończeniu każdego etapu raidu też coś dostajesz np. 6 x shard, no i pewnie za public event też może z 1 wpaść...a z resztą jak jesteś w właściwościach danego przedmiotu to tam masz takie coś material details najeżdżasz na to i ci pokazuje jakich materiałów potrzebujesz do ulepszenia i gdzie one są dostępne... Edytowane 31 Październik 2014 przez pg5frankie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 31 Październik 2014 rozbierając legendarne lub egzotyczne części zbroi pierwszy event zaliczony na gold daily story mission (na 26 lv dostaniesz jeden a na 28 dostaniesz 2) raid levelujac frakcje (nie tylko pvp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 7 Listopad 2014 (edytowane) Bieda dziś u Xura Crest of Alpha Lupi (Titans) Mask of the third manSunbreakers The Truth Helm engrams http://www.gosunoob.com/destiny/xur-strange-coins-vendor-location-november-7th/ Jest i filmik Edytowane 7 Listopad 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Listopad 2014 (edytowane) Chyba wszystko z tego co ma już było. Edytowane 7 Listopad 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach