Gameros 1 Napisano 17 Luty 2015 Fredi Bobik dzis dasz rade VOG ok 18 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 19 Luty 2015 Fredi Bobik dzis dasz rade VOG ok 18 ?Nie było mnie... Ale dodaj mnie, Kvass1986 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gameros 1 Napisano 19 Luty 2015 dzis Cie dodam ale ekipe musimy dobra skompletowac. ja ma dopiero 25 lvl i slaba giwere jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiesNaBaby 0 Napisano 21 Luty 2015 Warlock 25lvl, szukam kompanów do gry :) PSNid: DeejwPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ronin_7253 0 Napisano 26 Luty 2015 Cześć,pomoże ktoś dziadkowi(42l) na rajdach i weekly ,na dzień dzisiejszy nie posiadam hs,gram o różnych porach,czasami w południe czasami od 10 wieczorem do 1 w nocy,jak uda mi się dzisiaj dopaść do konsoli to powysyłam jeszcze zaproszenia,nick ronin_7253. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 26 Luty 2015 Mialem dluga przerwe i szukam kogos na raidy i weekly. 28lvl bo sobie zrobilem kilkumiesieczna przerwe :) psn: Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MithersX 0 Napisano 1 Marzec 2015 Szukam ekipiy na raidy mam 2 postacie na 31 najchętniej bym robił odrazu 2 postaciami gram na ps4 na raidy głownie wole chodzić w weekendy ale może tez być poniedziałek i wtorek czasami wbijac psn MithersX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S0SIK__PL 0 Napisano 1 Marzec 2015 PSN: S0SIK__pl Szukam chętnych do grania rajdów V i C na Hard oraz Weekly N i H Mam dwie 32 i jedną 31 Gram dziennie od 20:00-22:00 Ktoś chętny może śmiało pisać ma PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzio19871 0 Napisano 1 Marzec 2015 PSN: S0SIK__pl Szukam chętnych do grania rajdów V i C na Hard oraz Weekly N i H Mam dwie 32 i jedną 31 Gram dziennie od 20:00-22:00 Ktoś chętny może śmiało pisać ma PS4 Zaproś, jutro cie przyjmę do znajomych. Im więcej znajomych tym lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiddg 0 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Szukam ludzi do grania strike'ów, raidu, bądź do pobiegania po planetachpsn dawidd-g gram na ps3 a jakby sie tak komus chcialo to prosilbym o pomoc przy xyorze do thorna. z gory thx Edytowane 26 Marzec 2015 przez dawiddg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madithon 70 Napisano 26 Marzec 2015 (edytowane) Nie dawno zacząłem grać, 29 lvl dopiero 1 postacią. Nudno się gra samemu wiec szukam chętnych na wspólne granie wszystkiego :-P pve, pvp wszelkiego rodzaju. PSN madithon via ps4 Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Marzec 2015 przez madithon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S0SIK__PL 0 Napisano 21 Maj 2015 (edytowane) Szukam kogoś chętnego na all misje z HOW dzisiaj od 20:00 do 22:00 na 2 postaciach PSN:S0SIK__pl (PS4) Edytowane 21 Maj 2015 przez S0SIK__PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) Szukam osob chetnych do gry w destiny glownie dodatek nowy oraz nightfalle itp. Moj nick makosa5. Grywam czesto z kolezanka i brakuje nam 3 do teamu na arenie. Gramy codzienie zaczynamy glownie 20-21. psn makosa5 PS4 Edytowane 25 Maj 2015 przez makosa5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 26 Maj 2015 Szukam dwóch uprzejmych koksów do pomocy, nauki i wspólnej gry w Trials od Osiris. Próbowałem w ten weekend z wieloma ludźmi ale nic z tego.. Mam trzy postacie na 34 lvl. Nick: Kvass1986 Ozłocę za pomoc w ten piątek chociaż przy jednej klasie! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S0SIK__PL 0 Napisano 26 Maj 2015 Szukam osob chetnych do gry w destiny glownie dodatek nowy oraz nightfalle itp. Moj nick makosa5. Grywam czesto z kolezanka i brakuje nam 3 do teamu na arenie. Gramy codzienie zaczynamy glownie 20-21. psn makosa5 PS4 To mogę się dołączyć gram dziennie od 20:0 0 ze 2h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 26 Maj 2015 (edytowane) Ok :) Edytowane 26 Maj 2015 przez Fredi_Bobik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hynta 1 Napisano 31 Maj 2015 (edytowane) Jak ktoś, coś, byle co, pisać psn:zmasowany 29lvl titan :) ps4 Edytowane 31 Maj 2015 przez Hynta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goltar 24 Napisano 1 Czerwiec 2015 Powrót do Destiny po kilku miesiącach, zacząłem nową postacią , hunter lvl 29, najchętniej pvp ale pve też ujdzie. psn - Golltar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 1 Czerwiec 2015 Poszukuję ferajny na raid VoG na normalu, Goltar jest chętny, więc brakuje 4ech, przydałby się ktoś ogarnięty, kto wie co trzeba będzie robić :) - mam Titana na 30lvl. PSN - koosa_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 14 Czerwiec 2015 PSN ID: Wszebor Wiek: 24 Headset: jest Platforma: PS4 Warlock - 32lvl Chętnie pogram raidy i nightfalle :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Czerwiec 2015 Ja ostatnio zczaiłem stronę: http://www.destinylfg.net/ Bardzo szybko można ekipę znaleźć. Wszebor, jak widzisz, że gramy to wbijaj do chatu do nas. Zawsze coś się zrobi wspólnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAMIL-SZCZECIN 3 Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam, Mam spore zaległości w Destiny,po osiągnięciu max prawie kilka miesięcy temu sprzedałem swoją kopię. Teraz ponownie zakupiłem płytke wraz z 2 DLC. Oczywiscie dobra zabawa i kupa smiechu na imprezie zapewniona. Jestem dostepny 24h na dobę,chętnie i z przyjemnościa pomogę nawet w duperelach i na nizszych lewelach byle tylko pograć. PSN KAMIL-SZCZECIN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 29 Czerwiec 2015 (edytowane) hej hej, Poszukujemy 3 gosci chętnych i gotowych spędzić troche czasu w Destiny z okazji nowego dodatku pomimo wielu ciekawych i premier tej jesieni. Jesli masz ochotę na dobra zabawę i chciałbyś sprawdzić co ma do zaoferowania Taken King w pełni, odezwij sie. Szukamy ludzi głownie po to, aby dogearować się na Skolasie i starych rajdach, ( wiec każdy zdąży się doubierać ) a potem jechać z koksem z nowym rajdem! Często gramy też pvp, smieszki heheszki na imprezie w cenie, dużo pijanych ludzi, płaczące dzieci w tle, krzyki żon i rozpacz. Jeśli coś powyżej sprawiło, ze poczułeś się jak w domu, napisz parę słów o sobie na priv i wyślij mi zaproszenie. Mile widzany wymaxowany galahorn, im wiecej galahornow tym lepiej! Nie wahaj się i pisz, bądź wraz z nami znów najszybszą ekipa w Polsce!!!! 11!1 Edytowane 29 Czerwiec 2015 przez zibenn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kawur 0 Napisano 2 Lipiec 2015 hej hej, Poszukujemy 3 gosci chętnych i gotowych spędzić troche czasu w Destiny z okazji nowego dodatku pomimo wielu ciekawych i premier tej jesieni. Jesli masz ochotę na dobra zabawę i chciałbyś sprawdzić co ma do zaoferowania Taken King w pełni, odezwij sie. Szukamy ludzi głownie po to, aby dogearować się na Skolasie i starych rajdach, ( wiec każdy zdąży się doubierać ) a potem jechać z koksem z nowym rajdem! Często gramy też pvp, smieszki heheszki na imprezie w cenie, dużo pijanych ludzi, płaczące dzieci w tle, krzyki żon i rozpacz. Jeśli coś powyżej sprawiło, ze poczułeś się jak w domu, napisz parę słów o sobie na priv i wyślij mi zaproszenie. Mile widzany wymaxowany galahorn, im wiecej galahornow tym lepiej! Nie wahaj się i pisz, bądź wraz z nami znów najszybszą ekipa w Polsce!!!! 11!1 Cześc Najbardziej spodobało mi się "dużo pijanych ludzi, płaczące dzieci w tle, krzyki żon i rozpacz." to sprawiało że poczułem domową atmosferę :) Jeśli macie jeszcze wolne miejsce chetnie sie przyłącze. Przewanie grywam w godzinach wieczornych. Mam 3 postacie od 32 do 34lvl Jeżeli pasuje daj zna wysle zaproszenie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilFox 0 Napisano 2 Lipiec 2015 Chętnie z kimś pogram Headset jest Platforma Ps4 LVL 28 i 31 nick kamilfox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach