Nyo_Lc 0 Napisano 11 Październik 2015 Witam. Tak jak wszyscy w tym temacie również szukam osób do wspólnej zabawy, aktualnie grywam sam bo znajomi się już znudzili. Hunter 258 light. Psn ID: Nyo_Lc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 13 Październik 2015 Zacząłem dopiero zabawę z destiny mogę użyć boostera lvlu także jak ktoś chce popykać na początku to zapraszam Banan91Pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 23 Październik 2015 Witam. Szukam jakichś znajomych do gry, bo powoli robi się ciężko, a randomy to porażka, zresztą granie solo w destiny na dłuższą metę mija się z celem. Gram od dziś i jestem totalnym laikiem z 10 lvlem Huntera (45 light). Szukam kogoś na podobnym etapie, żeby miło spędzić czas przy questach, jednak nie nastawiam się na spinanie lub granie 24h, po prostu szukam ekipy 4fun. Posiadam wszystkie dodatki, także zapraszać. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 25 Październik 2015 Banan91PL 295 lighta zapraszam mamy mała ekipę robimy raidy nightfalla daily itp siedzimy na imprezie jest fajnie śmiesznie kto chciałby się dołączyć nie jest sztywniakiem i ma te +20 lat zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudy122 0 Napisano 25 Październik 2015 Witam, również szukam ludzi do gry. gram prawie codziennie najczęściej pod wieczór. Raidy, nf, Daily, crucible jak najbardziej. Mam warlocka 299 (main) i tytana na alcie 287 i cały czas rośnie. Pan: damiecki87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 26 Październik 2015 Witam. Jesteśmy we trzech i szukamy osób głównie do raidu ale nie tylko. Nawet w dniu dzisiejszym. Gramy zazwyczaj wieczorami. Light powyżej 290. Nowego raidu jeszcze nie robiliśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeathNote83 1 Napisano 26 Październik 2015 Mój PSN ID: DeathNote83 - od jakiegoś czasu (od dnia wydania gry) grywam ze znajomymi w ten zacny tytuł, lecz ostatnio ekipa się trochu przerzedziła (nowe gry, nowe obowiązki i życie prywatne) dla tego też szukamy ludzi z którymi możemy roznosić RAJDA na kawałki. Jestem HUNTEREM z 300 światła są u nas Tytani, którzy już przekroczyli 305/308. Mam chackpointa przed wiedźmami i myślimy aby dzisiaj dokończyć tego RAJDA. Masz ochotę napisz jak będzie miejsce zagramy razem. Dzisiaj jest nas czworo kto pierwszy ten lepszy. Ale zależy nam na ludziach, którzy też grywają i ogarniają skakanie i snajperki :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudy122 0 Napisano 27 Październik 2015 Ktoś jakiś raid dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 2 Listopad 2015 Witam szukam osób na raid king's fall. id. balneator_ wszystkich chetnych zapraszam do znajomych . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 2 Listopad 2015 Banan91PL zapraszam na raidy nightfalle na wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plast007 7 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Raidy nightfalle crucible ToO...wszystko zapraszam do znajomych. Na rajdy zawsze jest miejsce. PSN: seba_plast007 Edytowane 5 Listopad 2015 przez plast007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 9 Listopad 2015 Hej, jako, że wracam do Destiny to szukam ludzi, z którymi można zrobić nightfalle, raidy i całą resztę - obecnie wszystkie 3 moje postacie mają ok. 270 lighta, ale z każdym dniem rośnie. PSNid: fryz1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 17 Listopad 2015 (edytowane) Potrzebna na teraz jedna osoba do raidu. Edytowane 17 Listopad 2015 przez wojcik_dan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 29 Listopad 2015 Brakuje nam jednej osoby zeby dokończyć raid na hardzie (jesteśmy na etapie z córkami). Poratowałby ktoś na szybko? Najlepiej ktoś z doświadczeniem, light w naszym teamie ~310. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 11 Grudzień 2015 Witam, Szukamy 2-3 osoby do stałej grupy raidowej. Nasza grupa ma już 8 osób ale większość ma rodziny, dzieci oraz bardziej nietypowa prace i nie zawsze mamy 6 osób aby zaliczyć raid. Gramy wieczorami, najczęściej 20-24. Szukamy osob: -pełnoletnich (najlepiej +25) - >300 light - podstawy taktyk na raidzie - z możliwością komunikacji głosowej (podstawa) Zainteresowanych proszę o informacje na PW lub przez PSN (wiadomość). Pozdrawiam, Lazienkowicz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) Czesc :) Kupiłem właśnie Destiny z TTK i szukam chętnych osób do wspólnej gry i pokazania o co się w tej całej grze rozchodzi :). Dopiero zaczynam więc wyrozumiałość też jest mile widziana :). Lubi wymagający content dlatego w przyszłości na pewno chciałbym spróbować raidów. HS posiadam, jednak na chwilę obecną nie zawsze mogę z niego korzystać. dodawać: thefinal_RIOT Pozdrawiam i zapraszam miłe duchy :) Edytowane 15 Grudzień 2015 przez Even Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Grudzień 2015 Ktoś chętny pomóc zrobić VoGa Normal? Na No Time to Explain chciałbym zrobić w końcu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
talar13 0 Napisano 21 Grudzień 2015 w tej chwili 280 PVE PVP psn: talar13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 22 Grudzień 2015 Szukam ludzi do pogrania w każdym trybie, PSN himus11. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 31 Grudzień 2015 Hej. Team się rozpadł. Razem zemną praktycznie codziennie jesteśmy we trzech albo we dwóch. Najchętniej Raid na hardzie i Osiris. Nasz wiek 26 a nawet 34. Headset jest Light 310+. Dodawajcie do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 31 Grudzień 2015 Świeży gracz pozna innych świeżaków. 40 lv 200 light. Wiek prawie 30 :) psn xtomashx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 2 Styczeń 2016 Świeży gracz pozna innych świeżaków. 40 lv 200 light. Wiek prawie 30 :) psn xtomashxMasz duuuużo poczucia humoru i dystansu do świata? Dodaj, Kvass1986, zobaczymy w wolnej chwili czy mogę jakoś pomóc:) myślę że należę już do weteranów tej gry i wiem o niej wszystko:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 2 Styczeń 2016 (edytowane) myślę że należę już do weteranów tej gry i wiem o niej wszystko:) Dlaczego exo hunterka nie miala czasu wyjasnic, dlaczego nie ma czasu zeby to wyjasnic? Edytowane 2 Styczeń 2016 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 14 Styczeń 2016 Poszukujemy 2-3 graczy którzy w dalszym ciagu mają chęć bawic się w swiecie Destiny, rajdujemy regularnie, szukamy ludzi umiejących się skupić przez pare godzini przygotowanych do rajdowania. Mamy stałą malutka ekipe + 29 lat i takich osób szukamy. Nie chcemy nikogo na chwile, z doskoku na pare rajdów. Chcemy grać razem w destiny, destiny 2 i desiny 2,5. Jedno ale : szukamy ludzi którzy nie zabili Oryxa na hard, ponieważ sami go nie ubiliśmy. Chcemy to zrobic wspólnie. Jeśli jesteś zainteresowany, odezwij sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolczan 0 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) Czołem! Potrzebuję pomocy (a właściwie to bratanek) na teraz, a dokładniej w najbliższą sobotę około 16. Na przyszłość jak najbardziej jestem chętny na zmontowanie (dołączenie) do grupki rajdowej. Najpierw o sobie - mam już na koncie kilka nieskończonych i skończonych rajdów na normalu i hardzie (piszę o King's Fall oczywiście). Tu moja karta: http://destinytracker.com/destiny/player/ps/kolczan Mam już trochę lat na koncie - 48, ale jestem młody duchem ;) Bratanek płacze, żeby go wziąć na rajd. Gra dobrze mimo że ma dopiero 12 lat, regularnie robimy Nightfalle we dwóch. Rajd widziany wielokrotnie na YT z opisem. Miałem go wziąć z kimś z lfg, ale nie ogarnia angielskiego, więc było by trudno mu wszystko tłumaczyć w locie (jakby się team w ogóle znalazł). Jego karta: http://destinytracker.com/destiny/player/ps/GPT_SzP Dajcie znać, czy bylibyście chętni na King's Fall normal w sobotę lub niedzielę od około 16 (może inna godzina, ale raczej wcześniej niż później)- młody będzie wniebowzięty - poszedł by pewnie Tytanem z lightem w okolicach 300. Ja wezmę Huntera. Co do mojego przyszłego grania to w weekendy (piątek, sobota) gram najczęściej w nocy - od 22-23 do 2-3 rano (praktycznie 90% pewności, że jestem). Poza tym bywam po 2-3 godziny dostępny we wtorki i czwartki od około 17. Pojawiam się też w sobotę i niedzielę w różnych porach dnia. Platforma - PS4 Pozdrawiam Edytowane 15 Styczeń 2016 przez kolczan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach