Klaxxon 33 Napisano 16 Luty 2016 Mam takie pytanie. Dlaczego nie wszystkie zakupione piosenki przeszły mi do Playstation 4 z ps3? Czy mikrofony oraz płyty SS z ps3 będą działać na ps4? Wysłane z mojego SM-N920C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 16 Luty 2016 Mam takie pytanie. Dlaczego nie wszystkie zakupione piosenki przeszły mi do Playstation 4 z ps3? Czy mikrofony oraz płyty SS z ps3 będą działać na ps4? Wysłane z mojego SM-N920C Mikrofony tak, płyty nie. Piosenki tylko niektóre zakupione zostały przeniesione na ps4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Luty 2016 Mam takie pytanie. Dlaczego nie wszystkie zakupione piosenki przeszły mi do Playstation 4 z ps3? Czy mikrofony oraz płyty SS z ps3 będą działać na ps4? Wysłane z mojego SM-N920C 1. jakies umowy licencyjne, zapewne jesli chodzi o piosenki. Wiec nie wszystkie sa dostepne na PS4. 2. mikrofony z PS3 (mam zestaw bez przewodowy) dzialaja 3. plyty nie. Taki myk byl miedzy PS2 a PS3, a teraz Sony powiedzialo NIE. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 16 Luty 2016 Dzięki za info. Ogólnie szkoda, bo w sumie chciałem pozbyć się ps3 ale widzę, że stracę sporo kontentu za który kiedyś trochę wylozylem. I nie chodzi tylko o jeden tytuł. Więc trzeba zdecydować które konsole zostają... Czy ps czy iks... Wysłane z mojego SM-N920C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 27 Luty 2016 Chce żonie kupić jakiegoś singstara wraz z mikrofonem. Widziałem na allegro jakiś singstar mistrzowska impreza i mikro po 15 zeta. Da to rade czy jakiś inny zestaw? Ten by mnie wyszedł 22 zł płyta i 15 majk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Luty 2016 Nikt nic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Luty 2016 MIkro jakiekolwiek. Nawet od ps2 może być. Jak chcesz coś więcej wiedzieć to daj linka to rzucę okiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 1 Marzec 2016 A po co mike jak mozna smartfona uzyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 1 Marzec 2016 Po to, że jak się rozwali to nie będzie szkoda 15 zł za majka a za telefony daliśmy 10x tyle a wiadomo, że karaoke najlepiej wypada w weekend przy towarzystwie jacka daniela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 1 Marzec 2016 Z resztą na majku można się dobrze wczuć a do smartfona to trochę jak w Tworkach... Wysłane z mojego SM-N920I przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 1 Marzec 2016 Te majki z allegro za 15 zł będą bez problemu działać? Jaka wersje sing stara kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 6 Marzec 2016 Ogolnie chce Zobie kupic taki zestaw na dzien kobiet. Da rade ? Bedzie dzialac na ps4 ? Gra: http://allegro.pl/singstar-mistrzowska-impreza-ultimate-party-pl-ps4-i5979206916.html + majki: http://allegro.pl/mikrofon-sony-singstar-ps2-ps3-ps4-nowy-niebieski-i6007176582.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 7 Marzec 2016 Będzie tylko ten majk nie ma w zestawie adaptera, więc albo inna aukcja albo musisz to jakoś zdobyć, chyba, że już masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Marzec 2016 Są szanse na jakieś nowe singstary? Mistrzowska impreza wyszła jakoś w listopadzie 2014... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Marzec 2016 Trochę większe niż na nowego Buzza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Marzec 2016 Tego też bym wziął w ciemno! Póki co widzę dwa oficjalne singstary, kraina lodu i mistrzowską impreza. Coś z przebojami PL bym chciał bo żona już dzisiaj 5 trofikow wbiła przez 3 godziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach