DaraS 506 Napisano 22 Listopad 2014 Klucze do gier tylko tutaj! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 22 Listopad 2014 Ponawiam prośbę o klucz do kyratu, ak ktoś ma na zbyciu, niech da mi znac na pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 22 Listopad 2014 (edytowane) Chętnie przygarnę kod na trial Far Cry 4, chciałbym sprawdzić jak działa na PS4 i czy warto kupić :) Serio nikt nie ma? :( Edytowane 23 Listopad 2014 przez maciek1422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras000 4 Napisano 22 Listopad 2014 Ja także. Fry Cry 4 na dysku tylko klucza brak :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 22 Listopad 2014 Chetnie przetestuje FC4, prosilbym o klucz na PW ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdWolf 9 Napisano 22 Listopad 2014 Jestem bardzo chętny na jeden klucz. Z gory dzięki. Psn: adwolf75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssx3 0 Napisano 23 Listopad 2014 Jak ktos chce kod niech znajdzie mnie na ps4 to wysle moj nick ssx29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 23 Listopad 2014 Też prosiłbym o kod do Far Cry 4:) Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vieri69 1 Napisano 23 Listopad 2014 ja ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 23 Listopad 2014 Klucz do FC4 proszę. Na pw lub kaeres@gmail.com Z góry podziekowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 23 Listopad 2014 Proszę o klucz do far cry 4. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 23 Listopad 2014 Również z miłą chęcią przygarnę kod do FC4 na PW. z góry dzięki.pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rad840 5 Napisano 23 Listopad 2014 Jak ktos ma to tez przetestuje. Poprosze na PW lub rad840@gmail.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 23 Listopad 2014 Mógłbym poprosić kogoś o klucz do dema Far Cry 4? Chętnie przed zakupem przetestuje grę. Najlepiej na PW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 23 Listopad 2014 Jak dolaczyc do kogoś kto w to gra? Czy ten ktos musi miec cos specjalnie ustawione? Caly czas mam blad, funkcja aktulalnie niedostepna, spróbuj później. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimuni 0 Napisano 23 Listopad 2014 Witam, miał by ktoś wolny klucz do kyratu? Z chęcią bym wypróbował demko far cry 4:) byłbym wdzięczny jak by mi ktoś mógł wysłać klucz na maila bimuni@WP.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m3ody89 8 Napisano 23 Listopad 2014 mógłby ktoś wysłać klucz do KYRATU? chciałem sprawdzić gierkę przez jej zakupem? PW lub email garrett89tychy@gmail.com Wielkie dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiatek94 13 Napisano 23 Listopad 2014 Ja też z chęcią przygarnąłbym jeden z kodów, z góry dziękuje! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 23 Listopad 2014 Chętnie przygarnę kod na sprawdzenie nowego Far Cry'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m3ody89 8 Napisano 23 Listopad 2014 takie jedno z głupich pytań: żeby zagrać w tego co-opa trzeba mieć wykupionego PLUSA nie? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemjol 6 Napisano 24 Listopad 2014 (edytowane) Pierwszy klucz idzie do 1.mrkaleson 2. Twinskillers klucze rozdane ;) Edytowane 24 Listopad 2014 przez przemjol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozio 0 Napisano 24 Listopad 2014 Witam, czy ktoś z osób, które kupiły FC4 zechciałyby podzielić się kluczem do Kyrat w wersji na ps4 ?Chętnie przetestuję grę przed zakupem ;)Pozdrawiam.PSN = Mmroziolub mmrozio@interia.pl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lancetnik 0 Napisano 24 Listopad 2014 (edytowane) Ma ktoś na zbyciu jeszcze klucz do Kyrat? Chętnie przyjmę. Edytowane 24 Listopad 2014 przez lancetnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemjol 6 Napisano 24 Listopad 2014 (edytowane) Klucze rozdane Edytowane 24 Listopad 2014 przez przemjol 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 24 Listopad 2014 (edytowane) mam 10 kluczy , brak znajomych którzy by chcieli tak więc.. Edytowane 11 Styczeń 2015 przez Chazy_Chaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach