Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie jak nie działało, to wyłączałem grę i włączałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalilem w koncu gierke. Strasznie dluzyl mi sie czas w robocie i po:)))

Multi chodzi plynnie a wyszukiwanie pokoju , chwila moment :))

Gra sie zajebiscie , akurat tnie moj syn ale zaraz moja kolej:))

O 23 wyscig w GTbN :)) a potem BO3 do samego ....niedzielnego poranka:)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem te paręnaście godzin. Graficznie to już ludzie pisali, gra wygląda dobrze, troszeczkę lepiej od AW. Sam gameplay zmienił się o 180 stopni względem poprzedniczki. Tutaj mimo tych podskoków, wślizgów, bieganiu po ścianach, gra jest dużo wolniejsza i przyjemniejsza. Twórcy dali nam produkt przepełniony zawartością. Mamy masę skinów, dodatków. Bardzo ciekawym rozwiązaniem i urozmaiceniem jest dodanie supply dropów z dodatkami. Przez co można (po odblokowaniu) zmienić wygląd np. roczki taktycznej. Niby nic a mnie cieszy.

Cały tydzień łupałem w AW i szło mi nieźle. Ale tak jak przewidziałem mój start w BO3 to jakaś porażka. Narazie nie czuję wogóle broni. Więcej ginę niż zabijam, ale człowiek się uczy. Nie wiem czy mi się tylko wydaje ale chyba wydłużyli lvl'owanie broni. Strasznie wolno to idzie.

Edytowane przez Kogut1993
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze ze to tylko 49 funtow bo zawiodłem się. Nie mogę wyszukać żadnych meczy 2 razy od 3 godzin udało mi się 2 TDM znaleźć. Multi jak dla mnie średnie chyba jednak wolę BF i wojnę na pełną skalę no nic może się jeszcze przekonam

Edytowane przez Banan91PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam się, że po wypłynięciu recenzji dzis szybko poleciałem do sklepu i zakupiłem. Dodam, że to mój pierwszy COD ever (Wcześniej tylko BF!). Dla nowego gracza początkowo szok, jest szybko i ciągła akcja (wyniki ciągle na - hehe :D). Na pierwszy rzut oka wielki + za mapy, które są bardzo zróżnicowane. Mamy zimowe, pustynne, leśne lub bardziej zamknięte. Graficznie gra prezentuje się bardzo dobrze chyba dużo lepiej niż w becie. Po kilku godzinach w multi jestem zadowolony z zakupu a czas jeszcze ograć singla. Imo zaskoczenie gry na plus !

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe kiedy dostaniemy 2x XP weekend. Co roku był na samym początku.

Dodam jeszcze mapa Infekcja (nie wiem czy nazwy nie mylę, ale ta zimowa z okresu 2WŚ). Grając na niej czuję się niczym w "Incepcji" Tylko nie biega obok mnie Leonardo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twój pad pad trzyma ktrócej baterię przy graniu w BO3 multi? Odnisołeś takie wrażenie ? No to dobrze ! Z okazji współpracy sony z treyarch wydawca gry wprowadził zajebiste rozwiązanie dla naszych padów. Otóż przy każdej śmierci światełko miga na chwilę na czerwono ! Tak! A jeśli oglądamy kilcam to świeci na pomarańczowo! Super.! Bateria przy takich cyrkach pada w oczach....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie serwery płaczą, plus infrastruktura sieciowa sony.

Na XOne podobnie? Ktoś może się wypowiedzieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znam życie to Xie jest wszystko w porządku.

Sorki czeskimaster. Miałem dzisiaj napisać to i owo o grze. Niestety wyszedłem "na chwilę" i teraz dochodzę do siebie :-P Może jutro. O ile nie wyjdę gdzieś "na sekundę"

Ja wczoraj i dzisiaj większego problemu z multi nie miałem. Gorzej z zombie. Ciężko znaleźć kogoś, bo wyszukiwanie nie działa dobrze. Nie znajduje ci nikogo, w ogóle nie chce rozpocząć wyszukiwanie osób albo tworzy po 18 osobowe drużyny :-P Nie wiem jak wygląda sytuacja na te chwilę.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Wszebor
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem przed chwila przez 2 h w multi i było super płynnie i szybko trafiałem do pokoju:)) Nie wiem jak z Zombie bo jeszcze nie próbowałem:))

Narazie śmigam wyścig w GT ale jak wrócę .....to mam wrażenie ze blady świt zastanie mnie z karabinem w dłoni:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będziemy Grać z Darek1971 The Giant. Jak coś to wbijać

Edytowane przez Wszebor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszebor ,wersja na xone czy p$4? Ja wlaśnie będę zamieniać lub sprzedawać nówke z ps4(wersja z nuketown)na wersję na xone.

Edytowane przez czeskimaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam problem, na PS4 mam konto swoje główne i dodatkowe siostry. Na swoim głównym mam wykupiony PS+, teraz jak siostra chciała dołączyć wyświetliło się info, że musi wykupić abonament, czy tak to ma być czy jak? Wcześniej grałem w Advanced Warfare i nie było problemu, graliśmy normalnie na moim plusie, a tutaj jakiś problem. Ktoś się może orientuje jak to będzie w BO3? Czy bd musiał wykupić dwa abonamenty żeby grać na jednej konsoli? :/

Póki co multi leży i kwiczy na PS4, tragedia, ciężko znaleźć gry, wcześniej miałem NAT otwarty, teraz nagle zmienił się na ograniczony. Czekam i czekam na połaczenie, żenada... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i przeciętnie, lecz to nadal najlepiej wyglądający CoD.

Czeskimaster, mam wersję na PS4. Od 23 grałem z chłopakami z forum i grało się dobrze. Zarówno w multi jak i w Zombie. Jak się już serwery gry uspokoją, to będzie cacy. Spróbuję jutro wbić na PC i skrobnąć coś więcej. Jak nie, to napiszę męczącego posta z fona.

Edytowane przez Wszebor
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam problem, na PS4 mam konto swoje główne i dodatkowe siostry. Na swoim głównym mam wykupiony PS+, teraz jak siostra chciała dołączyć wyświetliło się info, że musi wykupić abonament, czy tak to ma być czy jak? Wcześniej grałem w Advanced Warfare i nie było problemu, graliśmy normalnie na moim plusie, a tutaj jakiś problem. Ktoś się może orientuje jak to będzie w BO3? Czy bd musiał wykupić dwa abonamenty żeby grać na jednej konsoli? :/

Póki co multi leży i kwiczy na PS4, tragedia, ciężko znaleźć gry, wcześniej miałem NAT otwarty, teraz nagle zmienił się na ograniczony. Czekam i czekam na połaczenie, żenada...

Na konsoli siostry twoje konto z plusem musi byc jako główne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tej gry nie kupować, nie czytałem o niej ani nic. A tu proszę gra okazała się bardzo dobra i zaraz muszę lecieć do sklepu bo złapała mnie chęć ogrania gry. Co roku mówię że nie kupię a i tak lecę na premierę i biorę za chore pieniądze :D

Podoba mi się pomysł na kampanię i to że trwa dłużej niż 6h

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okej spróbuje czy bedzie działać bo póki co wczoraj wzięła sobie to próbne Ps+ na dwa dni.

Czy jak gracie splita na jednej konsoli to tez macie duże czarne pasy po obu stronach ekranu? W AW tak nie było a tu znowu jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi