Kolos28 550 Napisano 8 Listopad 2015 Jabyś jeszcze doszedł jak zacząć np. piątą misję gdy zresetuje postęp to byłbym wdzięczny - dajesz zmiany - :) Jeśli nie wybierałeś kampanii od nowa to Twoje dane powinny być przechowywane na serwerach producenta. Spróbuj usunąć dane gry na konsoli i włącz grę - gra powinna automatycznie pobrać dane ze swoich serwerów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 8 Listopad 2015 Nie ma co się zastanwaiać nad klasą/specjalizacją na początek, bo z czasem i tak odblokujecie inne. Ja bym brał co popadnie też tak zrobiłem. U mnie te specjalności nie sprawdzają się tak jak w becie. Gra jest dla mnie jakaś taka szybka, i czasem odpalam to i padam do jednym kilu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martbdg 6 Napisano 8 Listopad 2015 Po miesiącach klepania w AW ciężko mi jest przestawic się na BO. Brakuje tej dynamiki która jest w AW. Ktoś pisal, że mało kamperów.Według mnie jest ich masa zwłaszcza na dominacji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 8 Listopad 2015 Jeśli nie wybierałeś kampanii od nowa to Twoje dane powinny być przechowywane na serwerach producenta. Spróbuj usunąć dane gry na konsoli i włącz grę - gra powinna automatycznie pobrać dane ze swoich serwerów :) Dałem kontynuuj kampamię i po prostu włączyła się pierwsza misja - bez zapisywania wyszedłem z gry sprawdziłem dane na dysku internetowym i lokalnym i niesety pomimo że były to różne zapisy - efekt jest ten sam - kampania od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 8 Listopad 2015 Po miesiącach klepania w AW ciężko mi jest przestawic się na BO. Brakuje tej dynamiki która jest w AW. Ktoś pisal, że mało kamperów.Według mnie jest ich masa zwłaszcza na dominacji. Zależy jak trafisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 8 Listopad 2015 Ja na razie nie umiem w to grać. Niby strzelam niby zabijam ale i tak zawsze znajdzie się ktos kto zastrzeli mnie od tyłu... Noobskie pytanie gracie na asyście celowania? Bo ja przy asyście mam czasmi takie wrazenie jak by ten celownik ważył ze 100 kg i bardzo ciezko jest poruszać sie za celem w przycelowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) Nigdy nie włączam asysty, zabija to fun z gry:-) Mam nadzieję że w multi jej nie dodali. Ktoś ma porównanie do wersji ps4? Bo coś już płaczą że wersja na XOne, znów rozmazana i brzydka :-) Edytowane 8 Listopad 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Listopad 2015 Ja wgl nie mogę odnaleźć się w dominacji. Każdy tylko kampi przy fladze i czeka na easy fragi. Zdecydowanie wolę likwidację czy zwykly TDM. Co do broni najlepiej gra mi się HK30. Tych LKM nie mogę wyczuć :) Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Skoro wiesz, że przy fladze czekają na flagi to już masz sposób na fragi ;) Dla mnie DOMINATION to mega tryb ;) Hardpoint też fajny. Co do specjalizacji - całkiem fajny jest Sparrow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 8 Listopad 2015 Skoro wiesz, że przy fladze czekają na flagi to już masz sposób na fragi ;) Dla mnie DOMINATION to mega tryb ;) Hardpoint też fajny. Co do specjalizacji - całkiem fajny jest Sparrow ;) hehe fakt, ale stanie i czekanie na kogoś przy fladze jest dla mnie nuuudne. Nie mój typ gry. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Listopad 2015 hehe fakt, ale stanie i czekanie na kogoś przy fladze jest dla mnie nuuudne. Nie mój typ gry. Ja nie zauważyłem tych kamperów ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Listopad 2015 A ja mam wrażenie, że w BETE to my teraz gramy , a tamta beta to była wersja finalna. To co zrobili z audio w tej części to nawet nie jest porażka tylko dyskwalifikacja tej gry, giwery to ledwo słyszalne jakieś pruknięcia, no ale granat czy nalot no to spadają słuchawki z łba cała ścieżka dzwiękowa to jedno wielkie partactwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwandominiik 2 Napisano 8 Listopad 2015 Panowie cały czas się zastanawiam czy brać nowego black'a . Na multi jest frajda jak w poprzednich częściach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) Dla takich chwil warto grać w CoDa :-) :-) :-) 14:0 w serczu na hardcorze! Granie bez współpracy w drużynie :-) Edytowane 8 Listopad 2015 przez Bryzyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martbdg 6 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) Dodam jeszcze tylko, że lobby to jest wielka kupa. Najgorsze lobby z jakim kiedykolwiek miałem doczynienia. Czekanie nie raz trwa dłużej niz sama rozgrywka. Lista graczy gotowa a gra czeka niewiaodmo na co. Zdarza się też, że mimo iz na starcie jest 12 graczy to grupy podzieli np. 8 na 4. Masakra :) AW pod kazdymw zględem była lepsza nawet płynności. A konsola przy BO3 zamienia się w grzejnik Edytowane 8 Listopad 2015 przez martbdg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 8 Listopad 2015 Dodam jeszcze tylko, że lobby to jest wielka kupa. Najgorsze lobby z jakim kiedykolwiek miałem doczynienia. Czekanie nie raz trwa dłużej niz sama rozgrywka. Lista graczy gotowa a gra czeka niewiaodmo na co. Zdarza się też, że mimo iz na starcie jest 12 graczy to grupy podzieli np. 8 na 4. Masakra :) AW pod kazdymw zględem była lepsza nawet płynności. A konsola przy BO3 zamienia się w grzejnik Nie raz zdarza się, że lobby jest do 12 graczy, a jest w nim po 16-18 osób i trzeba czekać, aż część sama odejdzie bo inaczej nie wystartuje meczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Listopad 2015 Dodam jeszcze tylko, że lobby to jest wielka kupa. Najgorsze lobby z jakim kiedykolwiek miałem doczynienia. Czekanie nie raz trwa dłużej niz sama rozgrywka. Lista graczy gotowa a gra czeka niewiaodmo na co. Zdarza się też, że mimo iz na starcie jest 12 graczy to grupy podzieli np. 8 na 4. Masakra :) AW pod kazdymw zględem była lepsza nawet płynności. A konsola przy BO3 zamienia się w grzejnik Można by tak jeszcze długo wymieniać, niestety miało być wielkie HALO wyszło jak zawsze, co do konsoli potwierdzam. Balans broni też pozostawia wiele do życzenia.Jedno co trzeba przyznać na plus to mapy, no ale i tu jakbyśmy to już kiedyś widzieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Listopad 2015 Halo to jest tylko jedno Nioch nioch :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 8 Listopad 2015 Wymieńcie, która gra przy premierze nie miała problemów? Balans broni to jakiś szajs teraz jest. Ładuję w kolesia cały magazynek a on zabija mnie 3 trafieniami... i w dodatku headshot'y wchodzące dopiero po 2 trafieniu. Czekam na pierwsze łatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) Hehe , narzekania czas zaczac;)) Co do lobby , to fakt sa klopoty ...czasami . Gralem cala noc i z polowe dzisiejszego dnia i w ogole mi to nie przeszkadza. Nie gram od wczoraj na konsoli i wiem jak bywa tuz po premierze:) Co do broni to sa bardzo fajne . Oczywiscie sa bronie z duzymi obrazeniami i takie z malymi w zaleznosci jaka bron wybierzesz tak masz latwo lub nie. A wlasnie szukanie najlepszych rozwiazan daje sporo frajdy:) Dzwieki sa miodne i glebokie tak jak w becie. Karabin bez tlumika jest bardzo glosny a otoczenie czesto dodaje do strzalu fajny poglos. Co do wybuchow rakiet czy granatow to sa faktycznie glosniejsze ale dla mnie to plus . Jak juz wybucha jakas bomba to to widac i slychac i czuc ...jak nalezy. No i na koniec muzyczka. Fajna , klimatyczna , czesto nakrecajaca na nadchodzacy DM:) Dla mnie samiusienkie plusy, pomijajac czasowe problemy z lobby:)) Oczywiscie gusta sa przerozne i jasne ze komus moze sie ta gra nie podobac;) Edytowane 8 Listopad 2015 przez dr-yogi-reborn 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 8 Listopad 2015 Dla takich chwil warto grać w CoDa :-) :-) :-) 14:0 w serczu na hardcorze! Granie bez współpracy w drużynie :-) https://www.youtube.com/watch?v=wd2wldgmNKI Jakiej broni używasz na tym filmiku? I to jest tryb hardcore ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Listopad 2015 Jakiej broni używasz na tym filmiku? I to jest tryb hardcore ? Jak się nie myle to Vesper, tak hardcore :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 8 Listopad 2015 No tak, hardcore, dopiero teraz zauważyłem że napisał w poście ze to HC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) Dla takich chwil warto grać w CoDa :-) :-) :-) 14:0 w serczu na hardcorze! Granie bez współpracy w drużynie :-) Ale tutaj Ty tylko kampisz i hedgliczujesz, to dla takich chwil warto grac ? ja myslałem, że cod to run n gun, a tutaj widzę bardziej csowo od samego csa się gra %) Tak tak można napisać, że to hardkor - dzięki Bogu nigdy się nie spotkamy bo hardkor i jeszcze z celami jest lammerski do bólu :) Edytowane 8 Listopad 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 8 Listopad 2015 O matko. Ja gram od premiery i żadnych problemów. W lobby czekam moment. Zawartość gry jest super. Najpierw kampania, teraz Nightmares, a jeszcze tryb zombi. Multi perełka. Nuke fajna mapka do expienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martbdg 6 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) Zapewne grałeś "fajf tajms" na multi dlaztego je chwalisz @bryzyt wideo które zapoałes ma się nijak do kwintesencji COd..kampienie i do tego lamerski tryb HC Edytowane 8 Listopad 2015 przez martbdg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach