Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Pograłem trochę na realistycznym i po mimo dziesiątek zgonów gra jest bardzo satysfakcjonująca :)

Trzeba przyznać że gra jest bardzo dobra. Podoba mi się strzelanie do przeciwników, łatwo się ich zabija jak i łatwo się ginie :P

Multi jeszcze nie grałem bo chcę przejść kampanie pierw ale jak piszecie że masa tych pier.olonych kamperów to już mi się odechciewa grać, tak ciężko dawać takim bany jak stoją w miejscu przez całą grę?

Jak wypada ten poziom trudności? Ciężko jest, czy umiarkowanie? Weteran w poprzednich codach był śmiesznie prosty, dlatego tutaj zamierzam się na realistyczny. Ale zanim zacznę kampanię pewnie minie parę tygodni i wbiję parę prestiży na multi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak poradzą sobie z lag compensation to i kamperstwo będzie mniej uciążliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj z Wszeborem cielismy Zombie i dominacje na Nuke Town , o 2 nad ranem zorientowałem sie ze należy iść lulu bo rano do roboty;)

Dzisiaj w pracy działam w TRYBIE ZOMBIE :)))

Co do broni to wczoraj przekonałem sie do Kudy:)) Strasznie skuteczna , szczególnie w bliskim i średnim dystansie:)) Idealna do biegania:))

Edytowane przez dr-yogi-reborn
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz swojego lewelu, podbijamy level każdej broni plus ulepszenia? Pytam, bo to mój pierwszy call w multi :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz swojego lewelu, podbijamy level każdej broni plus ulepszenia? Pytam, bo to mój pierwszy call w multi :-D

Tak

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobity magiczny 8 poziom? ;)

Jesli pytasz o Zombie to ja jeszcze nie dotrwalem dluzej ale Wszebor z Darkiem;) przed wczoraj dotarli do 21:))

Edytowane przez dr-yogi-reborn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli pytasz o Zombie to ja jeszcze nie dotrwalem dluzej ale Wszebor ze Zbyszkiem?;) , przed wczoraj dotarli do 21:))

No słyszałem. Dzisiaj wieczorem pociśniemy na rekord ;)
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wypada ten poziom trudności? Ciężko jest, czy umiarkowanie? Weteran w poprzednich codach był śmiesznie prosty, dlatego tutaj zamierzam się na realistyczny. Ale zanim zacznę kampanię pewnie minie parę tygodni i wbiję parę prestiży na multi :biggrin:

Średni, da radę ogarnąć tylko nie na rambo. Trzeba mieć chwile cierpliwości i da radę a że ja wybiegam od razu to dużo ginę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy te kolejne poziomy broni w jakis sposob ja ulepszaja czy tu chodzi tylko o odblokowywanie dodatkow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy te kolejne poziomy broni w jakis sposob ja ulepszaja czy tu chodzi tylko o odblokowywanie dodatkow?

Tylko dodatki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój najlepszy mecz jak do tej pory - 32/5 :biggrin:

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Lucass
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to kurde jest, że na kc widać, że gościu mnie pierwszy zauważa? Często tak jest dosyć. To jakiś lag czy co? Ma ktoś tak? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to kurde jest, że na kc widać, że gościu mnie pierwszy zauważa? Często tak jest dosyć. To jakiś lag czy co? Ma ktoś tak?

Tzn. że ten gościu ma lepszy router , lepszy internet , ewentualnie lepszy telewizor albo monitor ...itd itp.tego nie przeskoczysz...

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Tzn. że ten gościu ma lepszy router , lepszy internet , ewentualnie lepszy telewizor albo monitor ...itd itp.tego nie przeskoczysz...

Ps.jak chcesz widzieć szybciej polecam zainwestować w szybkie łącze...do tego zakup jakiś router gamingowy np.Netgear albo NetDuma , a do tego monitor z małym Input Lag...Powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od godziny w ten szajs w ogole na mp nie da sie grac. 10 ostatnich meczy zostalo przerwanych..a lagi masakra :) Nie przewidzieli głąby, ze pare dni po premierze będą serwery czerwone? 

Edytowane przez martbdg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps.jak chcesz widzieć szybciej polecam zainwestować w szybkie łącze...do tego zakup jakiś router gamingowy np.Netgear albo NetDuma , a do tego monitor z małym Input Lag...Powodzenia

Hehe takie coś odpada;p Jakoś przeżyję, bo nie jest to jakoś strasznie uporczywe:D Bardziej z ciekawości pytałem.

Od godziny w ten szajs w ogole na mp nie da sie grac. 10 ostatnich meczy zostalo przerwanych..a lagi masakra :) Nie przewidzieli głąby, ze pare dni po premierze będą serwery czerwone? 

Noo mnie 3 razy wywaliło, a tak to git na szczęście. Jutro od rańca będę cisnął, więc powinno być git.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam dziś praktycznie nie grywalne

Co masz na myśli szybkie łącze bo ja mam 60/10 i mam podobnie, pozostałe rzeczy raczej też spełniają dzisiejszy standard.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj miałem lagi. Dzisiaj wszystko ok.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnosnie zombie - jak oceniacie podstawowa mape? Moje ulubione mapy to Kino i Der rise, w bo2 mialem tylko 1 dlc, ale ogolnie nie podobaly mi sie te wieksze mapy i zbieranie tych czesci. A jak jest z ta mapa? Ogolnie czy jest duza? i czy te czesci sie latwo i szybko zbiera?

Na razie gram na the giant, jak bede mial lepszy lvl to zaczne na Shadow Evil, ale jestem ciekawy jak wam sie podoba czy mozecie powiedziec ze to jedna z najlepszych map z zombie czy po prostu przecietna?

Raczej nikt tu nie bedzie wiedzial, ale zapytam - czy bedzie remake kina? sa jakies plotki, ale czy bylo juz cos oficjalnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam dziś praktycznie nie grywalne

Co masz na myśli szybkie łącze bo ja mam 60/10 i mam podobnie, pozostałe rzeczy raczej też spełniają dzisiejszy standard.

Tzn. że ktoś po drugiej stronie posiada jeszcze lepsze łącze od Ciebie bądź sprzęt..w inny sposób się tego nie da wytłumaczyć..pooglądaj troche Driftora na youtube.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 120 a od godziny grac sie nie da. to nie wina neta. Prawie rok klepie w COD AW i nie raz gdy upc miało jakąś awarie to jako router służył mój telefon i nie było prawie różnicy więc pisanie, że to wina neta to sa poprostu bzdury. 

Tzn. że ktoś po drugiej stronie posiada jeszcze lepsze łącze od Ciebie bądź sprzęt..w inny sposób się tego nie da wytłumaczyć..pooglądaj troche Driftora na youtube.

Nie ma róznicy czy ktoś gra na łaczu 20 mb czy 120.  Podstawa to dobry telewizor / monitor z jak najmniejszym input lag. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 120 a od godziny grac sie nie da. to nie wina neta. Prawie rok klepie w COD AW i nie raz gdy upc miało jakąś awarie to jako router służył mój telefon i nie było prawie różnicy więc pisanie, że to wina neta to sa poprostu bzdury.

Prawie a nic różnicy to w kwestii opóźnienia nawet 50 ms gdy po drugiej stronie siedzi jakiś wyjadacz który jest podpięty do jakiegoś mega łączą poprzez router z szybkim prockiem i siedzi przed monitorem z małym inputlagiem to bardzo wiele...

Nie ma róznicy czy ktoś gra na łaczu 20 mb czy 120. Podstawa to dobry telewizor / monitor z jak najmniejszym input lag.

Tak naprawdę wszystkie te czynniki o których pisałem wpływają na szybkość przdstawionego obrazu na Twojej matrycy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie a nic różnicy to w kwestii opóźnienia nawet 50 ms gdy po drugiej stronie siedzi jakiś wyjadacz który jest podpięty do jakiegoś mega łączą poprzez router z szybkim prockiem i siedzi przed monitorem z małym inputlagiem to bardzo wiele...

Ja nigdzie nie napisałem, że ktoś celuje szybciej ode mnie czy coś w tym stylu.. Na zwykłym routerze od upc i telewizorze z średniej półki nie mam z tym problemu. Wszystko jest kwestia skilla a nie jakości łącza. Wmawianie , że to wina "routera" jest równie błędna co w przypadku Pc'owców mówienie, że koles z myszka"gracza" ma przewage.A to gówno prawda. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nigdzie nie napisałem, że ktoś celuje szybciej ode mnie czy coś w tym stylu.. Na zwykłym routerze od upc i telewizorze z średniej półki nie mam z tym problemu. Wszystko jest kwestia skilla a nie jakości łącza. Wmawianie , że to wina "routera" jest równie błędna co w przypadku Pc'owców mówienie, że koles z myszka"gracza" ma przewage.A to gówno prawda.

Skilla Twojego nawet nie ważyłbym sie kwestionować....Pozdrawiam i życzę dobrego KD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka. Dzisiaj serwery CoD'a leżą. Lag na serwerach prawie uniemożliwia grę. I nie ma tutaj zwalać na to, że ktoś jet lepszy od nas. Bo jeżeli ja przez cały wczorajszy dzień grałem i grało mi się dobrze, miałem nawet dobre statystyki (jak na mnie). A dzisiaj? Zero, każdy ciśnie mnie jak chce. 1 vs 1 jest praktycznie nie do wygrania.

PS. Na serwery wleciał jakiś patch, bo gra coś ściągała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi