czeskimaster 412 Napisano 23 Listopad 2015 Hardcore, Team DM itp, miałem na myśli mniej dynamiczne, względem advanced warfare (przez chwile pogralem jak jeszcze miałem ps4) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 23 Listopad 2015 Hardcore, Team DM itp, miałem na myśli mniej dynamiczne, względem advanced warfare (przez chwile pogralem jak jeszcze miałem ps4) :-) Aaaa to trza było Dominację spróbować czy potwierdzoną likwidację, albo GROUND WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyso52 35 Napisano 23 Listopad 2015 Potwierdzona likwidacja najlepszy tryb polecam :) Co do k/d to dla mnie call of duty nigdy nie byla gra do jarania sie k/d. Jest to gra trudna pod tym wzgledem, male ciasne mapy, mozna dostac z kazdej strony, szczescie w tek grze odgrywa duza role. Sa mecze gdzie mam kd na poziomie 3.0 a sa gdzie 0.3 takze nie ma reguly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 23 Listopad 2015 Ten co gra na K/D 2+ to zazwyczaj kamper z szotganem xD 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 23 Listopad 2015 Potwierdzona likwidacja najlepszy tryb polecam :) Co do k/d to dla mnie call of duty nigdy nie byla gra do jarania sie k/d. Jest to gra trudna pod tym wzgledem, male ciasne mapy, mozna dostac z kazdej strony, szczescie w tek grze odgrywa duza role. Sa mecze gdzie mam kd na poziomie 3.0 a sa gdzie 0.3 takze nie ma reguly. Ja tam mam k/d na poziomie 1,2 i się z tego powodu cieszę. Pamiętam jak w MW2 miałem ratio w okolicach 0,8 i od tamtej pory z każdym kolejnym CoDem się poprawiam i jest progres. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 23 Listopad 2015 Jakieś porady dla początkujących? Aktualnie szlifuje skilla ale i tak więcej razy ginę niż zabijam :) co nie zmienia faktu, ze dobrze sie bawię. Warto może zainwestować w te kontrolfreeki? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 23 Listopad 2015 w nakładki warto zainwestować lecz nie muszą być koniecznie tak drogie bo i tańsze spełnią swoją funkcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 23 Listopad 2015 Ten co gra na K/D 2+ to zazwyczaj kamper z szotganem xD Powiedział "snajper" ;) Tak apropo skilla dla początkującego - graj defensywnie i trenuj celowanie wraz z opanowaniem broni ;) polecam od siebie KN44 ;) Wysłane z Meizu M2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 23 Listopad 2015 Heh. Ja może z dwa razy grałem shotgunem a do tego biegam po mapie jak poj....ny, więc teoria że trzeba kampić z shotgunem by mieć K/D 2+ się nie sprawdza ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Listopad 2015 Heh. Ja może z dwa razy grałem shotgunem a do tego biegam po mapie jak poj....ny, więc teoria że trzeba kampić z shotgunem by mieć K/D 2+ się nie sprawdza ;)Shotgun w grze to pomyłka ;) Według mnie oczywiście, bo widuje ludzi którzy mocno jadą z shotgunami i za to ich podziwiam ;)Ja też latam po mapach jak chory i KD jest ;) Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 24 Listopad 2015 Ja ogólnie mam K/D 1.54. Chyba moje najlepsze ze wszystkich CoD w jakie grałem :D A taktyka to ciągłe przemieszczanie się po mapach, co czasami nie jest dobre jak cały team jest po drugiej stronie mapy, a w pobliżu respią się przeciwnicy. Także czasami trzeba zwolnić i łazić w pobliżu miejsca gdzie wszyscy przychodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 24 Listopad 2015 (edytowane) Wszystko zależy od preferowanego stylu gry, mi po prostu gra shotgunem nie podeszła ale jeden ze znajomych robi rzeźnię Argusem. Inny z kolei woli przykampić z Gorgonem a jeszcze inny gra snajperką z celownikiem na bliski dystans biegając po mapie na zmianę z grą nożem :) więc każdy gra tak jak lubi. Ja z kolei zrobiłem ponad dwa tysiące killi na HVK-30 a ostatnio zakochałem się w M8A7 na którym tak samo jak w przypadku HVK30 odblokowałem złote kamo i drugi prestiż broni. Edytowane 24 Listopad 2015 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 24 Listopad 2015 w nakładki warto zainwestować lecz nie muszą być koniecznie tak drogie bo i tańsze spełnią swoją funkcje Masz coś konkretnego na myśli? Podpowiesz? Co do gry to największy problem mam z odpowiednim wycelowaniem bo strzelam często w ludzi i nie giną, a wystarczy strzał od nich i padam, chyba mnie za bardzo ponosi :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 24 Listopad 2015 Zapytam jeszcze raz, bo poprzednio nikt mi nie odpowiedział ;) Czy nadal jest problem z utratą postępów w kampanii, czy już to naprawili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 24 Listopad 2015 Naprawili - nawet nie wien czy był błąd bo od premiery git u mnie, tylko masz postęp onlajn i oflajn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 24 Listopad 2015 U mnie z kampanią nie ma problemu wszystkie postepy w grze są zapisywane i żaden nie zniknął. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 24 Listopad 2015 Ja jak na razie nie zacząłem nawet kampanii, ale po premierze parę osób tu pisało coś o problemach z utratą postępów, dodatkowo jeden znajomy też po paru misjach musiał przechodzić grę od nowa, bo coś się stało z save'em, także wolałem się upewnić zanim sam zacznę przechodzić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 24 Listopad 2015 (edytowane) Właśnie czytałem Reku, że Treyarch banuje dożywotnio za niedozwolone emblematy, więc radzę Ci usunąć tego penisa :-P Ban idzie na tworzenie emblematów, wizytówek i malowideł na broń. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Listopad 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 24 Listopad 2015 Czy ktoś wie jak działa matchmaking w tej grze? jak dobiera graczy, po skilu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 24 Listopad 2015 Czy ktoś wie jak działa matchmaking w tej grze? jak dobiera graczy, po skilu?Jak dla mnie trochę dziwnie bo mając np 10 lvl grałem przeciwko ludziom 55 albo już po prestiżu, z czego u mnie tran składał sie z 3x maks. Nie zawsze ale często tak miałem. Teraz mam 26lv i w sumie dalej różnie dobiera teamy. Czemu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 24 Listopad 2015 Zawsze tak było w każdym codzie, ludzi dobiera randomowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 24 Listopad 2015 Dobiera ludzi najbliżej nas, ew. z najlepszym połaczeniem pomiędzy nami, a nimi ( przynajmniej w teorii). Często gram z Polakami, dobrze, że tutaj nie jest jak w MW3, gdzie była ,,regionizacja" i dobierało głownie Polaków, a mimo to był lagi czasem i często trzeba było chwilę poczekać na znalezienie grupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 24 Listopad 2015 Zawsze tak było w każdym codzie, ludzi dobiera randomowo. nope. w AW dobierało po skilu co skutkowało jednym meczem z statami 2:20 a drugim z statami 20:2 i tak w kółko. Dobiera ludzi najbliżej nas, ew. z najlepszym połaczeniem pomiędzy nami, a nimi ( przynajmniej w teorii). Często gram z Polakami, dobrze, że tutaj nie jest jak w MW3, gdzie była ,,regionizacja" i dobierało głownie Polaków, a mimo to był lagi czasem i często trzeba było chwilę poczekać na znalezienie grupy. Jak jestem z kolegą (jest w niemczech) to obojętnie kto z nas szuka meczy może dwa/trzy razy spotkałem polaków od dnia premiery. Samemu to już częściej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 24 Listopad 2015 Mój najlepszy mecz w ostatni weekend jeśli chodzi o kille. Pewnie dałbym radę przekroczyć 100 gdybym się w drugiej połowie trochę przyłożył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 24 Listopad 2015 Zapytam jeszcze raz, bo poprzednio nikt mi nie odpowiedział ;) Czy nadal jest problem z utratą postępów w kampanii, czy już to naprawili? Ja miałem problem i musiałem zacząć od nowa. Wyglądało to tak, że miałem włączoną kampanię online (chociaż i tak grałem solo) podczas kampani wywaliło mi połączenie ale grałem dalej i przeszedłem jeszcze ze dwie misje. Po ponownym uruchomieniu gry (na drugi dzień) okazło się że postęp kampanii się nie zapisał. Pomimo róznych prób (sejwy z dysku lokalnego i online) nie udało mi się kontynuować kampani i musiałem zacząć od nowa - była to jedyna dostępna opcja. Moja rada jest następująca - jak grasz singla solo to od razu włącz sobie tryb offlline - w ten sposób udało mi się już bez żadnych problemów przejść całą kampanię (która niestety do najlepszych nie należy - pierwsze misje są OK ale im dalej tym większe majaki i brednie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach