Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mieć musi skoro mamy takie problemy, a na Xboxie wszystko jest w porządku.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie nie interesuje że gra nie ma dedykowanych serwerów. Kupiłem grę (jak na warunki polskie) za nie małe pieniądze. Która jest z założenia na rozgrywki multi. A tu taka jazda.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz grałem z niezłym magikiem w dominacje skończył z wynikiem 97-7 czwarty prestiż 50 lvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi od wczoraj gra tak laguje, że nie idzie grać, a z netem wszystko jest ok. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na X360 grałem od CoD4 do Ghosts. Co roku to samo, lagi na p2p, jakieś corner lagi, wybieranie ludzi z słabym łączem na hosta, kiepski matchmaking. Były części że co chwilę mecz rozlaczalo po kilku sekundach, host był nieśmiertelny w wielu sytuacjach, Ghosts nawet nie pokazywał pingu. Przez te wszystkie lata nie słyszałem żeby na MS ktoś coś złego powiedział, a Gold nie dawał darmowych gier tylko online. Wszyscy jechali po Activision , tak samo jak chwalili EA za serwery. Na to forum się powoli odechciewa wchodzić, bo nudzi się czytanie tych ciągłych głupot w stronę Sony.

Czy rano jak serwery Sony na pewno nie są obciążone gra wam chodzi pięknie ? Nie, bo ta gra chodzi jak chce, a Treyarch już pracuje nad pierwszym dużym patchem który coś tam naprawi. I tak będą łatać miesiącami. Jak to w CoD.

Coś mieć musi skoro mamy takie problemy, a na Xboxie wszystko jest w porządku.

Tak, pewnie nawet matchmaking chodzi dobrze jak tu co chwilę kogoś wyrzuca, łączy z USA albo potrafi 2 osoby wrzucić w 2 różne mecze. Ale skoro wyszedł pierwszy CoD gdzie wszystko jest w porządku to może powinienem kupić One.

W sumie nie, bo mam 30 osób na PS4 z którymi grałem w CoD na X360 i nikt nie mówił że wraca na XBL.

Edytowane przez chrono87
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem chyba kazdego coda jaki wyszedl i te narzekania na lagi to w kazdej edycji byly.

Wystraczy przesledzic temat i kazdy cod to samo,killcam to dwie rozne bajki ty strzelasz pol magazynka a kolo zabija cie na strzala.Patrzysz na killcam a ty stales jak down i nie oddales zadnego strzalu.

W ta gre fajnie sie gra tylko jak masz zblzony ping do hosta.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę powiedzieć, że tej nocy grało się naprawdę bardzo dobrze.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Wszebor i Reku za wczorajsza sesje . Swietne strzelanko wpadlo:)) Coz bylo tak swietnie ze sie zagralem do 2,30 potem z wrazen nie moglem zasnac i w koncu dzisiaj nie wybylem do roboty;)

A na powyzsze narzekania ze lagi , pingi sringi i inne zale to musze sobie akis filtr w oczach zalozyc by tego nie czytac:))

Niestety jak widze w kazdym temacie frustracje sa te same.....jak nie idzie to musi byc czyjas wina ...no nie moja przeciez;)

W PES jak nie idzie to narzekaja na momentum ,przepasione druzyny i w ogole pilkarze biegaja jak chca ( sztuczna inteligencja w koncu wynakeziona;) a w CODZIE lagi, pingi i ogolnie nastawienie " no przeciez ja trafiam cala serie a ten zly On tylko raz " to musi byc walek jakis hehe.

Tez gralem w pare CODOW i nigdy zadnych lagow czy problemow nie mialem i nie mam:)) Czysta przyjemnosc a ostatnia odslona BO3 to juz kosmiczny miodek jest :))

Wykompie sie , zjem sniadanko i wracam do strzelania:))

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie grałem z Wami. Co ja wychodziłem to Tabcio mnie zapraszał do imprezy ;)

Ale w weekend planuję dłuższe posiedzenie :)

Do tego ma być jeszcze 2XP to popykamy :)

Edit: Od dzisiaj do poniedziałku 2XP ;)

Edytowane przez Rambo8
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Wszebor i Reku za wczorajsza sesje . Swietne strzelanko wpadlo:)) Coz bylo tak swietnie ze sie zagralem do 2,30 potem z wrazen nie moglem zasnac i w koncu dzisiaj nie wybylem do roboty;)

A na powyzsze narzekania ze lagi , pingi sringi i inne zale to musze sobie akis filtr w oczach zalozyc by tego nie czytac:))

Niestety jak widze w kazdym temacie frustracje sa te same.....jak nie idzie to musi byc czyjas wina ...no nie moja przeciez;)

W PES jak nie idzie to narzekaja na momentum ,przepasione druzyny i w ogole pilkarze biegaja jak chca ( sztuczna inteligencja w koncu wynakeziona;) a w CODZIE lagi, pingi i ogolnie nastawienie " no przeciez ja trafiam cala serie a ten zly On tylko raz " to musi byc walek jakis hehe.

Tez gralem w pare CODOW i nigdy zadnych lagow czy problemow nie mialem i nie mam:)) Czysta przyjemnosc a ostatnia odslona BO3 to juz kosmiczny miodek jest :))

Widocznie mieszkasz w tej dobrej dzielnicy Warszawy gdzie takie zjawiska nie występują ;) , natomiast nie wiem jak inni ale Ja już dawno wyrosłem z wieku gdzie liczył się tylko dobry wynik w grze,teraz bardziej liczy się dla mnie dobra zabawa z gry która powinna działać jak trzeba i czy będę miał 40-7 czy 7-40 to dla mnie to ryba.

I powiem Ci, że z tą serią jestem od samego początku ogrywałem ją na pc i konsoli i mało kiedy nie było z nią kłopotów , ale na pewno nie w takim stopniu co teraz.   

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, na zwolnieniu lekarskim jestem do poniedzialku :D dodaj mnie do znajomych to popykamy. PSN ID: i_kill_you_pl_  Reszte forumowiczow tez zapraszam.

Odnosnie lagow to zdazaja sie jak w kazdej grze, nie ma nad czym sie spuszczac

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj gralismy w grupie i pierwszy pokoj do ktorego nas dolosowalo mial straszne lagi , po chwili prob szybka rezygnacja poprzez wyjscie z opcja sciagniecia grupy. Wyszlismy i po chwili dolaczylismy do pokoju gdzie bylo ok. Po jakims czasie nam sie znudzilo i postanowilismy zmienic tryb . Oczywiscie przy pierwszym losowaniu nas rozdzielilo ale wtedy szybko wciskam wyjscie z grupa i bach od razu jestesmy wszyscy z powrotem nawet z tym ktorego rozdzielilo. Klik i ponownie ladujemy w pokoju juz wszyscy razem i jest ok. Dalej dlugo super gra a gdy chcielismy zmienic tryb to zazwyczaj bylo ok ale czasami niektore tryby byly nie dostepne , nie znajdywalo pokoju i wtedy zmienialem na inny.

Ogolnie to co chce przekazac to to ze w duzych masowych grach zawsze sa problemy z online na poczatku, ale i sposoby na poradzenie z nimi:)

Wyglada na to ze np. gdy rozdziela grupe losujac do roznych pokoi to jesli prowadzacy grupe szybko zareaguje to wychodzac z lobby sciagnue cala grupe i mozna probowac jeszcze 1. Na lagi trzeba poprostu zmienic pokoj, a gdy nie da sie znalezc lobby w jakims trybie to trzeba zresowac tryb wybierajac inny. Na blad kiedy wywala z lobby i nagle nie masz dostepu do opcji sieciowych , tylko sklep, trzeba zresowac gre i wystarcza:)

Reasumujac gdy gram samemu to faktycznie zero problemow a gdy gram w grupie to powyzsze dzialania bardzo pomagaja. Wczoraj wlasciwie byla ciagla akcja , akcja , akcja :)) i na tym sie skupiam majac swiadomosc problemow i tego ze za miesiac juz o nich nie bedziemy pamietac ....moze dwa:)

A tak na koniec dodam ( patologicznie:) ze NAJWIEKSZA :) zajawke mam do miotacza ogniem:)) Ten krzyk ofiar ktory slysza wszyscy gracze na mapce .....;) i mysla , " o Yogi kogos podpalil";) chyba ze jest kilku ognio mistrzow:))

Wczoraj wypadlem na jednego takiego i ...obaj zaplonelismy:)))

Coz moge dodac...jutro rodzinka wyjezdza na dzialeczke a ja , chorutki ...zostaje w domku:) Szykuje sie szalony weekend z BO3:)) Ja pierdziu az mam gesia skorke jak o tym mysle:)

Pozdro ......a I GDZIE SA MOJE KONTROL FRIKI?? HIHI ..wtajemniczeni beda wiedziec o co cho..;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kończąc już narzekanie na lagi i itp...chcąc być optymistą ...dobrej zabawy z 2XP w prestiżowaniu bez lagów. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

double XP -> 19.11.2015 od godz. 19:00 do 23.11.2015 godz. 19:00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, jako zatwardzialy fan piłek nożnych switchuje na FPS y i będę dostawać miazgi haha. Ostatni COD w jakiego grałem to pierwszy modern warfare.

Powiedzcie mi chłopaki jaka mam wybrać na dzień dobry broń i masterować ja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Pharo, albo ICR-1 Porzuciłeś PES 2016?

Oczywiście, jeszcze sprawdzę kiedyś po paczu ta śmieszną grę bo nikt nie chce tego odemnie kupić haha.

Thx za rady.

Edytowane przez TrueGrand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ;) panowie wracam do gry po przerwie 1 dniowej ;) koło 19 będę ;)

Mam nadzieje ze już dziś będzie normalnie ;)

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, jeszcze sprawdzę kiedyś po paczu ta śmieszną grę bo nikt nie chce tego odemnie kupić haha.

Thx za rady.

Też zależy jak styl będziesz prowadził. Ja preferuję ofensywny, więc świetnie się sprawdzają:P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie małe pytanko. Kupiłem CoDa w wersjii cyfrowej ze sklepu w UK gdyż tam mieszkam i całe menu jest po angielsku, tak z ciekawości chce zapytać o zmianie jezyka na PL ? Jest jakaś możliwość ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj grałem na hardcore i grało się super.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie małe pytanko. Kupiłem CoDa w wersjii cyfrowej ze sklepu w UK gdyż tam mieszkam i całe menu jest po angielsku, tak z ciekawości chce zapytać o zmianie jezyka na PL ? Jest jakaś możliwość ?

Zmień język konsoli na polski. Jeśli już masz pl a gra jest po angielsku to nic nie wyczarujesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok

Narazie zastanawiam się nad wyborem pomiędzy

ICR-1 a KN-44

A jeśli chodzi o pomoce optyczne to standardowy Red dot (reflex) różni się czyms od ELO? Czy chodzi głównie o wygląd?

Narazie kilka rundek z botami, nie grałem w lepszego FPS a od czasów modern warfare jedynki!

Edytowane przez TrueGrand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ELO przynajmniej dla mnie jest znacznie wygodniejszy. Nie ma obwódki, która może przysłonić cel np. w momencie wychodzenia z za rogu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, jako zatwardzialy fan piłek nożnych switchuje na FPS y i będę dostawać miazgi haha. Ostatni COD w jakiego grałem to pierwszy modern warfare.

Powiedzcie mi chłopaki jaka mam wybrać na dzień dobry broń i masterować ja?

Od poczatku dostepny jest swietny karabin szturmowy KN44 :) Jest bardzo dobry i stosowalem go dlugo , dlugo:)

Teraz bawie sie man-o-warem i tez polecam ten karabin jak juz bedzie dostepny:) Jest swietny , szczegolnie po dodaniu szybkostrzelnosci:)

Jesli preferujesz ofensywny styl gry , duzo biegasz , szybko celujesz to polecam karabiny lekkie : Kuda i Vnp( czy jakos tak?) Oba sa swietne.

Jesli grasz bardziej defensywnie , bez szybkiego , ciaglego biegania to polecam ciezki karabin maszynowy: Gorgon:)

Dlugo gralem tez Icr 1 : male obrazenia ale za to super celnosc i dobra szybkostrzelnosc , okazal sie zabujczy;)

Tak na prawde to wszystkie giwery maja cos w sobie i pasuja do roznych styli:)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi