Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jak to wygląda na HC? Spora kamperiada?

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Kamperiada przez Duże K

Gram prawie od początku na HC i nie zauważyłem aby była większa niż na Podstawie, a uwierz mi jestem na to bardzo wyczulony !

P.S

Gram dominacja,likwidacja potwierdzona, a paru debili może się trafić wszędzie.

Edytowane przez ziolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram prawie od początku na HC i nie zauważyłem aby była większa niż na Podstawie, a uwierz mi jestem na to bardzo wyczulony !

P.S

Gram dominacja,likwidacja potwierdzona

rush'n attack na likwidacji potwierdzonej HC ?jak trafiasz na takie lobby...zazdroszczę. Edytowane przez kamiltruck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rush'n attack na likwidacji potwierdzonej HC ?jak trafiasz na takie lobby...zazdroszczę.

Nie mam z tym większych problemów i dzięki w końcu ktoś mi czegoś zazdrości  :)

Edytowane przez ziolek
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stestuje dzisiaj HC z ciekawości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stestuje dzisiaj HC z ciekawości.

Właśnie to najlepszy sposób, wchodzisz grasz jak nie pasuje wracasz na podstawę tam ładujesz w gościa cały magazynek on cię zabija i leci dalej ;)   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie to najlepszy sposób, wchodzisz grasz jak nie pasuje wracasz na podstawę tam ładujesz w gościa cały magazynek on cię zabija i leci dalej ;)

Ja już na podstawę nie wracam

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od zawsze zastanawia mnie ten mityczny "cały magazynek" czy to w CoDzie czy w Battlefieldzie.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja osobiście nie miałem z tym problemów i ciezko mi to pojąć na szczęście mamy ps4 i z chęcią zobaczę filmik od forumowicza który się z tym boryka w bo3. Dajesz ziołek

Edytowane przez bany1987
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dla samotnego gracza nada sie multi w black ops 3?Gra zazwyczaj wieczorem kilka meczy dla funu po calym dniu pracy?

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, nada się. Samemu także się przyjemnie gra. Lepiej dobierze ekipę do twojego poziomu i łatwiej jest wykręcić dobre wyniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jedno pytanie, które chciałem zadać własnie odpowiedzieliście, ale mam jeszcze jedno. Mignęła mi informacja, że BO III ma kanapowego coopa - czy tryb zombie jest na tyle dobry (ostatni CoD, w którego grałem to część pierwsza :P ), żeby zaryzykować zakup? Swojego czasu zagrywaliśmy się z kobitą w left 4 dead 1 i 2, stąd głównie ten tryb mnie interesuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja osobiście nie miałem z tym problemów i ciezko mi to pojąć na szczęście mamy ps4 i z chęcią zobaczę filmik od forumowicza który się z tym boryka w bo3. Dajesz ziołek

Nie musisz czekać na mój filmik, bo skoro przeszedłem na HC to nie poto żeby teraz nagrywać filmiki z podstawy żeby coś udowadniać.

Na YouTube masz tego dużo i na szczęście z ps4.

Edytowane przez ziolek
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musisz czekać na mój filmik, bo skoro przeszedłem na HC to nie poto żeby teraz nagrywać filmiki z podstawy żeby coś udowadniać.

Na YouTube masz tego dużo i na szczęście z ps4.

Ee to pewnie lagerzy z krajów 3go świata z sekundowym pingiem grający be patcha.:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dla samotnego gracza nada sie multi w black ops 3?Gra zazwyczaj wieczorem kilka meczy dla funu po calym dniu pracy?

Nada się spokojnie. Obecnie sam tak gram bo kumpel wyjechał przed premierą. Co dzień wieczorem lub rano odpalam dosłownie na godzinkę i spoko się gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nada się spokojnie. Obecnie sam tak gram bo kumpel wyjechał przed premierą. Co dzień wieczorem lub rano odpalam dosłownie na godzinkę i spoko się gra.

Dzieki za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propo HC - ja nie widzę nigdy camperów Bynajmniej jeżeli masz wyćwiczony refleks i grasz z myślą "to ja go trafię pierwszy" to nawet camper szans nie ma :)

Grałem bodajże 15-20 meczy na HC i w żadnym K/D ujemnego nie było ;) Cieszy to, że jeżeli faktycznie jesteś lepszy (czyt. czas reakcji i refleks) to FAKTYCZNIE JESTEŚ LEPSZY :)

Recepta na dobrą grę ode mnie na HC:

-grać, biegać, zapi...ć!!! :sweat:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa podwójny EXP w weeeeeekend ;)

Edytowane przez One™

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pogralem troche HC i kamperiada niesamowita ale mimo wszystko gra sie fajnie, narazie zostaje przy tym trybie. gram glownie tdm, ciagle biegam, ratio narazie ciagle na plusie, przeciwnicy wydaja sie mniej ogarnieci niz na publicznym mimo ze trafiam na o wiele wyzsze prestize niz na publicznym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propo HC - ja nie widzę nigdy camperów Bynajmniej jeżeli masz wyćwiczony refleks i grasz z myślą "to ja go trafię pierwszy" to nawet camper szans nie ma :)

Grałem bodajże 15-20 meczy na HC i w żadnym K/D ujemnego nie było ;) Cieszy to, że jeżeli faktycznie jesteś lepszy (czyt. czas reakcji i refleks) to FAKTYCZNIE JESTEŚ LEPSZY :)

Recepta na dobrą grę ode mnie na HC:

-grać, biegać, zapi...ć!!! :sweat:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa podwójny EXP w weeeeeekend ;)

No właśnie nie koniecznie bo jeżeli masz słynne Lag Compensation albo pingi 100ms to nie ważne jak byłbyś szybki to i tak jesteś w plecy :P Myślę ,że dobrze o tym wiesz jeżeli nie jest to twój pierwszy CoD. Tak to wygląda --> http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/video/13180974

A jak tam z prestiżami na PS4 ? Osobiście spotkałem maksymalnie gościa z 10 prestiżem ale widziałem już ludzi co wrzucali ujęcia jak widzieli Master Prestige :P Widać ,że goście sporo ogarnęli i ograli bo postać wyglądała naprawdę cool :D

Edytowane przez BuRRRza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przed chwila z pingiem 100ms udalo mi sie ugrac 16:12 na HC tdm :D bajka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem gracza Zombie co miał 9 prestiż. Niestety jakiś glitcher i co dziwne miał 100 poziom pucharów na PSN :O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie koniecznie bo jeżeli masz słynne Lag Compensation albo pingi 100ms to nie ważne jak byłbyś szybki to i tak jesteś w plecy Myślę ,że dobrze o tym wiesz jeżeli nie jest to twój pierwszy CoD. Tak to wygląda --> http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/video/13180974

A jak tam z prestiżami na PS4 ? Osobiście spotkałem maksymalnie gościa z 10 prestiżem ale widziałem już ludzi co wrzucali ujęcia jak widzieli Master Prestige Widać ,że goście sporo ogarnęli i ograli bo postać wyglądała naprawdę cool :D

Ogarniam temat ;)

Co do master prestige - jak graliśmy z ekipa trafili się nie raz, cwaniaki z rangą, a grać nic nie grali ;)

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jeszcze jeden noob alert:)

Robię prestiż 1 i w zakładce nagrody mogę wybrać "gra od początku". Co to mi da?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzeruje Ci poziom i zaczniesz od nowa. Prawdopodobnie wyzeruje statystyki i będzie tak jakbyś włączył multi pierwszy raz.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj 2XP (już jest), więc gramy coś?

Zapraszam do tematu klanu forumowego!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi