Emir 2 Napisano 23 Czerwiec 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 23 Czerwiec 2008 Przepraszam ze spytam, ale od tego wkońcu jest też ten temat. Kiedy jest premiera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emir 2 Napisano 23 Czerwiec 2008 Przepraszam ze spytam, ale od tego wkońcu jest też ten temat. Kiedy jest premiera ? Data Premiery: Europa (PAL): 04 lipca 2008 Polska: 04 lipca 2008 USA (NTSC): wrzesień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekers_ 0 Napisano 23 Czerwiec 2008 Warto dodać że gra będzie w pełni spolszczona - w roli prezentera Piotr Gąsowski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 23 Czerwiec 2008 YaY ! Wreszcie buzz na PS3! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanguard 0 Napisano 23 Czerwiec 2008 YaY ! Wreszcie buzz na PS3! mialem kiedys podobna gre na dvd, ktora byla kompatibilna z kazdym odtwarzaczaem dvd (bez komputera) i na imprezach w gronie znajomych, zabawa byla wysmienita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 23 Czerwiec 2008 no i wireless buzzers xD ja musze dorwac wersje PL i zrobie Singstar Buzz My sweet 18 Party xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 Znana jest cena? no i nie widzę tego w żadnym sklepie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 24 Czerwiec 2008 Chyba słabo szukasz 20 GBP gra i 34 gra + kontrolery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziomus 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 ja mam kontrolery od PS2 ;> beda wspolpracowac przez USB? jak myslicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanguard 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 ja mam kontrolery od PS2 ;> beda wspolpracowac przez USB? jak myslicie... a nie mozesz po prostu podlaczyc i sprawdzic sam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 a nie mozesz po prostu podlaczyc i sprawdzic sam? z PS3 wspolpracuja, ale czy beda kompatybilne z nowym Buzzem? obstawiam, ze tak - ale poki co nie ma chyba zadnego oficjalnego info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziomus 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 a nie mozesz po prostu podlaczyc i sprawdzic sam? powiedz jak mam sprawdzic jak gry nie mam? a wyjdzie gra to po co mam kupic sama gre jak sie okaze ze buzzery nie dzialaja, a pozniej meczyc i szukac samych buzzerow jednak sama gra jest tansza niz z buzzerami... pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 24 Czerwiec 2008 To jak ty masz odwage oczekiwac od nas ze my bedziemy wiedzieli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 26 Czerwiec 2008 Chyba słabo szukasz 20 GBP gra i 34 gra + kontrolery Czyli co, gra ma kosztować z buzzerami tylko ~ 150 zł ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 27 Czerwiec 2008 Czyli co, gra ma kosztować z buzzerami tylko ~ 150 zł ?? A czy gry w UK nie sa tansze niz u nas? Poza tym sprawdz sobie na amazonie na przyklad to zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 27 Czerwiec 2008 A czy gry w UK nie sa tansze niz u nas? Poza tym sprawdz sobie na amazonie na przyklad to zobaczysz Są tańsze, w takim sensie, że dla Brytoli nie jest to żaden wydatek, bo 35 funtów tam sie zarabia nierzadko na godzinę. Cenowo zazwyczaj wygląda to tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 27 Czerwiec 2008 albo play.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 27 Czerwiec 2008 Ha, czyli Buzz będzie kosztował tyle co MGS4 (play.com) Miła niespodzianka, bo spodziewałem się wydatku w okolicach 250zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 27 Czerwiec 2008 ja zawsze w play.com kupuje ^^ free P&P i mialem Civ 10 F taniej niz w sklepie i dzien przed premiera a buzza niestety kupie w PL bo chce polska wersje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 27 Czerwiec 2008 Są tańsze, w takim sensie, że dla Brytoli nie jest to żaden wydatek, bo 35 funtów tam sie zarabia nierzadko na godzinę. Cenowo zazwyczaj wygląda to tak samo. Zawsze jak jestem w UK to kupuje bo jak zaplace 35 GBP to wychodzi kolo 150 zl, a w sklepach w PL za takie pieniadze gry nie kupie (allegro pomijam). A wracajac do buzza to jak przedmowca o ile kupie to w pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 27 Czerwiec 2008 Ja także kupię w Polszy... Po to żeby mieć calusieńką grę po Polsku P.S. Trailerek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps360ii 0 Napisano 27 Czerwiec 2008 A wersje zagraniczne nie będą miały wbudowanego Polskiego? Zawsze w grach jest wybór między paroma językami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok 0 Napisano 27 Czerwiec 2008 A pytania i gąsowski? raczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starf 0 Napisano 27 Czerwiec 2008 Stwórz własny quiz i rozegraj go na PS3! http://www.mybuzzquiz.com/pl_PL/actions/Home.do Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach