Lukasz25 0 Napisano 8 Lipiec 2008 A propo , zagra ktoś ze mną online ? Jak tak to napisać wiadomość prywatną , zaprosić na psn (Lukasz2525) albo napisac na gg 6441483 . Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdzisiek 0 Napisano 17 Lipiec 2008 witam, wlasnie wczoraj kupilem Buzz-a wiec jakby ktoś chciał pograć to nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaSSteR 0 Napisano 1 Sierpień 2008 No mi się wczoraj udało nabyć Buzza za 2 stówki i jestem bardzo zadowolony z gry . Mam tylko mały problem z on- line gdyż wydawało mi się że sławny tryb Sofa vs. Sofa polega na tym, że przy jednej konsoli może zagrać kilka osób przeciwko kilku innym osobom przy drugiej konsoli, a jak chce zagrać po sieci to tylko jeden Buzzer podpięty do konsoli jest aktywny a z resztą nie da się nic zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bloterzoter 0 Napisano 1 Sierpień 2008 Jeżeli ktoś jest z okolic Katowic to polecam odwiedzić tamtejszy MediaMarkt. Buzz! Quizz TV PL za jedyne 149 zł. Gierke mam i polecam . Gra rządzi ! A komentarze Gąsowskiego są wprost nieodłączną częścią rozgrywki. No i oczywiści podczas zabawy główka pracóje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Dostępny jest już patch z trofeami. Trofea: Brąz Sofa Subjugator Bronze - Wygraj 5 gier Sofa vs Sofa The Barnard Award Bronze - Zdobądź ponad 1500 punktów w grze dla jednego gracza Lonesome and Loving it Bronze - rozegraj 5 gier dla jednego gracza MyBuzz Enthusiast Bronze - rozegraj jedną grę MyBuzz (pytania z internetu) Sofa Surfer Bronze - Rozegraj jedną grę Sofa vs Sofa Socialite Bronze - Rozegraj 5 gier wieloosobowych Srebro Sofa Subjugator Silver - Wygraj 20 gier Sofa vs Sofa The Barnard Award Silver - Zdobądź ponad 3000 punktów w grze dla jednego gracza Lonesome and Loving it Silver - Rozegraj 20 gier dla jednego gracza MyBuzz Enthusiast Silver - Rozegraj 20 gier MyBuzz (pytania z internetu) Sofa Surfer Silver - Rozegraj 15 gier Sofa vs Sofa Socialite Silver - Rozegraj 20 gier wieloosobowych Złoto Sofa Subjugator Gold - Wygraj 50 gier Sofa vs Sofa The Barnard Award Gold - Zdobądź ponad 5000 punktów w grze dla jednego gracza Lonesome and Loving it Gold - Rozegraj 50 gier dla jednego gracza MyBuzz Enthusiast Gold - Rozegraj 50 gier MyBuzz (pytania z internetu) Sofa Surfer Gold - Rozegraj 40 gier Sofa vs Sofa Socialite Gold - Rozegraj 50 gier wieloosobowych Ukryte trofea 6 ukrytych trofeów: He's on Fire (srebrny) - odpowiedz poprawnie na 10 pytań z rzędu Lightning Reactions (złoty) - odpowiedz poprawnie na 3 pytania z rzędu poniżej 0,5s Casting Agent (srebrny) - zagraj każdą postacią Amateur Quizmaster (srebrny) - stwórz 20 quizów MyBuzz Flawless Round (srebrny) - wszystkie dobre odpowiedzi podczas jednej rundy gry wieloosobowej i przy 4 graczach Channel Hopper (srebrny) - rozegraj grę wykorzystując każdy kanał tematyczny Platinum "Buzz's New Best Friend" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Podobno patch daje też możliwość grania więcej niż jednej osobie w sofa vs. sofa Jutro kupuję Udało się komuś zdobyć 5000pktów w singlu? Bo mam wrażenie, że do tego jest potrzebne więcej szczęścia niż rozumu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gmerk 0 Napisano 10 Sierpień 2008 Mam pytanie do posiadaczy BUZZ. Wczoraj nabyłem gierkę w polskiej wersji językowej i testowaliśmy ją u kumpla (ma PS3 nie podłączone do netu). Graliśmy w opcję zagraj z przyjaciłómi w 8 osób (z kablowymi z PS2). Problem polega na tym iż w kółko graliśmy tylko w 4 tryby rozgrywki: 1. Nie pamiętam tak to się dokładnie nazywało - każdy odpowiada z w tym samym czasie 250pkt za dobrą odpowiedź i brak ujemnych punktów. 2. Najszybszy palec - to samo ale ilość punktów zależy od tego jak szybko odpowiesz. 3. Obstawianie własnej stawki za pytanie 50/100/250/500, każdy odpowiada i w zależności jak się odpowiedziało + lub minus tyle ile sie obstawiło. 4. Opadające podesty. I to tyle - nie było wogóle trybów "PODAJ BOMBĘ" i "BITWA NA TORTY" które są opisane w książeczce, nie ma nigdzie możliwości ustawienia długości rozgrywki (tak jak to było w wersji na PS2). Czy może ktoś miał podobnie tylko te cztery rodzaje rozgrywki? Czy gdy PS3 jest podłączona do netu ściąga się jakieś uaktualnienie ? Proszę o odpowiedz - może moja wersja jest jakaś felerna - a może jedynie wystarczy jakiś update ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Sierpień 2008 Hmm ja grałem max na 4 i były dostępne wszystkie tryby. Spróbuj zagrać dla 4 i zobacz. Patch tu nie powinien mieć nic do rzeczy bo on dodaje tylko trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gmerk 0 Napisano 10 Sierpień 2008 Na razie nie mogę sprawdzić u siebie bo po wgraniu FW 2.42 znikł mi kompletnie napęd BD i niczego z płyty nie mogę włączyć. Gierkę dlatego testowałem u kumpla. Jakie macie konkurencje jak gracie z przyjaciłómi??? Czy wogóle da się wybrać długość rozgrywki (tak jak to było na Buzz z PS2 - od tego było uzależnione czy gra się we wszystkie etapy), Czy istnieje gdzieś możliwość wybierania jakie etapy mają być dostępne w rozgrywce. Ze względu na awarię konsoli nie mogę sam pokombinować :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikas 2 Napisano 10 Sierpień 2008 Jak dodać do MyBuzz swoje pytania, bo w grze nie widzę takiej opcji, chyba że robi się to gdzieś w necie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Sierpień 2008 http://www.mybuzzquiz.com/ - musisz się zalogować do PSN z poziomu PC. Logowanie dla zmyłki nazywa się rejestracja i jest w prawym górnym rogu strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 10 Sierpień 2008 Wczoraj doszla moja przesylka z gra. Zadzylem juz zagrac pare gierek z przyjaciolmi. Trzeba przyznac, ze gra wciaga, lecz odrazu przyszlo mi do glowy, by dokupic kolejny zestaw buzzerow. Gdy gralismy poprostu nam braklo jednego, a winstrukcji widzialem, ze jest napisane, iz mozna grac dwoma zestawami w niektore tryby gry. Teraz moje pytanie do was czy wiecie gdzie moge znalezc takie bezprzewodowe buzzry, gdyz na allegro widze tylko przewodowe oraz czy tymi dodatkowymi kontrolerami mozna grac z przyjaciolmi, a nie w jakis inny tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 11 Sierpień 2008 Wie ktoś czy Flawless Round trzeba wykonać w sofa vs sofa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gmerk 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Hmm... Grałem wczoraj w "zagraj z przyjacłómi" w opcji na 4 osoby i są wszystkie tryby rozgrywki. Wcześniej graliśmy na 8 osób i były tylko 4 tryby - brak rund: z bombą, z rzucaniem tortem, a runda najszybszy palec byla inaczej punktowana. W 4 osobowej rozgrywce pierwsza dobra odpowiedz dostawala 400pkt, druga 200pkt, trzecia 100pkt. itd. Jak graliśmy w 8-kę różnice w punktach były znikome a liczba punktów zależała od przeliczenia czasu jaki pozostał na punkty więc np przy niezbyt dużych różnicach w czasie udzielenia odpowiedzi kolejni gracze otrzymywali np. 257pkt, 253pkt Czy ktoś miał możliwość sprawdzenia gry w rozgrywkach z przyjacłómi na 4 i na 8 osób ??? Gdyby tak było jak opisałem to żenada - dlaczego 8 grających osób ma być poszkodowanych i móc mieć możliwość jedynie rozegrania okrojonej wersji !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Fakt przydałby się patch z możliwością modyfikowania rodzajów rund. Ja bym na przykład chciał w rozgrywce offline rundę z wielokrotnym wyborem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xDash 0 Napisano 12 Sierpień 2008 misiopuchatek ja Flawless Round wykonałem w trybie sofa vs sofa jak grały 4 osoby, 5000 pkt też zdobyłem. Najlepiej obrać sobie jakiś dany temat o którym wiesz najwięcej i grać aż się w końcu uda, życzę powodzenia chyba że zdążyłeś już to zaliczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xDash 0 Napisano 12 Sierpień 2008 misiopuchatek ja Flawless Round wykonałem w trybie sofa vs sofa jak grały 4 osoby, 5000 pkt też zdobyłem. Najlepiej obrać sobie jakiś dany temat o którym wiesz najwięcej i grać aż się w końcu uda, życzę powodzenia chyba że zdążyłeś już to zaliczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 12 Sierpień 2008 5tys już mam. Problem tylko z upolowaniem 3 osób w SvS i kategorią I się rozwiązało Opis jest lekko mylący Wszyscy zawodnicy (2, 3, 4) musi odpowiedzieć poprawnie na wszystkie pytania w rundzie. Mnie to wyszło offline na dwóch zawodników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 17 Sierpień 2008 Nie mogę się zalogować na stronie Buzza. Wklepuje login i hasło... I wywala mnie na stronę główną. Wie ktoś o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 17 Sierpień 2008 Login i hasło takie jak na PSN. Login to adres e-mail. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 17 Sierpień 2008 Tak wiem. Wszystko robie dobrze. Sek w tym że wracam na stronę główną i zamiast być zalogowany to wciąż nie jestem. Probowałem udostępnić wszystkie cookisy, wyłączyć firewalla itp. I nic. Wciąż strona uparcie twierdzi, że nie jestem zalogowany, chociaż się zalogowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 17 Sierpień 2008 Właśnie sprawdzałem jeszcze raz na kilku przeglądarkach i u mnie jest ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 17 Sierpień 2008 Masz zewnętrzne ip? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 17 Sierpień 2008 Tak. Tylko to trochę dziwne żeby to miało znaczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 17 Sierpień 2008 Może mieć, pewnie router coś mi po drodze nie przepuszcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach