drk2 515 Posted March 1, 2015 Ja miałem kiedyś friendsa na psn o nicku Smierdzipietek xD Share this post Link to post Share on other sites
SephiroT 5981 Posted March 1, 2015 Ja miałem kiedyś friendsa na psn o nicku Smierdzipietek xDTak, jest to użytkownik naszego forum :-P Share this post Link to post Share on other sites
TRaCeGuitar 1141 Posted March 1, 2015 Zdun ma nick na psn GlutyZKalkuty ;D kiedyś opowiadał jak dzwonił do działu obsługi Sony i podawał im nick xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
MagEllan 2738 Posted March 1, 2015 Dziwi mnie ze ten temat jeszcze nie jest zamkniety. Drogi autorze ku twojej przestrodze tak to sie konczy jak Przyjaciele maja tobie nick wybierac: (film powyzej z pozdrowieniami dla Cwira) Poniewaz ostanio pojawily sie doniesienia o Serku Śmierci (WFT?) Proponuje cos z nabialu: Kefir-Chaosu Maslanka-Zaglady Mleko-Sondensowanej-Nienawisci Jogurt-powolnej-agonii (Sorry Sephirot - podkradlem ale wg mnie pasuje jak ulal) 3 Share this post Link to post Share on other sites