sakosusz 169 Napisano 5 Luty 2015 Ustawki pod Dying Light na copa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabka89 3 Napisano 8 Luty 2015 Jak ktoś che popykać w zacnym gronie to zapraszam na kanał TeamSpeak puma.s-v.pl Chyba z pieciu członków ekipy gra ostatnio w ten tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssx3 0 Napisano 9 Luty 2015 Chetnie zagram online PSN- ssx29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 9 Luty 2015 (edytowane) Jak coś to proszę się nie krępować. Fajnie będzie zrobić trofea za coopa.Headset będę miał dopiero jutro. Edit--- Już nieaktualne. Nie chce mis ię już w to grać i platynkę sobie odpuszczam. Edytowane 17 Luty 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 12 Luty 2015 Gorący hunter spędzi noc z jedną osobą ale nie koniecznie :P:P Kobita wyjechała nie ma kogo "rżnąć", można rżnąć zombie :) P.s. Swojej Kobiety nie "rżnę" tylko tak po prostu fajnie brzmi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YariAshigaru 4 Napisano 13 Luty 2015 Witam jak ktoś chętny na co op to zapraszam. Mój id yariashigaru_pl dopiero zaczynam zabawę ale ogarniam co i jak pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 15 Luty 2015 mój PSNid: pg5frankiezapraszam wszystkich do wspólnej gry co-op, ustawki pod trofea itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korczynskii 0 Napisano 16 Luty 2015 psn: Korczynskii Ktoś całą kampanie na coop? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 18 Luty 2015 Dodawajcie mnie. Chetnie porobie trofea z coopa a dokładniej polimoria :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 18 Luty 2015 Ja również. Gram dopiero 2 dni, ale chętnie zrobię trofki online jeśli będzie jakaś ustawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BarGinator 15 Napisano 1 Marzec 2015 (edytowane) Szukam ekipy do trofika Polifonia. Mam przygotowane q do oddania. ;) Edytowane 1 Marzec 2015 przez BarGinator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 1 Marzec 2015 Szukam ekipy do trofika Polifonia. Mam przygotowane q do oddania. ;) Sam jesteś polifonia :):):) Ale fajnie Ci przekręcenie nazwy wyszło. Jak chcesz to możesz mńie zaprosić znikam właśnie do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 1 Marzec 2015 poczekacie do 21-22? chetnie to z Wami zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BarGinator 15 Napisano 1 Marzec 2015 Sam jesteś polifonia :):) :) Ale fajnie Ci przekręcenie nazwy wyszło. Jak chcesz to możesz mńie zaprosić znikam właśnie do gry. Haha, nie zauważyłem. :) Taki psikus autokorekty. poczekacie do 21-22? chetnie to z Wami zrobie Jasne, zaloguję się online o 21. Może się zbierze ekipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 1 Marzec 2015 Ja gram cały czas, więc tylko mnie zaproście do gry jak coś. Zapkę do znajomych już przyjąłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMakosPLx 0 Napisano 1 Marzec 2015 Może też uda mi się być. PSN: xMakosPLx Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tokk 5 Napisano 1 Marzec 2015 Ja także zapraszam do wspólnej gry. PSN: TokkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BarGinator 15 Napisano 1 Marzec 2015 Jesteśmy online, brak jednej osoby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 2 Marzec 2015 Szukam chętne 2-3 osoby do zrobienia trofeum "Poliamoria", czyli 5 zadań w trybie coop w ciągu jednej sesji w minimum 3 osoby. PSN: Solid_POL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 2 Marzec 2015 Szukam chętne 2-3 osoby do zrobienia trofeum "Poliamoria", czyli 5 zadań w trybie coop w ciągu jednej sesji w minimum 3 osoby. PSN: Solid_POL Odezwij się do Bargintora to może dziś się uda, bo wczoraj brakowało nam jednej osoby. On ma gotowe misje poboczne trzeba tylko wejść do gry i je oddać przy komplecie osób. Zresztą jakby co to ja też mam kilka misji gotowych do zwrotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Marzec 2015 Chętnie porobię dziś trofy z co-opa. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 2 Marzec 2015 Dzięki, ale akurat dzisiejszy dzień mam cały zawalony. Jutro natomiast chętnie, więc jeśli dalej nie macie tego trofeum, a wtorek Wam pasuje to chętnie się podłączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mackowiak 18 Napisano 2 Marzec 2015 Też chętnie się przyłączę, jeśli jest taka możliwość. Dzisiaj od 17 mam trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMakosPLx 0 Napisano 2 Marzec 2015 (edytowane) Odezwij się do Bargintora to może dziś się uda, bo wczoraj brakowało nam jednej osoby. On ma gotowe misje poboczne trzeba tylko wejść do gry i je oddać przy komplecie osób. Zresztą jakby co to ja też mam kilka misji gotowych do zwrotu. Ja dziś pewnie tak jak wczoraj czyli około 20-21 jak córka pójdzie spać :P Edytowane 2 Marzec 2015 przez xMakosPLx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 2 Marzec 2015 Ja dziś pewnie tak jak wczoraj czyli około 20-21 jak córka pójdzie spać :P No to może dziś się uda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach