Vinnie 115 Napisano 2 Marzec 2015 jutrooo mam caly dzien wolny :) dzis w ogole mnie nie bedzie mam nadzieje ze ktos jutro bedzie chetny na trofik bo wczoraj jak zwykle nie ogarnalem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 2 Marzec 2015 (edytowane) Mi już wpadł, ale któregoś dnia (jakoś w drugiej połowie tygodnia) mogę pomóc jakiejś ekipie, jeśli ekipa pomoże mi wbić Szczęśliwa siódemka i Igrzyska harrańskie :) Edytowane 2 Marzec 2015 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 2 Marzec 2015 Jak nawet jak wbije to na konsoli jestem codziennie to chętnie pomogę jak dostanę info np. dzień wcześniej, także możecie pisać jak coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mackowiak 18 Napisano 2 Marzec 2015 Mi już wpadł, ale któregoś dnia (jakoś w drugiej połowie tygodnia) mogę pomóc jakiejś ekipie, jeśli ekipa pomoże mi wbić Szczęśliwa siódemka i Igrzyska harrańskie :) Chętnie pomogę, samemu też by mi się to przydało wbić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMakosPLx 0 Napisano 2 Marzec 2015 No to może dziś się uda :)No to do wieczora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repoman 0 Napisano 2 Marzec 2015 Ktoś ma chęć na Trophy "Poliamoria" ?, jest nas Dwóch , potrzeba jeszcze dwóch do CO-OP - 5 Misji Pisać na PS4 : PSNid : repoman_pl PSNid : Doomi0001 Jesteśmy dostępni prawie cały dzień (najlepiej wieczorem) komunikacja Headset :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 2 Marzec 2015 Jeśli macie wolne miejsce to ja chętnie dołączę :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repoman 0 Napisano 2 Marzec 2015 ok , to jeszcze jeden :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 2 Marzec 2015 Super, to daj znać jeszcze o której godzinie robimy to trofeum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 3 Marzec 2015 ja dzis caly dzien ktos do trofeum? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mackowiak 18 Napisano 3 Marzec 2015 Ja od godziny 17 jestem chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 3 Marzec 2015 to jeszcze dwie osoby! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKrysto 52 Napisano 3 Marzec 2015 (edytowane) Ja mogę w sumie pomóc. Acziwki online co prawda już posiadam ale chętnie się z Wami "pobawię" ;) Zapomniałem dodać. On-line na konsoli jestem od 18:00 Edytowane 3 Marzec 2015 przez LordKrysto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mackowiak 18 Napisano 4 Marzec 2015 Ktoś dzisiaj o 22 jest chętny na trofeum za 5 misji? Może ktoś już je ma i tylko potowarzyszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 4 Marzec 2015 Ktoś dzisiaj o 22 jest chętny na trofeum za 5 misji? Może ktoś już je ma i tylko potowarzyszy :P Zróbcie wszystkie strefy kwarantanny, je też liczy jako questy, a jest ich 8, będą dwie pieczenie na jednym ogniu, a w więcej osób strefy są banalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 11 Marzec 2015 jak by ktos chcial pograc razem w kampani to zapraszam jestem w sumie na poczatku dopiero gralem z 3 godziny Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tokk 5 Napisano 11 Marzec 2015 Poszukuje kogoś, kto byłby chętny do pomocy przy trofeach szczęśliwa siódemka i igrzyska harrańskie. Sam także chętnie pomogę. Mój PSN: TokkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 14 Marzec 2015 (edytowane) witam! Chętnie zagram w trybie współpracy i oczywiście pyknę trofea związane z tym trybem :) Od 15.03 godź. 18:00 mam czas do końca.. :) czyli gram aż je zdobędziemy , powiedzmy do miesiąca czasu haha pozdrawiam sosiu Edytowane 14 Marzec 2015 przez sosiu73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aster 1 Napisano 5 Kwiecień 2015 Potrzebne 3 osoby do zrobienia trofeum Polimoria. Nick Aster_PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 5 Kwiecień 2015 Chetnie pomogę i sam zrobię :) kobraki182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 7 Kwiecień 2015 Też chętnie pomogę i zrobię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aster 1 Napisano 7 Kwiecień 2015 Jakie godziny wam odpowiadają? Chetnie pomogę i sam zrobię :) kobraki182 Też chętnie pomogę i zrobię. Oraz jaki dzień tygodnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 7 Kwiecień 2015 W tygodniu 17:00-22:00 a w weekend raczej z rana do popołudnia. Jutro tylko odpadam na 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bjark 2 Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam Razem z kumplem poszukujemy 2 osob (a w razie jakby kumpel nie mogł) to ja potrzebuje 3 osoby na wspólne granie w celu zaliczenie trofeum gdzie musimy zagrać 5 zadan z tym samym składem. Szukam ludzi którzy wiedza o co chodzi bo z randomami to sie nie da dogadać...Mile widziane osoby starsze:> powyżej 15 Id psn moj to: owca_z_bananowca Bardzo prosze osoby zainteresowane o zaproszenie mnie na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aster 1 Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam Razem z kumplem poszukujemy 2 osob (a w razie jakby kumpel nie mogł) to ja potrzebuje 3 osoby na wspólne granie w celu zaliczenie trofeum gdzie musimy zagrać 5 zadan z tym samym składem. Szukam ludzi którzy wiedza o co chodzi bo z randomami to sie nie da dogadać...Mile widziane osoby starsze:> powyżej 15 Id psn moj to: owca_z_bananowca Bardzo prosze osoby zainteresowane o zaproszenie mnie na psn. Czyli potrzebujemy jedną konkretną osobę na jutro od godz 18 do (aż zrobimy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach