Driverd2 1 Napisano 12 Listopad 2015 Są chętni na któryś dzień na wbicie trofeów? driverd2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 12 Listopad 2015 Są chętni na któryś dzień na wbicie trofeów? driverd2 Nie ma problemu. Ale dopiero w weekend. Zapraszaj śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 13 Listopad 2015 Też z chęcią się przyłącze kiedy tylko będę mógł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mere 50 Napisano 14 Grudzień 2015 Witam szukam kogos do wbicia trofikow online, grę ukończyłem teraz tylko pucharki zdobywam. Jak cos pisac na psn lub tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 14 Grudzień 2015 Witam szukam kogos do wbicia trofikow online, grę ukończyłem teraz tylko pucharki zdobywam. Jak cos pisac na psn lub tutaj Może być dzisiaj o 23? Z chęcią pomogę =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 5 Styczeń 2016 Czy znalazłby się chętny, posiadający dodatek Horda Bozaka do wspólnej gry? Jak coś pisać na konsolecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pastorek23 0 Napisano 17 Styczeń 2016 Witam. Zaczynam zabawę z Dying Light tak wiec chętnie pogram w grupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SanchezPL 0 Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) Chętnie pogram w kooperacji, w podstawkę jak i dodatki. Są legendarne poziomy, więc znów jest co robić. Edytowane 9 Luty 2016 przez SanchezPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) Mam zamiar jutro (w zasadzie to już dzisiaj) kupić Enhanced Edition, w podstawkę nie grałem więc zaczynam od 0 zupełnie ale jakby ktoś chciał pograć w co-opie to możecie mnie dodawać do znajomych. Edytowane 9 Luty 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TylerDurden01 12 Napisano 10 Luty 2016 Czy osoby, ktore maja podstawowa wersje gry, moga grac w coopie kampanie z podstawki z tymi, ktorzy maja Enhanced Edition? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 10 Luty 2016 Naturalnie mogą. Tak naprawdę każdy ma teraz Enhanced Edition, bo wszystkie zmiany z tej wersji do podstawki wprowadza patch 1.7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Luty 2016 Znalazłby się ktoś, kto miałby ochotę pomóc w trofeum za skończenie 5 zadań w pełnej ekipie? Zadania już czekają na oddanie, plus dzisiaj kupiony, więc można zadziałać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 19 Luty 2016 Mogę pomóc ale dopiero po 22 jak wrócę z roboty. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 19 Luty 2016 Ja też będę mógł o 22 to trofeum zrobić, 5 misji w co op 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 19 Luty 2016 Jeżeli problemem nie jest mój niski level (gdzieś koło 10 się kręcę) to i ja mogę się przyłączyć do wbijania 5 questów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Luty 2016 No i pięknie :) A level to nie problem, chwilę się pogra raz to podlevelujesz raz dwa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 19 Luty 2016 (edytowane) Ok to później wyślę zaproszenie do znajomych na PSN, to jakoś po 22 z tego co widzę się zbierzemy i mamy czwórkę :)Edit: a ubiegłeś mnie :D Edytowane 19 Luty 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 19 Luty 2016 Jak ktoś chce pograć w DL w coopie to zapraszam, właśnie zaczynam grę, a pewnie będę platynować. W dwójkę raźniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 19 Luty 2016 No to gitara, chwilkę po 22 możemy zaczynać. U mnie też jest ten problem, iż jestem na samym początku gry, dopiero wyszedłem na miasto ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 19 Luty 2016 Ja również piszę się na co-opa czy trofea, jeżeli jeszcze ktoś będzie chciał je robić. Tak długo po premierze ciężko znaleźć dobrego partnera - napisałem na stronie społeczności Dying Light, dostałem mnóstow zgłoszeń od chętnych osób, tylko wszyscy to byli ludzie jadący na exploitach, glitchach i kopiowaniu przedmiotów. Na czystą grę bez takich akcji nie jest łatwo kogoś sobie dobrać, także zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 20 Luty 2016 Na pewno jeszcze będziemy grać, bo plan minimum z trofeum się nie powiódł, bo przegraliśmy z betą the division :pp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 20 Luty 2016 E tam, było spoko tylko brakowało tego 4 do kompletu. Teraz na samym początku gry, dzięki waszym dropom jestem bogiem ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TylerDurden01 12 Napisano 20 Luty 2016 W razie czego, rowniez moge pomoc przy tym i innych trofeach. Ked_Tom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 20 Luty 2016 Dzisiaj po 22 też będę. Jeśli będą chętni to można wspólnie dalej wycinać zombiaki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 20 Luty 2016 Ja tez powinienem być po 22 :) Kobraki182. Dopiero zaczynam zabawę z dodatkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach