Patricko 8082 Napisano 15 Luty 2015 Pogadamy o tym przy następnym spotkaniu. :platyna:Zdobądź wszystkie trofea. Lot żurawia :braz:Zeskocz z żurawia. Moje lewa, czy twoja? :braz:Spotkaj się z Raisem. Wąż w trawie :braz:Ucieknij z areny. Wycieczka na starówkę :braz:Dotrzyj na stare miasto. Parcie na szkło :braz:Pokaż światu na zewnątrz, że wciąż żyjesz. To trzeba było zrobić :braz:Załatw sprawę z Tahirem. Teraz może pan wejść :braz:Znajdź Camdena. Zawrót głowy :braz:Uruchom wzmacniacz. Słodko gorzki :zloto:Ukończ grę. Teraz znacie całą historię :zloto:Ukończ wszystkie misje poboczne. Pomoc dla ofiar :braz:Zdobądź 15 pakietów pomocowych. Siedzimy w tym razem :braz:Uratuj 15 ocalałych przed zombie. Człowiek człowiekowi wilkiem :braz:Uratuj 15 ocalałych przed ludźmi Raisa. Polowanie na sprinterów :srebro:Złap 5 sprinterów. Biegam i walę, pełny serwis :srebro:Ukończ 15 wyzwań Zwinności lub Siły. Szczęśliwa siódemka :braz:Wygraj 7 zawodów w trybie współpracy. Igrzyska harrańskie :braz:Weź udział w 10 zawodach w trybie współpracy. Smykałka do handlu :braz:Sprzedaj przedmioty warte 10 000 dolarów. Nieproszony gość :srebro:Ukończ wszystkie strefy kwarantanny. Teraz jest bezpiecznie :srebro:Zajmij wszystkie bezpieczne strefy. Filippides :srebro:Przebiegnij (zwykłym ruchem lub sprintem) 42,195 km. Mount Everest :srebro:Wespnij się na co najmniej 8848 metrów na różnych obiektach. Czy to naprawdę konieczne? :braz:Zabij jednego zarażonego. Tańcz, głupi, tańcz :braz:Poraź prądem elektrycznym pięciu zombie równocześnie. Nietykalny :braz:Zabij 20 wrogów z rzędu bez odnoszenia obrażeń. To jest Harraaaaan! :braz:Zabij 100 wrogów, zrzucając ich kopniakami z dachu lub urwiska. Usta szeroko otwarte :srebro:Zabij przemieńca. Ach śpij, kochanie... :braz:Zabij wyjca. Kurczak z rożna :braz:Nadziej płonącego zombie na kolce. Łap! :braz:Zabij 50 wrogów za pomocą broni miotanej. Co ci strzeliło do głowy? :braz:Zabij 50 wrogów za pomocą broni strzeleckiej. Elektryzujące! :braz:Złap 25 wrogów w pułapkę z płotu pod napięciem. Nie po oczach! :braz:Oślep 25 przemieńców flarą lub latarką. Wysokie loty :braz:Zabij 25 wrogów, używając fali uderzeniowej lub ataku z góry. Mistrz judo :braz:Rzuć 50 wrogami za pomocą rzutu judo. Szybcy i martwi :srebro:Przeżyj nocny pościg poziomu drugiego lub wyższego Oświecenie :braz:Oślep 25 wrogów za pomocą pułapek świetlnych. Czeladnik :braz:Wykonaj swój pierwszy przedmiot. Mistrz rzemiosł różnych :braz:Użyj planów co najmniej 100 razy. Sezamie, otwórz się :braz:Otwórz 10 zamków za pomocą wytrychów. Wszyscy znają Kyle’a :braz:Osiągnij 12. poziom przetrwania. Legenda Harranu :srebro:Osiągnij 18. poziom przetrwania. Zwinny jak łasica :braz:Osiągnij 10. poziom zwinności. Mocny jak tur :braz:Osiągnij 10. poziom siły. Papier zniesie wszystko :srebro:Znajdź wszystkie dokumenty do zebrania. Pilnuję twoich pleców :braz:Wykonaj 1 misję w trybie współpracy. Poliamoria :braz:Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami. Włoski hydraulik :braz:Zabij wroga kluczem maszynowym, używając umiejętności wysokiego skoku, a następnie atak z góry. Miecz archanioła :braz:Dodaj efekt płomienia do swojego miecza lub chopeszu. Skok wariata :braz:Skocz nocą do wody z Mostu Niesławy (w slamsach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 15 Luty 2015 (edytowane) Teraz znacie całą historię :zloto: Ukończ wszystkie misje poboczne. juz naprawili glitch ? Edytowane 15 Luty 2015 przez Vinnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 15 Luty 2015 W patchu 1.03 albo 1.04 ale nie jestem pewien.. Mam wersję EU i mam 1.02 a wersja US ma 1.03 lub 1.04. Nie jestem pewien, ponieważ nie mam US, a informacje te wyczytałem na zagranicznym forum jak i na forum techlandu widziałem -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Luty 2015 Jak masz wersję 1.02?? Jak mam wersję w PSN EU i jak daje opcje i informacje to mam jak cholera info: Wersja 1.01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeMz 7 Napisano 17 Luty 2015 Jak masz wersję 1.02?? Jak mam wersję w PSN EU i jak daje opcje i informacje to mam jak cholera info: Wersja 1.01 Też mam 1.02. Może kliknij "sprawdź dostępność aktualizacji" i zaktualizuj ręcznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKrysto 52 Napisano 17 Luty 2015 Z tego co zauważyłem, po sprawdzeniu z kolegą to wersje pudełkowe i elektroniczne mają inną numeracje patchy ;) W elektronicznej najnowszy jest 1.01, a w pudełkowej właśnie 1.02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 17 Marzec 2015 Witam. Ktoś podpowie jak znaleźć "strefy kwarantanny" ? Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 17 Marzec 2015 Najprościej odpalić odpowiedni film na yt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 20 Marzec 2015 Całe internety przeszukałem,a wystarczyło wejść na poczciwą YT :) Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 1 Kwiecień 2015 Pytanko misje poboczne to sa te ! Na mapie? Jest mozliwosc ich pominięcia podczas przechodzenia gry czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 1 Kwiecień 2015 Pytanko misje poboczne to sa te ! Na mapie? Jest mozliwosc ich pominięcia podczas przechodzenia gry czy nie? Tak, misje poboczne to wykrzykniki na mapie. Możesz je robić wraz z fabułą jak i po jej zakończeniu, jak wolisz, pominąć nie pominiesz. Jedyny paradoks jaki zauważyłem jest taki, że jeden koleś ginie w trakcie fabuły, i jeżeli nie robiłeś zadań pobocznych, to w jednym z nich musisz go odnaleźć i coś tam od niego masz dostać. Więc jak robisz to po zakończeniu fabuły to wydaje się "nieco" dziwne. Ot zrespił się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 18 Kwiecień 2015 Panowie szukam 2 osob do dying light. Ktos bedzie chętny? Szybko wbijemy trofeum i bedzie z głowy. Pozdrawiam i czekam na ochotnikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 19 Kwiecień 2015 Panowie szukam 2 osob do dying light. Ktos bedzie chętny? Szybko wbijemy trofeum i bedzie z głowy. Pozdrawiam i czekam na ochotnikow siemanko Vibez, ja się pisze. Brakuje mi właśnie Poliamory, wykonania 5 questów z trzema graczami. Daj proszę znać czy jeszcze aktualne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 20 Kwiecień 2015 Też chętnie zrobię. Jestem 17:00-22:00 przy konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SanchezPL 0 Napisano 15 Wrzesień 2015 Potrzebuje 3 chętnych osób do zrobienia trofika, za przejście 5 misji z 4 tymi samymi graczami. Potrzeba na to okolo 2h. Jacyś chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carlito87PL 1 Napisano 23 Październik 2015 Znalazłyby się może 2 osoby które chciałyby pomóc wbić trofeum "Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami"? Nick PSN: Carlito87PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 23 Październik 2015 Znalazłyby się może 2 osoby które chciałyby pomóc wbić trofeum "Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami"? Nick PSN: Carlito87PL Zrób 5 zadań sam, tylko ich nie oddawaj. Wtedy wystarczy, że będziesz miał 3 osoby na dosłownie 5minut, one się przyłączą, Ty oddasz zadania i trofik Ci wpadnie. Tym sposobem łatwiej Ci będzie znaleźć chętnych nawet wśród tych, które już grę skończyły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 26 Październik 2015 Zrób 5 zadań sam, tylko ich nie oddawaj. Wtedy wystarczy, że będziesz miał 3 osoby na dosłownie 5minut, one się przyłączą, Ty oddasz zadania i trofik Ci wpadnie. Tym sposobem łatwiej Ci będzie znaleźć chętnych nawet wśród tych, które już grę skończyły. No dobra, ale czy wtedy wszyscy dostaną pucharek za to czy tylko host? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 29 Październik 2015 No dobra, ale czy wtedy wszyscy dostaną pucharek za to czy tylko host? Z tego co pamiętam to wszyscy. Oddajecie po prostu 5 zadań i jest gitara :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 29 Październik 2015 Z tego co pamiętam to wszyscy. Oddajecie po prostu 5 zadań i jest gitara :) Wszyscy dostaniecie. Ew. zróbcie sobie w 4 osoby 5 stref kwarantanny, liczy je jako zadania i będziecie mieć dwie pieczenie na jednym ogniu, bo wpadnie za 5 zadań i wystarczy dorobić 3 strefy i kolejny trofik. Ja robiłem 2 strefy w swojej grze, 4 u jednego kolegi i dwie u innego i wpadło, więc uprzedzam pytanie o to czy muszą być zrobione na swojej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carlito87PL 1 Napisano 6 Listopad 2015 Potrzebujemy jeszcze jednego chętnego na trophy z 5 zadaniami. Najlepiej na niedziele rano. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 1 Grudzień 2015 Witam nie wchodzą mi trofea za misje fabularne i nie tylko miał może ktoś ten problem ? :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 2 Grudzień 2015 Witam nie wchodzą mi trofea za misje fabularne i nie tylko miał może ktoś ten problem ? :shok: To żeś mnie teraz człowieku wystraszył... byłem wczoraj lekko wcięty ale nie na tyle, żeby nie pamiętać gdzie posty pisałem, a to po prostu taki sam avatar :D haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 28 Grudzień 2015 (edytowane) szukam osób do pucharku poliamoria ? Edytowane 28 Grudzień 2015 przez Tasma_Boss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 6 Styczeń 2016 Czy posiada ktoś dodatek Horda Bozaka i chciałby razem go przejść :) W coopie będzie łatwiej zdobyć pucharki ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach