Skocz do zawartości
danon

I Turniej FIFA 16 FUT - USTAWKI MECZOWE

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza liga czeka 30 minut na rywala

aktualne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czekam mam czas fgdzies do 20

Wbijam

Zdecyduje się albo grasz ligę albo towarzyskie , następnym razem napisz jak będziesz na 100% zdecydowany bo nie potrzebnie wbilem.

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

danon i ziomek będziecie dzisiaj dostępni?

Ziomek nie ma składu, a danona nie ma w domu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wbijam

Zdecyduje się albo grasz ligę albo towarzyskie , następnym razem napisz jak będziesz na 100% zdecydowany bo nie potrzebnie wbilem.

nastepnym razem to troche cierpliwosci grajku i wystarczylo poczekac 10 minut az bym dokonczyl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Danon & Zioomek - dziś będziecie dostępni do gry ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nastepnym razem to troche cierpliwosci grajku i wystarczylo poczekac 10 minut az bym dokonczyl.

Ja jestem cierpliwy aż za bardzo :-) milion razy tu nie będę pytał czy te same osoby ze mną dziś zagrają , także ziomek,danon,paka czekam na wiadomość z godzina i dniem meczu :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krosek, Tadek kiedy można z wami zagrać, bo chciałbym zamknąć ligę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja wiem ze jeszcze pare dni do konca ale widze ze niektorzy to zupelnie wyebane mają na mecze. Od paru dni staram sie dowiedziec i ustalic jakis termin zeby zamknac lige , i widze ze to nie tylko mój problem. Po tabeli od razu widac o kim pisze, rozumiem ze mozna byc zabieganym, nie miec czasu i miec inne zajecia bo przeciez to tylko gra ale wtedy sie nie zapisuje do ligi! Warto szanowac innych przeciwników i przynajmniej napisac kiedy bedę , a jezeli nie bede wtedy kiedy napisalem przynajmniej dac znac zeby przeciwnik nie czekał jak piz.a. 

Po cholere sie zapisujecie jak macie w dupie gre w lidze i innych przeciwników.

Edytowane przez evo666
  • Like 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 liga.

Będę dostępny dzisiaj od około 22. Mam chyba 4 dwumecze do rezegrania, więc jak ktoś ze mną jeszcze nie grał to zapraszam. Też chciałbym zamknąć ligę jak najszybciej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Danon & Zioomek - dziś będziecie dostępni do gry ? :)

Ja tak, na pewno po 22, wczesniej tez, ale nie wiem dokladnie o ktorej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem ze jeszcze pare dni do konca ale widze ze niektorzy to zupelnie wyebane mają na mecze. Od paru dni staram sie dowiedziec i ustalic jakis termin zeby zamknac lige , i widze ze to nie tylko mój problem. Po tabeli od razu widac o kim pisze, rozumiem ze mozna byc zabieganym, nie miec czasu i miec inne zajecia bo przeciez to tylko gra ale wtedy sie nie zapisuje do ligi! Warto szanowac innych przeciwników i przynajmniej napisac kiedy bedę , a jezeli nie bede wtedy kiedy napisalem przynajmniej dac znac zeby przeciwnik nie czekał jak piz.a. 

Po cholere sie zapisujecie jak macie w dupie gre w lidze i innych przeciwników.

ja tam na pewno do nastepnej ligi sie nie zapisze koncze przygode powoli z ta gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak, na pewno po 22, wczesniej tez, ale nie wiem dokladnie o ktorej.

A wiec jesteśmy umowieni :) bede Cie łapał na psn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O. Tadeusz, ddemon, krosek- zostały mi mecze z wami. Dajcie znać kiedy będziecie dostępni do gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O. Tadeusz, ddemon, krosek- zostały mi mecze z wami. Dajcie znać kiedy będziecie dostępni do gry.

Jestem jesli ktos gra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam,że po ostatnich dwóch minimalnych porażkach chęć grania znacząco u mnie spadła,ale oczywiście dokończę ligę...Kiedy? Cóż z racji tego,że mam popołudniówki mogę być dostępny po 23 do samego późna nawet z 2-3 w nocy(Tadzik) z wyjątkiem dzisiaj jeśli chodzi o te późno,bo jutro rano o 8 jeszcze jadę pogrzeb, więc wypadałoby się wyspać-pewnie rozumiecie :P

Ale jeśli komuś pasuje nawet ranne granie tzn 8-11 w czwartek lub piątek to niech napiszę - nastawię budzik będziemy mogli na spokojnie zagrać :D

W innym wypadku możemy zagrać wszystko weekend,który w 99,9% będę miał wolny od rana do wieczora :P

Także jak ktoś ma ochotę to niech rezerwuje pierwszy możliwy termin 23:00 kto pierwszy ten lepszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kto chce grać jestem cały czas do meczu Juve vs Real. Piszcie tutaj na forum jakbym miał wyłączoną konsolę.

Edytowane przez Krosek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto chce grać jestem cały czas do meczu Juve vs Real. Piszcie tutaj na forum jakbym miał wyłączoną konsolę.

Gramy? :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byś łaskawie zaakceptował moje zaproszenie, które wisi ponad tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

piachu, pietruch o ktorej bedziecie jutro? jeszcze loki... ale nie wiadomo czy nas polaczy :/

Edytowane przez Zioomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi