piachu00 3128 Napisano 30 Kwiecień 2015 Depcik dobry dzik, juz nie pamiętam kiedy byłem taki bezradny jak w drugim naszym meczu. Dziś wieczorem ktoś z pierwszej? Jutro cały dzień jestem tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 30 Kwiecień 2015 No ja bd i moze da radę polaczyc :) Mam NAT sredni więc moze dlatego ( w sezonach tak pisalo przed meczem jak nie chciało mnie.polaczyc ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 30 Kwiecień 2015 No ja bd i moze da radę polaczyc :) Mam NAT sredni więc moze dlatego ( w sezonach tak pisalo przed meczem jak nie chciało mnie.polaczyc ) Im wyższy NAT tym większy problem z połączeniem. Możesz spróbować go zmniejszyć -> jest kilka poradników w internecie... UPnP, porty, itd. czasami to coś daje. Możesz spróbować połączyć konsolę kablem(jeżeli aktualnie łączysz ją poprzez WIFI). Czasami po prostu nie da się niczego z tym zrobić, wtedy jedyną opcją to gra w papier, kamień i nożyce :o Mogę dziś zagrać, więc będę Was łapał na PSN :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 30 Kwiecień 2015 Ok będę czuwał na Was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 30 Kwiecień 2015 Vkkaaa a koło ktorej bedziesz ready ? ;) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 30 Kwiecień 2015 Zioomek, Pakasiedlce, Danon... gracie coś dzisiaj ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 30 Kwiecień 2015 (edytowane) Druga liga dzisiaj jestem około 22 i do niedzieli mogę grać codziennie. Edytowane 30 Kwiecień 2015 przez Krosek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 30 Kwiecień 2015 To Krosek dzisiaj rezerwuje mecz z Tobą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GomiPL 12 Napisano 30 Kwiecień 2015 Jesli ktoś z ligi 2 jest do gry dzisiaj to zapraszam na parkiet :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 30 Kwiecień 2015 To Krosek dzisiaj rezerwuje mecz z TobąTo ja będę po 23 bo w sklepie kolejki i mi się przyciągnęło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 30 Kwiecień 2015 hahaha ok, czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruch 26 Napisano 1 Maj 2015 Panowie Danon i Ziomek, kiedy gramy ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 1 Maj 2015 (edytowane) Dobre pytanie :)Zostały mi trzy dwumecze z Paką, Danonem i Ziomkiem - dobrze by to było Panowie zakończyć na tym weekendzie, także czekam na zaproszenia Edytowane 1 Maj 2015 przez Tom182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 1 Maj 2015 Loki, danin, paka, ziomek kiedy gramy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 1 Maj 2015 Nie wiem czy dam rade domknac wszystki w weekend, mam troche planow juz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 1 Maj 2015 Dzisiaj przed wieczorem moze bd mogl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 1 Maj 2015 Ja w przyszłym tygodniu dopiero... Ale nadrobię wszystko szybko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 1 Maj 2015 (edytowane) Tadzik, GomiPL ktos dzisiaj bedzie? Edytowane 1 Maj 2015 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 1 Maj 2015 Tadzik, GomiPL ktos dzisiaj bedzie?tadzika to sie doprosic nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 1 Maj 2015 (edytowane) tadzika to sie doprosic nie mogePisalem prv, ze w weekend, pisalem na psn ze w weekend, pisalem tez ze w tyg. Mnie prawie w domu nie ma. Mimo ze mialo byc inaczej. Dostaje zapro i wiadomosci jak jestem za gorami za lasami, chyba ze nie odczytujesz wiad. Albo nie dochodza Edytowane 1 Maj 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 1 Maj 2015 Jak ktoś chce zagrać ligę lub spar to będę godzinę, może dwie dostępny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 1 Maj 2015 Zaraz odpalam konsole więc mogę grać ligowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 2 Maj 2015 (edytowane) Ja jestem po meczu Sevilli z Realem jak ktoś chce grać z drugiej ligi. Edytowane 2 Maj 2015 przez Krosek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GomiPL 12 Napisano 2 Maj 2015 Ja jestem teraz do gry jak coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 2 Maj 2015 Pierwsza liga czeka 30 minut na rywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach