Kolos28 550 Napisano 28 Luty 2016 Sam zastanawiałem się nad zakupem MKXL ale obawiam się, że po wyjściu SFV mogą być pustki na serwerach ☺ Tapatalk - S5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 28 Luty 2016 Nie wydaje mi się żeby premiera SFV miała jakikolwiek wpływ na zmniejszenie zainteresowania MKX. W dodatku na obecną chwilę MKX ma zdecydowanie więcej do zaoferowania. Wydaje mi się też, że MKX jest przystępniejszy dla nowych graczy i osób które nie starają się być pro w tego typu grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 11 Marzec 2016 Jest ktoś chętny na wspólne wbijanie trofeów w weekend? Najlepiej zebrać 4-5osobową grupę i pójdzie szybko :) Chętnych zapraszam, PSN ID: Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Nerobianco_ 1 Napisano 7 Maj 2016 Ktoś chce pograć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach