TeraJacek 2089 Napisano 19 Maj 2015 Jak bawełna to tylko Japońska Muji, inne dają zawsze jakieś dziwne posmaki. Co do Bluemistów to są w porządku, nie są jakieś mega rewelacyjne ale też nie odrzucają, na dłuższy kontakt są okej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 19 Maj 2015 Tutaj jeszcze tanie liquidy http://feel-free.istore.pl/pl/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 21 Maj 2015 Ja też zamówiłem wczoraj muji i drut khantal 3,5mm w e-dymie. Dziś skrecilem RDA i bez porównania! Już na pewno nie się do Occ. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 24 Maj 2015 chetnie bym sam robil swoje grzalki, bo te kupne czesto padaja (mam volimizer) ale srednio wiem jak sie zabrac do roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 24 Maj 2015 Są różne poradniki na pewnym "zielonym forum". Chociaż przyznam ze są łatwiejsze parowniki niż ten Volimizer do tego celu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 9 Czerwiec 2015 Jutro urodzinowe promocje w edymie. Dodatkowo teraz dają 20% rabatu na nieprzecenione rzeczy także można coś kupić taniej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) E-dym to cud ze uszedl z życiem po ostatniej aferze i "promocji" ;) Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 9 Czerwiec 2015 No jakoś się wywlekli. Teraz ma być 24h czasu na zakup promocyjnych artykułów więc nie powinno być takich kwiatków jak ostatnio. Z tą bazą zawalili. Dla mnie tyle dobrze że wyciekła z okresu w którym nie miałem konta u nich jeszcze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 25 Listopad 2015 Nowy zestawik do pogoni za chmurą 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 26 Listopad 2015 Ja też szukam czegoś innego. Jak ktoś Znajdzie fajnego modzika to pisać, bo patrzę a wybór wielki. ( mam volimizer a la długopis i siada w nim wsZystko od baterii począwszy) - Wysłane z fona przez Tapatalk - Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 26 Listopad 2015 Ja kupiłem niedawno Suboxa Mini i mogę polecić. Regulacja napięcia do 50W, a chmurki całkiem fajne wychodzą. Jak coś to jutro promocja w e-dymie. Mają być ciekawe przeceny. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Listopad 2015 Ja też szukam czegoś innego. Jak ktoś Znajdzie fajnego modzika to pisać, bo patrzę a wybór wielki. ( mam volimizer a la długopis i siada w nim wsZystko od baterii począwszy) - Wysłane z fona przez Tapatalk - Jeśli nie zależy Ci na czasie to popatrz sobie na Fasttechu, tam masz tego od pierona, to taki Chińskie elektroniczne allegro. Paczka idzie około tygodnia/dwóch, przesyłka darmoszka, a ceny są często połowę tańsze niż w naszych sklepach, zresztą wszystkie sklepy typu E-Dym tam się własnie wyposażają. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 26 Listopad 2015 Tak się zastanawiam czy chmura z naszych urządzeń nie wpływa źle na elektronike w konsoli czy tv. Wapuje teraz na takim setupie, że dosłownie 3 buchy i w pokoju robi się siwo, a zimno żeby okno otwierać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Listopad 2015 Nie wiem jakie związki są w mgiełce czy parze wodnej ale podejrzewam że nic szkodliwego nie ma co mogłoby się osadzać tak jak w dymie tytoniowym. W pracy mamy białe ściany które po dwóch latach e-palenia dwóch osób nadal są białe, przed malowaniem przy dwóch zwykłych palaczach były po prostu żółte. Myślę że nie ma się czego obawiać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 26 Listopad 2015 W sumie racja, jak paliłem analogi wszystko było pokryte żółtym nalotem, okna, zasłony, ekran tv i nic się nie działo z konsolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 26 Listopad 2015 (edytowane) http://allegro.pl/e-papieros-mod-kangertech-subox-mini-50w-subtank-i5714189370.html troche dużo, ale w zasadzie, chyba taniej nie znajde za caly zestaw. Edytowane 26 Listopad 2015 przez graqzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 26 Listopad 2015 Ja za Suboxa płaciłem 199zł+30zl akumulator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 26 Listopad 2015 (edytowane) Ja za Suboxa płaciłem 199zł+30zl akumulator. ale bez tanka tak? gdzie jezeli mozna wiedziec? Edytowane 26 Listopad 2015 przez graqzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 26 Listopad 2015 Subox Mini to jest cały zestaw czyli KBOX i Subtank. Sprzedawca na Allegro zastosował ciekawy myk na tych co się nie znają, bo jak napisał że subox mini to nie wiem po co dodaje "+Subtank". https://e-dym.pl/pl/nowosci/1185-subox-mini-starter-kit-bialy.html brałem stąd z 20% rabatu. Jak chcesz to poluj u nich w edymie dzisiaj bo mają być ciekawe promocje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 16 Grudzień 2015 Żółty Bolec (Kaktus) by Pink Fury... zakochałem się 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) fajna nazwa, ale sklepu nie kojarze. Jakies opinie? Niektóre maja fajne ceny, pytanie jak ze smakami. Ostatnio zaś zacząłem popalac bo zmienilem robote, w biurze nie mozna wapowac i chcialbym cos co mnie zainteresuje :) Edytowane 16 Grudzień 2015 przez graqzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 16 Grudzień 2015 Te liquidy są dostępne w różnych sklepach. Ja kupuję w LIQUIDO, ale w większości sklepów internetowych są chyba dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 30 Grudzień 2015 I jest w końcu u mnie... Jest kozak, co tu dużo mówić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Luty 2016 Ktoś tutaj bawi się w mieszanie aromatów? Ja od dłuższego czasu jade na samogonach bo raz, że dużo taniej wychodzi a dwa- można umieszać preparat który deklasuje większość gotowców. Niestety nieprosta to sprawa, wymaga trochę czasu i metody prób i błędów. Jakby ktoś miał swoje ulubione przepisy to dawajcie. Kilka odemnie Vanilla Bean Ice Cream (TPA) 12% + Musk Candy (TPA) 1% - chyba najlepsza rzecz jak do tej pory Gruszka (Inawera) 20 kropli + Cinamon (TPA) 1-2 kropli Vanilla Bean Ice Cream (TPA) 10% + Raspberry (TPA) 6% RY69 (Atmos Lab, może być też RY Double od TPA) 10% + Acetyl Pyrazine (TPA) 2 krople + Fresh Creme (FA) 4 krople Jeszcze z samodzielnych aromatów z czystym sumieniem mogę polecić Red Cloud (Aqua) 7%- rewelacyjna truskawkowa sisha Gold Dukat (Inawera) 20 kropli No i Grape Ape (Mom and Pop) 15%- masakryczne ciemne winogrono, niestety niedostępne już w Polsce, ale jak ktoś kupuje w zagranicznych sklepach albo ma kogoś w stanach to naprawde warto. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 26 Luty 2016 (edytowane) ktoś by polecił jakiegoś modzika? miałem już kupować 3 miechy temu ale zmieniłem baterie, niestety znowu poszla i przymierzam się do czegoś większego wiem tylko ze Subox mini jest godny bo wiele osób poleca, tylko ze nie jest to taka tania sprawa :) - jakieś inne typy? Prosiłbym o pomoc, chcialbym coś niedroższego niż 200-300 zł max w zestawie. dzieki Edytowane 26 Luty 2016 przez graqzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach