sieniu 506 Napisano 27 Styczeń 2017 Bardzo dobra wiadomość zaczynaj testy prywatnych lobby http://console.assettocorsa.net/porsche-pack-vol-3-dlc-private-lobbies-update-special-events/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Styczeń 2017 Może do marca będą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boomstick1983 5 Napisano 30 Styczeń 2017 Dopiero zacząłem przygodę z kółkiem oraz tym tytułem i trochę dużo tych parametrów do ogarnięcia Powiedzcie jakie macie ustawienia pod kierownicę G29? Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boomstick1983 5 Napisano 1 Luty 2017 O 30.01.2017 o 10:44, Boomstick1983 napisał: Dopiero zacząłem przygodę z kółkiem oraz tym tytułem i trochę dużo tych parametrów do ogarnięcia Powiedzcie jakie macie ustawienia pod kierownicę G29? Z góry dziękuję. Czy nikt z forumowiczów nie posiada G29? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 2 Luty 2017 23 godzin temu, Boomstick1983 napisał: Czy nikt z forumowiczów nie posiada G29? Sprawdź sobie tutaj może będą ci odpowiadać ustawienia http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/logitech-g29-ps4-ffb-settings.35622/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 7 Luty 2017 Asseto corsa czy project cars ? Glownie chodzi o fizyke i ffb, zeby kierownica reagowala na wszystko co sie dzieje na torze. A nie jazda jak po stole, kiedys gralem w iracing i szukam podobnych wrazen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CyberPL 13 Napisano 7 Luty 2017 Ja zdecydowanie lepiej czuję auto w Assetto - nawet na defaultowych ustawieniach ffb jest świetnie. W PC za to trzeba mieć doktorat z fizyki, żeby sensownie force'a ustawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Luty 2017 Nieprawda, są sety w necie i auto prowadzi się równie dobrze, czuć co trzeba i jest miodnie. Ale fakt, że Asseto ma to coś, nie wiem, naturalność, z tym się mogę zgodzić. Może to też kwestia tego, że właściwe zachowanie jest w Asseto od ręki, w PCars trzeba ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 7 Luty 2017 A duzo zabawy z ustawianiem ffb ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Luty 2017 Nie, masz gotowy set (jest tu na forum), kilka suwaków i tyle. Parę minut, nie to, że siedzisz godzinami i rzeźbisz Rację mają Ci, którzy twierdzą, że w pcars jest dużo ustawiania (w stosunku do AC czy choćby GT) ale też nie demonizujmy. Z tego co pamiętam trzeba jednak set ustawiać osobno pod każde auto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 7 Luty 2017 W asseto czy project cars trzeba ustawiac set pod kazde auto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Luty 2017 W PCars. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 7 Luty 2017 Chodzi o ustawienie ffb, musisz to robić z każdym autem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 7 Luty 2017 Zaczne od project cars, z czasem posmakuje asseto corsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 7 Luty 2017 Niby 13 Lutego ma się pojawić Porsche DLC #3 ale o prywatnych pokojach nadal cisza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 13 Luty 2017 Paczka nr.3 z Porsche już dostępna. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSznikers 2 Napisano 14 Luty 2017 Pokoje mają zostać dodane w kolejnej aktualizacji, bodaj 1.13 pewnie gdzieś pod koniec marca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 19 Luty 2017 (edytowane) Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy jaki grom, ale podczas ostatniej aktualizacji, spieprzyli działanie kierownicy. Wszystko niby pięknie, oprócz tego, że FFB zupełnie nie działa. Jak się stoi w miejscu i kręci na sucho opór jest i wydaje się, że jest ok. Gdy tylko ruszymy, zero działania. Super... Pozdrawiam Edyta: Nowe wieści: " Hi everyone! We want to make you aware of a small update which we are releasing this morning on PlayStation 4. Update v 1.13 contains a fix for a localization issue and will go live very soon! As a result, Private Lobbies, the Highlands track and the Audi Sport Quattro S1 E2 will go live as part of v 1.14 on PS4. Stay tuned for more info... " Pozdrawiam Edytowane 19 Luty 2017 przez xenomorph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KSSG_Alex 7 Napisano 25 Marzec 2017 (edytowane) Prywatne lobby mają się pojawić do końca kwietnia. Lepiej późno niż później. Mam nadzieję, że nie spartolą tego i dadzą pełną swobodę przy tworzeniu pokoju. AC powinno trochę odżyć na konsolach. Edytowane 25 Marzec 2017 przez KSSG_Alex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSznikers 2 Napisano 29 Kwiecień 2017 Lobby coraz bliżej C. D. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 7 Maj 2017 Moi drodzy, jakie ustawienia wspomagań najlepiej wybrać na początku przygody z grą? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSznikers 2 Napisano 7 Maj 2017 Moi drodzy, jakie ustawienia wspomagań najlepiej wybrać na początku przygody z grą? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Najlepiej zawsze używać wspomagan fabrycznych dla ABS i TC. Natomiast kontrolę stabilności najlepiej zupełnie wyłączyć. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSznikers 2 Napisano 16 Maj 2017 Aktualizacja 1.14 już w środę 17 maja Prywatne lobby Free trasa Highlands 5 darmowych aut Dowolne mistrzostwa Aktualizacja fizyki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 16 Maj 2017 Właśnie przeczytałem tą fantastyczną wiadomość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSznikers 2 Napisano 16 Maj 2017 Właśnie przeczytałem tą fantastyczną wiadomość A niebawem na konsolach zawita DLC Ready to Race które na PC pojawi się w najbliższy czwartek. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach