redo 530 Napisano 16 Czerwiec 2015 (edytowane) Edytowane 16 Czerwiec 2015 przez redo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 16 Czerwiec 2015 Nie wiem czemu ale jakoś nie trafił do mnie ten tytuł. Może okazać się killerem ale na pierwszy rzut oka nie zachęcił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 16 Czerwiec 2015 Śmierdzi jakimś mmo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 16 Czerwiec 2015 Nie mogli zrobić FF z postaciami Chibi ala Final Fantasy IX i pozamiatać cały wszechświat? Nawet przeżył bym nazwę FF Chibi, ale niech to będzie pełnoprawne baśniowe jrpg od Square. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 15 Wrzesień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 20 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 7 Czerwiec 2016 Premiera 25 października na PS4 i PSVita. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 7 Czerwiec 2016 Byłem zainteresowany zanim trailera nie zobaczyłem, WTF? Można by to pokazać na jakimś kanale dla dzieci i rodzice pewnie nawet by uwagi nie zwrócili :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hudiny 29 Napisano 7 Czerwiec 2016 A ja się zainteresowałem i pewnie zagram w oczekiwaniu na przełożoną na 2017 rok Persone 5. W sumie sam się sobie dziwię ale, po ograniu dema ffXV, czekam bardziej na World of ff niż na ffXV. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Czerwiec 2016 Ja czekam , przynajmniej nie kolejny odgrzewany kotlet, a coś nowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 7 Czerwiec 2016 Dizajn postaci już nie do zdzierżenia niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Czerwiec 2016 No co Ty, nie lubisz takich słodziaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 8 Czerwiec 2016 Ciężko staremu dziadowi wczuć się w rozterki gigantogłowego pokurcza. Toć się można obsrać na tęczowo od tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Czerwiec 2016 Powiedział stary dziad do starego dziada heh, ja tam czasem lubię pograć w coś od czego puszczam tęczowe bąki, teraz przy DQ Heroes normalnie rzygam tęczą takie to kolorowe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 8 Czerwiec 2016 Mam podobnie. Lubie sobie na zmianę dawkować klimaty - raz coś mhrrrocznego, raz coś lekkiego. Singiel ma starczyć na 100 godzin. Jeśli gra okaże się dobra to pewnie kupię. No, ale wolałbym bardziej Vagrant Story 2 czy jakiś inny klasyk od SE, a nie znowu jechanie na sentymencie graczy do FF. Gra pewnie wielkiego budżetu nie miała, więc mogliby zaryzykować z odświeżeniem jakiejś starszej serii. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 8 Czerwiec 2016 Nie no też lubie nieco bardziej słitaśne klimaty, niestety z roku na rok tolerancja na oczy jak spodki i łep jak sklep spada. Ale w DQXI jeszcze będę szarpał z bananem na gębie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Czerwiec 2016 (edytowane) A DQ builders czy jak mu tam to już nie? Edytowane 9 Czerwiec 2016 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 9 Czerwiec 2016 DQ builders jestem zainteresowany, obrazki mi sie podobają ale powiedzmy sobie szczerze, główne mięsko to będzie Xl a builders to tylko przystawka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgadza się, XI będzie daniem głównym i zapowiada się smakowicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 12 Czerwiec 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Lipiec 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 16 Lipiec 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 22 Lipiec 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 2 Wrzesień 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 4 Wrzesień 2016 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach