BulletPOL 203 Napisano 30 Czerwiec 2015 (edytowane) Tutaj podajesz swój Gamertag, być może znajdziesz kogoś do wspólnej zabawy. Dopisujcie również w co aktualnie gracie oraz jakie gry posiadacie. Mój Gamertag: BulletPOL Aktualnie posiadane gry: - Wiedźmin 3 - Battlefield 4 - Titanfall + DLC - FIFA 15 - Need for Speed Rivals ...oraz cała reszta z EA Access. Generalnie lubię gry z gatunku hack’n’slash, survival horror, wyścigi oraz FPS'y ale mogę grać we wszystko. Play together with Xbox Live Gold. Edytowane 2 Lipiec 2015 przez kill 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 30 Czerwiec 2015 kagannpwnz, ale chwilowo nie mam XO wiec nie przyjme 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 1 Lipiec 2015 TrustedMicrobe Forza 5 + gry z EA Access 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 1 Lipiec 2015 (edytowane) m0rph pl dopiero zaczynam z Xem, EA nie dla mnie (już mam... ;p ) poza tym: - COD AW - AC: U, AC:BF - RYSE - The EVIL WITHIN - MAX: TCoB Dziś dojdzie: (już jest) - FORZA H2 - SUNSET OVERDRIVE - ORI & tBF - BORDERLANDS: HC - ELITE: DANGEROUS - MCC Się waham: - STATE OF DECAY Edytowane 21 Lipiec 2015 przez m0rph 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakers 54 Napisano 1 Lipiec 2015 FakersPL dopiero odpalam kloca ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogi79 74 Napisano 6 Lipiec 2015 (edytowane) Mój Gamertag: yOGIx79 Posiadane gry: - Forza Horizon 2 - Ryse - Sunset Overdrive (aktualnie gram) - Ori and the Blind Forest - Halo: The Master Chief Collection (aktualnie gram) Edytowane 19 Lipiec 2015 przez yogi79 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 6 Lipiec 2015 No to w sumie też się dopiszę. Gametag: Solid POL Obecnie jestem w trakcie przechodzenia AC Unity, niedługo Far Cry 4, a od 25.08. GoW HD Remaster. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thief27 3 Napisano 7 Lipiec 2015 thief271 Aktualnie posiadane gry: Forza Horizon 2 Fifa 15 Resident Evil Revelation 2 Batman Arkham Knight BF Hardline Sunset Overdrive Czekam na zaproszenia , i liczę że w końcu znajdę kogoś z kim będę mógł przejść tego Residenta ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 10 Lipiec 2015 Gamertag: creatinfreak Gry: obecnie halo i forza horizon z doskoku. Możecie dodawać do znajomych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 12 Lipiec 2015 Gamertag: dak kanonier 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 12 Lipiec 2015 (edytowane) Temat nabijacz postów, więc sobie napiszę :P Gry: FH2, Halo MCC i EA Access ;) A gamertag jest obok <----- Edytowane 12 Lipiec 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 12 Lipiec 2015 PiPoLiNiO PL Dodawać. Gram we wszystko co dobre :) Czekam na Forza 6:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 14 Lipiec 2015 Tag: ksawer84x Gram prawie we wszystko, ale główny nacisk na serię Forza. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 14 Lipiec 2015 GT: Chmielinski X powinien być w tym tygodniu. Będzie Forza Horizon 2, gry z Golda i EA Access. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 15 Lipiec 2015 Zmstr84 A X również powinien zawitać u mnie do końca tygodnia. Będzie póki co Halo MCC gry z Golda i EA Access. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) To jeszcze ja. Xbone właśnie przyszedł, jeszcze tylko do 17 w pracy i zaczynam zabawę :) GT: aniolekPL Na razie tylko Halo:MCC, Gold i EA Access. Wkrótce Forza:H2 i Gears of War. Edytowane 15 Lipiec 2015 przez aniolekPL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzeluKNZ 6 Napisano 17 Lipiec 2015 GT : DgrzeluPL Konsole mam dopiero od kilku dni, a więc na razie tylko gry z Golda i EA Access, z naciskiem na Fife15 (mój nałóg czyli FUT :D). W niedalekiej przyszłości Forza Horizon 2, a następnie Fifa16 ;-) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 20 Lipiec 2015 GT: DrakeNeithGry - jak na razie Gold, za chwilę EA Access i kilka/naście/dziesiąt w przyszłości. ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 24 Lipiec 2015 GT: MaxyM022 Mam Forze H2, Forze 5, Ryse i Halo... Chwilowo wpadłem do Wiedźmina na 200h-500h ale kiedyś skończę tą epicką podróż i odpalę XO. Na bank będę katował na XO: Forze 6 i FUT 16 (beznadziejne uzależnienie od futbolu), a pewno i NHL 16. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 27 Lipiec 2015 mastachaz87nie gram online :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 2 Sierpień 2015 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 3 Sierpień 2015 (edytowane) brzozaluk najpierw pobawie sie w singlu fh2, pozniej wjedzie gold i bedzie mozna online jezdzic.. pod koniec sierpnia/poczatek wrzesnia zawita ea acces Edytowane 3 Sierpień 2015 przez BrzozaLuk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 14 Sierpień 2015 DamianBond (pożycz ktoś 35 zeta na zmianę) Ogrywam aktualnie Forza Horizon 2 i NBA Live 15. W niedalekiej przyszłości dojdzie reszta tytułów z EA Access oraz Halo MCC i remaster GOWa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 18 Sierpień 2015 CzeskiFilm Dead Rising 3 I ea access Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 18 Sierpień 2015 Szuldi82 to moj gamertag,z checia przyjme do znajomych osoby z tego forum. Xbox dzis przyszedl,jeszcze nie rozpakowany:) Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach