banany 5 Napisano 30 Grudzień 2015 Witam! :D Od dziś stałem się posiadaczem Xboxa więc zapraszam :D Jak na tą chwilę w mojej kolekcji są: Gears od War, FIFA16, ea access i Gold. Gamertag: Ciuki94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VortaL 7 Napisano 10 Styczeń 2016 VortaLXbox - zapraszam, jak kto chcę pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 10 Styczeń 2016 Gamertag: kevcio1 :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 10 Marzec 2016 GT - Lamkers Zapraszam chętnych do ścigania w FM6 + do co-opa w Gearsach i Halo niezależnie od części :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 11 Marzec 2016 Zapraszam do gry. Glownie Forza 6 i H2. Gamertag: xVincentVegaPLx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarekpl 0 Napisano 17 Maj 2016 Czarekpl01 Zapraszam do co opa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Sierpień 2016 Powrót do zielonego świata. Gamertag : CzeskiFilm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 1 Październik 2016 (edytowane) Zaczynam przygodę z łOniakiem. Gamertag: Kisiel92 Edytowane 1 Październik 2016 przez Kisiel-PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 12 Październik 2016 Kto chce mieć największego pokemona w pokeballu o nazwie xone - xzdunxhc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 12 Październik 2016 (edytowane) można mnie złapać pod: xsynapse root Edytowane 7 Styczeń 2020 przez hacker25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machnior 14 Napisano 12 Październik 2016 Gamertag: HaniaLubiKaszke Jak już Hania poje tej kaszki i w spokoju zaśnie to od dziś Battlefield 1. Ale chętnie też inne tytuły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 23 Październik 2016 GT Siriondel Jeżeli ktoś szuka znajomych do wspólnej jazdy w Forza Horizon 3, to zapraszam. Od przyszłego weekendu również Titanfall 2. No i ogólnie zachęcam do dodania, na pewno z czasem pojawią też inne tytuły do wspólnego grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 13 Listopad 2016 Na tę chwilę mam tylko Forze Horizon 3, co dalej zobaczymy. Zapraszajcie, GT: cMonry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 14 Grudzień 2016 Banan91PL wysyłajcie zapro zawsze coś się znajdzie żeby pograć pogadać itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeratul 3 Napisano 28 Grudzień 2016 Tired Thoth Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 2 Luty 2017 gmik0laj...... tylko fifa 😁 tylko tryb FUT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 17 Luty 2018 Gamertag: Michael Marshal Chętnie pogram w różne gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommy09 9 Napisano 6 Styczeń 2020 Zapraszam do wspólnej zabawy Gamertag: tommyGT9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach