czeskimaster 412 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Ja zawsze chętny na Titanfall. Jak mam czas, to kein problem :-D Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Kto bedzie grac w halo 5 to smialo dodawac Gamertag : Rhil CK Edytowane 7 Wrzesień 2015 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Wrzesień 2015 (edytowane) Ktoś ma ochotę dziś na Titanfall? Edytowane 8 Wrzesień 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 8 Wrzesień 2015 Up.. :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 8 Wrzesień 2015 W dniu 8.09.2015 o 17:30, czeskimaster napisał: Up.. :-D Wyniszczenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 8 Wrzesień 2015 Hejka, nadal zainteresowany titanfall? Tak za 15 minut? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 10 Wrzesień 2015 Są jacyś chętni na większą ekipę do titanfall? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 10 Wrzesień 2015 W weekend mogę zagrać. Pracuję w systemie zmianowym, więc w tygodniu jest loteria - w jednym tygodniu mam wolne wieczory, w innym nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz.augustyn 0 Napisano 21 Wrzesień 2015 FarCry 4, gta V, fifa 13, need for speed most wanted wszystko ps3 gametag: mariostuntman Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 21 Wrzesień 2015 W dniu 21.09.2015 o 00:12, mariusz.augustyn napisał: .... wszystko ps3 gametag: mariostuntman ..... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz.augustyn 0 Napisano 21 Wrzesień 2015 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 21 Wrzesień 2015 W dniu 21.09.2015 o 15:00, mariusz.augustyn napisał: ?To jest dział Xbox one. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz.augustyn 0 Napisano 21 Wrzesień 2015 O to sorry myślałem ze chodzi o login z ps3,jestem swiezak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 21 Wrzesień 2015 W dniu 21.09.2015 o 15:09, mariusz.augustyn napisał: O to sorry myślałem ze chodzi o login z ps3,jestem swiezak ;) Gratulujemy pierwszych trzech postów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 21 Wrzesień 2015 Przyjdzie mod, to licznik zacznie bić od nowa :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 21 Wrzesień 2015 Astarot, może dziś jakaś partyjka w Titanfall? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 23 Wrzesień 2015 (edytowane) Szukam ludzi do grania w destiny. Od jutra zaczynam od zera. Kiedyś grałem na plejce, teraz na x ze wszystkimi dodatkami. Gt: creatinfreak Edytowane 23 Wrzesień 2015 przez creatinfreak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 1 Październik 2015 Niedługo chcę zabrać się z kimś za HaloMCC w coopie przynajmniej na hardzie. Jeżeli ktoś ma ochotę zaliczyć wszystkie chaptery danej części (najlepiej 1 albo 2, bo te przeszedłem, a pierwszy raz chcę zaliczyć solo) to pisać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 5 Grudzień 2015 Gra ktoś z Was lub ma ochotę pograć w wirtualne kluby w FIFA 16? Jeśli tak to zapraszam, gametag Solid POL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 19 Styczeń 2016 Potrzebuję pomocy przy 2 osiągnięciach za ukończenie sezonu meczów towarzyskich online i wygranie sezonu meczów towarzyskich w UT w FIFA 16. Jak ktoś chciałby zagrać to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 29 Styczeń 2016 Division ok 20, gra ktoś? Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 5 Sierpień 2016 Ktoś coś z forumka jeszcze gra w halo 5, titanfall, itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Sierpień 2016 Jaśnie panicze Ktoś coś grywa w R6 Siege na tym One (pytam, bom ciekaw czy miałbym z kim grać bo jak nie to pier... i szukam okazji w wersji na PS4 :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 14 Wrzesień 2016 Jako, że premiera dodatku Rise of Iron do destiny już za tydzień, to właśnie z tego powodu szukam osób do wspólnej zabawy w celu odkrywania nowej zawartości dlc. GT: PATRIKO3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Październik 2016 Hejka Xboty . Gra ktoś w B1 na XO? się zastanawiam na co kupić ale jak widzę jakość PSN to skłaniam się ku zielonej stronie mocy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach